Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yeşilçam Aktörü Senin Sevgilin Olurdu?

Hangi Yeşilçam Aktörü Senin Sevgilin Olurdu?

09.05.2019 - 15:43

Yeşilçam filmleri bir başka! Diyelim ki, sen de oradan bir yakışıklıya gönlünü kaptırdın. Bakalım hangi aktör senin sevgilin olabilirmiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yeşilçam'da bir aktrissin diyelim, hangisi olurdun?

2. Şimdi de günümüzden bir aktör seç!

3. Aileyi bir kenara bırakırsak, senin için hayattaki en önemli şey nedir?

4. En sevdiğin film türü hangisi?

5. Asla affetmeyeceğin şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi daha kötü sence?

7. Hayatının aşkını bulduğunu düşünüyorsun fakat sana hiçbir şekilde yakın davranmıyor. Açılır mısın yoksa ondan bir adım mı beklersin?

8. Son olarak, bir ilişkiden beklediğin temel şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kemal Sunal!

Kemal Sunal!

Sen dünyanın en tatlı, en güzel insanlarından biri olan Kemal Sunal'la sevgili olurdun! Çünkü sen de böylesin, dünyaya bir kez geldiğini biliyorsun ve her şeye sevgiyle yaklaşıyorsun. Yaşadığın her şeyden mutluluk çıkarmayı biliyorsun. Örnek olman gereken o kadar çok insan var ki, olduğun gibi kal daima.

Kadir İnanır!

Kadir İnanır!

Sen Yeşilçam'ın en karizmatik aktörlerinden Kadir İnanır'la sevgili olurdun. Birbirinize de çok yakışırdınız hani :) Sen bazen küçük şeyleri kafana takıyor ve bunların büyük sonuçlar doğurmasına sebep oluyorsun gibi. Kendini bu konuda biraz törpülesen iyi olur, hayat pişmanlıklar için o kadar da uzun değil.

Ediz Hun!

Ediz Hun!

Sen Yeşilçam'ın en beğenilen aktörlerinden Ediz Hun'la sevgili olurdun! Hayatı dolu dolu, aşkla yaşamayı o kadar iyi biliyorsun ki... Sana da duygusallık ve romantiklik timsali Ediz Hun yakışırdı açıkçası. Ama bazen bu duygusallığı fazla kaçırıyorsun galiba. Her şeye duygularınla yaklaşma, hatta fazla gurur yapma bize kalırsa. Mantığını da kullanmanda fayda var.

Tarık Akan!

Tarık Akan!

Sen Yeşilçam'ın en yakışıklı isimlerinden biri olan Tarık Akan'la sevgili olurdun! Bütün gözler de üstünüzde olurdu açıkçası :) Senin için hayat hep bahar, renkleri ve güneşi öyle çok seviyorsun ki. Bunun için yanında hayatı seninle dolu dolu yaşayacak birine ihtiyacın var. İyi kalpliliğinle de daima iyi insanları çekiyorsun yanına. Dolu dolu yaşamaya devam et!

Cüneyt Arkın!

Cüneyt Arkın!

Sen Yeşilçam'ın en konuşulan, en beğenilen oyuncularından biri olan Cüneyt Arkın'la sevgili olurdun! Hayat senin için de aslında bir miktar macera. Yani, bu yolculuğu macera olarak görüyorsun ve adrenalinle yaşamayı da seviyorsun. Tabii bunu sadece heyecan olarak görme, aşk da var içinde, coşku da, başarı da... Her şeyi harmanlamayı öyle iyi başarıyorsun ki!

Sadri Alışık!

Sadri Alışık!

Sen Yeşilçam'ın en hayat dolu, en güzel insanlarından Sadri Alışık'la sevgili olurdun! Hayatı tadında yaşamayı öyle iyi beceriyorsun ki! Küçücük şeylerden bile mutluluk çıkarmayı biliyorsun. Ayrıca bu mutluluğu çevrendeki herkesle paylaşmayı biliyorsun. Hatta pek çok kişi için mutluluk sebebisin. Olduğun gibi kal ve hayatın tadını çıkarmaya devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
130
58
25
11
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mida yuhen

Tarik Akan. ALLAH rahmet eylesin.

Hazar Çaygeç

kemal sunal [ ALLAH RAHMET EYLESİN]