Görüş Bildir
Haberler
Hangi Ünlü ile Karakterin %100 Uyuşuyor?

etiket Hangi Ünlü ile Karakterin %100 Uyuşuyor?

Testi çöz, hangi ünlü ile karakterinin %100 uyuştuğunu söyleyelim. Merak ediyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, hafta sonu kahvaltınla birlikte magazin haberi seyretmeyi sever misin?

4. Peki modayı takip edip ona göre giyinenlerden misin?

5. En yakın arkadaşınla hafta sonu planı olarak hangisini tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki; en yakın arkadaşın, senin 2 yıllık uzun ilişkin olan kişiyle sevgili oldu. Yine de arkadaşlığına devam eder iydin?

7. Ve son olarak, bize burcunu söyle de testimizi bitirelim. 😉

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin karakterin Serenay Sarıkaya'yla %100 uyuşuyor!

Sen tam bir Serenay Sarıkaya'sın! Kendine has tavırların, hayattaki çalışma aşkın ve güzelliğin ile etrafındakileri kendine hayran bırakıyorsun. Tıpkı Serenay gibi kendini göstermeyi sevmeyen bir yanın var. Çünkü kendi ışığınla etrafındakileri cezbediyorsun ve ekstra bir şeye ihtiyaç duymuyorsun. Bunun yanında her giydiğini kendine yakıştırıyor ve farklı bir tarz yakalıyorsun. Çünkü kendini tanıyor ve neyin sana yakışacağını çok iyi biliyorsun. Anlayacağın tarzınla da Serenay Sarıkaya'yla çok benziyorsunuz. Karakter olarak, kendine güvenen ve mantıklı düşüncelerin insanısın. Eğer önünde yapılacak bir iş varsa bunu layıkıyla yaparsın. Elinin değdiği her şeye güzellik katarak en iyisini çıkarırsın. He bu arada sosyal sorumluluk konularında da çok aktif bir insan olmanla da birbirinize çok ama çok benziyorsunuz!

Senin karakterin Ezgi Mola'yla %100 uyuşuyor!

Senin karakterin Ezgi Mola'yla %100 uyuşuyor!

Allah'ım dünyaya böylesine sempatik kadın fazla! Biliyorsun ki, Ezgi Mola, sempatikliği, doğallığı ve başarılarıyla çok dikkat çeken isimlerden. Özellikle son zamanlarda daha fazla gündemde gibi. İşte sen de bu noktada tıpkı onun gibisin! İçten bir insansın ve insanları güldürmeyi çok seviyorsun. Güzelliğinle ön plana çıkmaktansa işinle, kariyerinle ön plana çıkmayı tercih ediyorsun. Güleryüzlülüğün ile insanların beğenisi topluyor, samimiyetinle de cezbediyorsun. İnsanlar seninle birlikte vakit geçirmekten, muhabbet sohbet etmekten büyük bir keyif duyuyorlar. Yaptığın işlerde de kendini geliştirmeyi, her seferinde yeni bir şeyler katmaya bayılıyorsun. Kendinle barışıksın ve insanların senin hakkında düşündüklerini takıntı hale getirmiyorsun. İşte Ezgi Mola'da tıpkı senin gibi doğal bir kadın. Kendinin farkında ve kendini her konuda geliştirmek için çabalıyor. Harikasınız!

Senin karakterin Beren Saat'le %100 uyuşuyor!

Böylesine narin iki insan... Biliyorsun ki, Beren Saat duru güzelliğiyle, yaptığı işlerle, destek verdiği projelerle büyük bir kitleyi kendine hayran bırakan isimlerden. Herhangi bir işte Beren Saat yer alıyorsa büyük bir gündem oluyor. Çünkü kadın o kadar başarılı bir insansın ki insanlar onu her yerde görmek istiyor. Senin de duru güzeliğin, sadeliğin ve merhametli bir yüreğin olduğunu biliyoruz. Bu yönünle tıpkı Beren Saat'e benziyorsun. Bulunduğun ortamı güzelleştiriyor, fikirlerinle insanları etkin altına alıyorsun. Elini attığın her işin altından başarıyla kalkıyorsun. Tüm bunların yanında sosyal medyayı gereksiz yere kullanmayan, herhangi bir insanla gereksiz diyaloğa girmeyen bir insan. Yok şu ünlüyle tartışmış, yok şu şuna şöyle demiş gibi gereksiz dedikoduların içerisinde asla göremeyiz. Çünkü en başta kendisine saygısı olan bir insansın. Sen de bu özelliğinle ona çok benziyorsun. Kalbiniz temiz, ruhunuz güzel...

Senin karakterin Elçin Sangu'yla %100 uyuşuyor!

Belki de dünyanın en sempatik ikilisi siz olabilirsiniz! Gerek bir toplumda, gerek işte, gerek arkadaşlarınlayken o kadar doğalsın ki asla farklı bir karaktere bürünme ihtiyacı duymazsın. Tıpkı Elçin Sangu gibi! Özellikle tez canlılığın yok mu? İkiniz de yerinizde durmayan, enerji dolu insanlarsınız. Bir gülüşünüzle etrafınızdaki insanları etkiniz altına alabiliyorsunuz. İyi niyetinize diyecek söz bulamıyoruz zaten. Kalbinizin güzelliği resmen yüzüne vuruyor. Kimseyi kırmayan, düşünceli yapınızla insanlar tarafından seviliyorsunuz. Özellikle girdiğiniz işlerde başarıyı topluyorsunuz. Çok çalışkan ve hırslı bir yapınız var. İkiniz de bu özelliğinizle birbirinizin kopyasısınız!

Senin karakterin Demet Evgar'la %100 uyuşuyor!

Senin karakterin Demet Evgar'la %100 uyuşuyor!

Demet Evgar deyince aklımıza kadınlığın cesur, kendine güvenen ve bir o kadar güzel bir kadın geliyor. Yaptığı her işte hakkını sonuna kadar veren, tarzıyla konuşulan, asla pes etmeyen güçlü bir kadın kendisi. İşte bu yönüyle birbirinize çok benziyorsunuz. Sen de ayakları yerlere basan ve asla geri planda sevmeyen güçlü bir kadınsın. Hiçkimsenin sana laf etmesine, karışmasına izin vermezsin. Sert bir yapın var ama seni tanıyanlara karşı dünyanın en samimi içten insanısın. İşte bu yönünüzle de birbirinize çok benziyorsunuz. Böylesine harika iki kadın. Gerisini sen düşün...

Senin karakterin Kıvanç Tatlıtuğ'la %100 uyuşuyor!

Böylesine asil iki insan... Öyle kendini göstermeyi sevmeyen, sadece işiyle gündeme gelen biri Kıvanç Tatlıtuğ. Yakışılıklılığı ve başarısıyla da birçok kitleyi kendine hayran bırakanlardan. Elini taşın altına koyduğu her işte böylesine bir gündem olur mu? İnsanların hayranlıkla takip ettiği ve özel hayatı konusunda da kendine hayran bırakanlardan. Ailesine olan bağıyla da birçok ünlünün yapamadığını yapanlardan. Sevgisine sadık bir insan. İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un tüm bu yönü senin karakterine çok benziyor. Sen de kendini göstermeyi sevmeyen, sadece kendi çevreni önemseyen bir insansın. İşine de gereken önemi verenlerdensin. Anlayacağın ikiniz de müthiş bir insansınız!

Senin karakterin Aras Bulut İynemli'yle %100 uyuşuyor!

Hem başarılı, hem çılgın, hem eğlenceli hem de asi... Bütün özelliklerin bir insanda toplanmış hali Aras Bulut İynemli. Özellikle son zamanlarda başasıyla çok konuşulan isimlerden de birisi. Karizmasıyla da insanları kendisine hayran bırakanlardan. Yeri geldiğinde deli yeri geldiğinde mantıklı olabilen, her işin altında ustaca kalkabilen birisi. Açıkası senin de böyle bir karakterin olduğunu düşünüyor ve birbirinize çok benzediğinizi söylüyoruz. Kendini geliştirmek adına doğru adımlar atan, güzel kalpli, samimi insanlarsınız. İlişki konusunda da sevdiğine sadık, düşünceli birisiniz. Aras Bulut İynemli'nin tüm bu yönleri senin karakterine çok benziyor. Bizden söylemesi.

Senin karakterin Tolga Sarıtaş'la %100 uyuşuyor!

Hem sempatik, hem başarılı hem de böylesine yakışıklı bir insanı görmedik.  Tolga Sarıtaş hayatımıza yeni girmiş olsa da onu birçok yerde görmeye alıştık. Özellikle girdiği projelerle kendini kanıtlamaya da devam ediyor. Hem başarılı hem de sempatik. Tüm bu özellikleriyle sana çok benziyor. Sen de çalışmayı seven, girdiğin işlerde başarılı olan bir insansın. Aynı zamanda hoş sohbetin ve samimiyetinle de insanları kendine hayran bırakıyorsun. Tarzınız ve güleryüzlülüğünüz ile de insanları mest ediyorsunuz. Tamam bir insanın karakteri böylesine güzel olur da tarzı, yakışıklılığı, sempatikliği de böyle güzel olmaz ki... Siz buralara fazlasınız!

Senin karakterin Ezhel'le %100 uyuşuyor!

Bu kadar cool olmak zorunda mısınız? Kendinize olan güveniniz ve farklı tarzınız ile insanların dikkatini çeken isimlerdensiniz. Özellikle Ezhel, çıkardığı işlerde büyük bir kitleye hitap edip kendisini sevdirmiş bir isim. Başarılı ve herkes tarafından konuşulan bir adam. Aynı zamanda samimi ve doğal bir karakter. Sen de gerek tarzın gerek öz güvenin gerek her işin altından başarıyla çıkman Ezhel'i andırıyor. O kadar benziyorsunuz ki dünya üzerinde bir ruh ikizin var deseler bu kesinlikle Ezhel olurdu. Özgünlüğünüzden bir şey kaybetmemeniz dileğiyle...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1101
617
268
178
97
88
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esra Ruhioğlu

Serenay Sarıkaya

puyanekinsu

beren saat :)

RÜMEYSA YILMAZ

Sen tam bir Serenay Sarıkaya'sın! Kendine has tavırların, hayattaki çalışma aşkın ve güzelliğin ile etrafındakileri kendine hayran bırakıyorsun. Tıpkı Serena... Devamını Gör