Görüş Bildir
Haberler
Hangi Yerli Rapçisin?

etiket Hangi Yerli Rapçisin?

Bihruz Tekinalp
16.03.2019 - 18:32 Son Güncelleme: 06.09.2019 - 11:36

Biladerim için mi rap dinliyorsun yoksa ay güneşten daha güzel olduğu için mi dinliyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rapçi için olmazsa olmaz tarzlardan birini seç:

2. Türkiye'de 2000'ler öncesi rap mi yoksa 2000'ler sonrası mı?

3. Aşırı ofans, kalp kırıcı olarak gördüğün şey ne?

4. Günün bir vaktini seçmen gerekirse hangisini seçerdin?

5. Bir rapçi olsaydın şarkılarında ne tür motifleri kullanırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Meşhur yabancı rapçilere ait bu sözlerden bir tanesini seçmeni istesek:

7. Son olarak bu graffitilerden bir tanesini seç:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ben Fero!

Ben Fero!

Güzelbahçe paf küf. Mahallede tamamlarım işimi. Seçimlerine göre sen Ben Fero'sun! İzmir'i en iyi sen bilirsin. 'Hıdıdı hıdıdı' tarzınla esmer mahallende can yakıyorsun. Amerikan-varî havanla farklı müzik motiflerini bir arada kullanmayı iyi biliyorsun. Gecelerin adamısın, ama biraz pozcusun. Olsun bu seni daha ateşli kılıyor!  Basını tizini bilmezsin heceler geçersin!

Ayben!

Ayben!

Ayben, korkun benden! Alemde teksin, piyasada yoktur dengin! Verdiğin cevaplara göre sen Ayben'sin!  Sen aslında hem old-school rap hem de yeni dönem rap seviyorsun, ama kim olduğunu da 'fazla kasma, geldi başkan' diyerek hatırlatıyorsun.

Sagopa Kajmer!

Sagopa Kajmer!

Melek yanında yüzünü saklar, felek yüzüme kaş çatar! Senin için aslında vakit fark etmez. Gündüzün de gecenin de adamı sensin. Hep gizemli bir tarafın var ve bazen melankoliye düştüğünde bu tarafın açığa çıkıyor. Aslında oldukça ince ruhlusun, ama damarına bastıklarında ağzından dökülenler, dünyanın en ağır sözleri oluyor muhatabı için. İçindekileri dışa vurmaktan asla çekinmeyen birisin.

Ezhel!

Ezhel!

İs, pas kömür... Verdiğin cevaplara göre sen Ezhel'sin! Yediğin ayazı en yi sen bilirsin. Gecelerin adamısın ve karanlık çöktüğü zaman kralını tanımaz atara atar yaparsın. Gece senin için hem dert, hem eğlence. Ortamın tek tabancasısın.

Gazapizm

Gazapizm

Bu 'testin heyecanı meyecanı yok!' Verdiğin cevaplara göre sen Gazapizm'sin! Yaşadığın şeylerin sende çok büyük etkisi var. Sana dereler, tepeler ve denizler dar, üstüne üstlük sırtında keneler var. Yani asalak gibi üstüne yapışıp senden geçinmek isteyenler bilmiyorlar ki hayatın zorluğunu. Sırtındakilerle yaşamaktan bıktığın için bu hayatın senin için bir heyecanı yok.

Ceza!

Ceza!

'Allah rap'in cezasını verdi.' Verdiğin cevaplara göre sen Ceza'sın! Sen ilklerden sayılırsın. Kendin için 'ceza' olsan bile, etrafın için adeta bir ödülsün. Ne olursa olsun bir şekilde etrafındakilerin kalbinde iz bırakmayı başarıyorsun. Kelimeler sanki senin için bir oyuncak ve onları bir silah gibi kullanmaktan çekinmiyorsun. Karşılaştığın sorunları öyle dile getiriyorsun ki sanki hayata karşı bir proteston varmış gibi.

Khontkar!

Khontkar!

Kime ne? Kime ne? Kime ne? Kafam yine 'davul' gibi! :) Verdiğin cevaplara göre Khontkar'sın! Farklı tarzınla kendine has bir kişiliğin var. Başkalarının ne düşündüğü umrunda değil.  Sanki hayatın bir parodi gibi biraz, ama ne istediğini bilen orijinal bir zevk anlayışın var. Yaptığın işi 'başkaları ne der?' diye düşünüp kendini yiyip bitirmiyorsun. Ancak bazen başına istenmeyen işler de gelebiliyor.

Killa Hakan!

Killa Hakan!

Verdiğin cevaplara göre sen Killa Hakan'sın!  Hayata sanki 1-0 geride başlamışsın gibi sürekli mücadele içindesin. Savunduğun değerler için yapamayacağın şey, içine bodoslama giremeyeceğin tehlike yok. Bir anlamda bu yaklaşımınla 'tehlikenin kendisiyim' ben diyorsun. Hiçbir şeyden ve hiç kimseden çekinmeden 'çatır çatır' içinden geleni yapıyorsun. Patlamaya her an hazır silah gibisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1157
535
346
243
145
99
96
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın