Görüş Bildir
Haberler
Hangi Uzak Doğu Ülkesine Seyahat Etmen Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Hangi Uzak Doğu Ülkesine Seyahat Etmen Gerektiğini Söylüyoruz!

Nsycl
11.06.2017 - 19:42

Batıya yüzümüzü bu kadar döndüğümüz bir dönemde başka bir dünya olan Doğu'nun güzelliklerini görmek istemez misin? Tercihlerine göre seyahat etmen gereken yeri söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım!

2. Peki en çok keyif aldığın araç hangisi seyahat ederken?

3. Bir font seçerek devam et.

4. Bavulunu seçerek devam et.

5. Şimdi de tatilinde giyebileceğin bir kombin seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir aktivite seçerek devam et!

7. Eve gelirken getirecek bir şey seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hong Kong / Çin çıktı!

Hong Kong / Çin çıktı!

Gökdelenler şehri Hong Kong'ta Çin'in kozmopolit yapısını görmek kesinlikle mükemmel bir anı olurdu! Lantau adasında doğa yürüyüşü yapar, Tian Tan Tapınağı'nda Budizm felsefesi tanışırsın. Doğu ve Batı'nın turistik tatminini tamamlarsın. He bir de istersen Disneyland'a uğrayıp keyifli zamanlar geçirebilirsin!

Pekin / Çin çıktı!

Pekin / Çin çıktı!

İnsanoğlunun yaptığı muhteşem eserlerden biri Çin Seddi, görkemli bir sanata sahip olan Cennet Tapınağı, hala gizemini koruyan Yasak Şehir gibi turistik mekanlar dışında, insanından yemeklerine kültüründen şehirlerine kadar keşfedecek çok şey var!

Tokyo / Japonya çıktı!

Tokyo / Japonya çıktı!

Geleneksellikle, futurizmin mükemmel karışımı. Kültürü ile bütün dünyayı kasıp kavuran mükemmel bir ülke Japonya! Yemekleri, insanları, teknolojileri merkezinde görmek için Tokyo çok iyi bir tercih. Tokyo dediğimize bakma, Japonya'da keşfedilecek çok şey var.

Seul / Güney Kore çıktı!

Seul / Güney Kore çıktı!

Şehir merkezindeki insanlar, dükkanlar ve ortamla ne kadar büyük bir metropolde olduğunuzu anlayacaksınız. Hele bir de Kore kültürüne ilgin varsa Seul'de yapabileceğin şeylerin sayısı o kadar fazla ki. Hem şehirden biraz uzaklaşırsan Kore tarihi dokusu ile ilgili göreceğin şeyleri hayal bile edemiyoruz.

Phi Phi Adaları / Tayland çıktı!

Phi Phi Adaları / Tayland çıktı!

Kafa dinlemeye, doğa ile bir olmaya daha yakınmışsın da haberimiz yokmuş. Suyun temizliği, doğanın güzelliği senin aklını başından alacak! Hele bir de bunun üzerine rahat, lüks ve keyifli otelleri, restoranları ekleyince burasının ne kadar iyi bir tercih olduğunu anlamak güç olmuyor. Belki balayına, ne dersin :)

Kolombo / Srilanka çıktı!

Kolombo / Srilanka çıktı!

Uzak Doğu modasının zirvesi olarak gösterilen Kolombo'da hem alış veriş yapar kendinizi şımartabilir, hem tropikal deniz ve doğanın keyfini çıkarabilir, hem de tarihsel dokusuyla kendinizi büyüleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
653
314
139
88
67
57
45
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vivi Hun

Seoul çıksın isterdim gerçi çıksa bile bir şeyin değişeceği yok, gidecek param yok -_-

Tugbadnmzr

Bende Seoul çıksın isterdim ama Tokyo çıktı. Hayaller Kore hayatlar Tokyo sjssj Ya başka ülke olsa uçak ucuz.Ama Seoul çok pahalı uçak. Aşırı hemde :((

İrem Dildöken

Seul Güney Kore Tam Bana Göre 1 yıl Sonra umarım hayallerime ait olduğum ülkeye gideceğim :) YAŞASIN GÜNEY KOREYE AİTDİM

melek_i

güney kore çıktı. Önceki bir testte de ruhumun oraya ait olduğu yazıyordu. 3 senelik hayranlık sonucu inşallah bir güney kore yaparım