Görüş Bildir
Haberler
Harika Bir Kahvaltı Hazırlarken Kullanabileceğiniz Pratik Mutfak Gereçleri

etiket Harika Bir Kahvaltı Hazırlarken Kullanabileceğiniz Pratik Mutfak Gereçleri

Berna Partal
14.02.2022 - 10:17

Güzel bir kahvaltı hazırlarken size eşlik edebilecek ve işinizi kolaylaştıracak pek çok pratik mutfak aleti var. Kahvaltı hazırlamayı daha keyifli hale getirecek pratik mutfak gereçlerini sizin için derledik. Kısa sürede sofranızı kurmanızı sağlayacak ürünlere hadi birlikte göz atalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Omlet hazırlayıcı.

Omlet hazırlayıcı.

Mikrodalgada kullanabileceğiniz bu omlet hazırlayıcıyla kahvaltınızı pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Çırpılmış yumurta ve favori omlet malzemelerinizle doldurduktan sonra mikrodalgada omlet pişirebilirsiniz.

Buradan satın alın.

Peynir tahtası.

Peynir tahtası.

Farklı çeşitlerdeki peynirleri bir araya getirerek kahvaltı sofrasında hoş bir peynir tabağı görüntüsü yakalayabilirsiniz.

Hemen buradan göz atın.

Yumurta ve peynir keseceği.

Yumurta ve peynir keseceği.

3 farklı parçaya sahip olan bu kesiciyle yumurta ve peynir gibi malzemeleri rahatlıkla keserek kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Salata yaparken de çok işinize yarayabilecek olan bu kesiciler sağlam plastik ve paslanmaz çelik materyaller kullanılarak tasarlanmış.

Satın almak için hemen buraya göz atın!

Çok amaçlı kapak.

Çok amaçlı kapak.

Kahvaltıda sebze ve meyve tüketmeyi sevenler için bu çok amaçlı kapak kullanışlı ve pratik bir ürün olabilir. Üç farklı ucu yer alan kapakla peynir de rendeleyebilirsiniz. Ayrıca çok yer kaplamadığından küçük mutfakları olanların işini görecektir.

Buradan satın alabilirsiniz.

Yumurta ve pankek çevirici.

Yumurta ve pankek çevirici.

Tavaların ve tencerelerin yüzeyine zarar vermeden rahatlıkla çevirmenize imkan sağlayan bu çeviriciyle pankek ve yumurta hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda kalan malzemeleri sıyırmak için de kullanılabilir. İç kısmı paslanmaz çelik olan bu çevirici bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Bu pratik ürüne göz atmak için buraya tıklayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pratik sebze ve meyve soyacağı.

Pratik sebze ve meyve soyacağı.

Mikro tırtıklı bıçağa sahip olan bu soyacakla ince kabuklu meyveleri ve sebzeleri bile kolaylıkla soyabilirsiniz. Aynı zamanda çift taraflı bilenmiş kesicileri bulunan bu soyacak kahvaltı hazırlarken işinizi kolaylaştırabilir.

Her çeşit meyve ve sebzede kullanabileceğiniz bu soyucuyu buradan satın alın.

Kesme tahtası seti.

Kesme tahtası seti.

Tezgahlarını korumak ve yemek yapmayı kolaylaştırmak isteyenler, bu dört adet kesme tahtası le en iyi şekilde hazırlanmış olur. Kaliteli plastikleri sayesinde bıçak kesicileri için son derece hassastır ve bunun dışında kolay temizlenir. Ayrıca dört adet mutfak yardımcısı yumuşak yüzeyleri çizilmeye karşı korumakla kalmaz, aynı zamanda bükülebilir: Kesilen parçalar doğrudan ve temiz şekilde, kenarlarından düşmeden boşaltılabilir. 

Üç farklı renk

Hijyenik çalışmanın olabildiğince kolay hale gelmesi için, tahtalar farklı renklere sahiptir: her biri balık, et ya da meyve ve sebze için. İster doğramak, hamur açmak, hamur işlerini kesmek için ister altlık olarak – dört adet kesme tahtası çok yönlü olarak kullanılabilir ve kullandıktan sonra az yer kaplayacak şekilde saklanabilir.

Hemen buradan satın alabilirsiniz.

Yapışmaz tava.

Yapışmaz tava.

Dökme alüminyum materyal içeren bu yapışmaz tavayla kahvaltıda kızartmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda malzemeler yapışmadığından temizlemesi de oldukça kolay.

Tüm ocak tiplerine uyum sağlayan bu tavayı buradan satın alabilirsiniz.

Tabii kahvaltıda kahve olmadan olmaz.

Tabii kahvaltıda kahve olmadan olmaz.

Erken kalktığınız günlerde, uyanma mücadelesi verirken kahvaltı yaptığınız zamanlarda kahveniz size eşlik edebilir.

Kahvaltıda afiyetle içebileceğiniz taze çekilmiş kahveler için buraya tıklayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın