Görüş Bildir
Haberler
Hangi TV Kanalı Sana Hitap Ediyor?

Hangi TV Kanalı Sana Hitap Ediyor?

Penny
20.03.2023 - 15:21

Televizyonun eski popülaritesi yok evet ama hangi televizyon kanalı sana hitap ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ne sıklıkla TV izliyorsun?

1. Ne sıklıkla TV izliyorsun?

2. En çok hangi sosyal medya platformunda vakit geçiriyorsun?

3. Kaç tane dizi-film platformuna üyeliğin var?

3. Kaç tane dizi-film platformuna üyeliğin var?

4. Takip ettiğin bir TV dizisi var mı?

5. Hangisiyle arkadaş olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisinden daha fazla keyif alıyorsun?

7. Son olarak, haberleri hangisinden takip ediyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

ATV!

ATV!

Verdiğin cevaplara göre sana hitap eden TV kanalı ATV. Sen televizyonu seni gerçek dünyadan kısa bir süreliğine de olsa uzaklaştırması için izliyorsun. Günün yorgunluğunu böyle atıyorsun.  Peki bu aralar takip ettiğin bir TV dizisi ya da programı var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

SHOW TV!

SHOW TV!

Verdiğin cevaplara göre sana hitap eden televizyon kanalı SHOW TV. Sen sadece bir kaç eğlenceli program, bir kaç sakin dizi ile günün yorgunluğunu atmak için televizyon izliyorsun. Bu yüzden sana en uygun kanal SHOW TV.  Peki bu aralar takip ettiğin bir TV dizisi ya da programı var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

TV 8!

TV 8!

Verdiğin cevaplara göre sana hitap eden kanal TV 8. Sen öyle haber takip edip, gündemin ağırlığıyla kendini yormak istemiyorsun. Birkaç eğlenceli program izlemek dışında televizyonla pek işin yok. Bu yüzden sana en uygun kanal TV 8. Peki bu aralar takip ettiğin bir TV dizisi ya da programı var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

TLC!

TLC!

Verdiğin cevaplara göre sana hitap eden TV kanalı TLC. Sen eğlenceli ve farklı içerikleri seviyorsun. Genel olarak hayatın sosyal medyada geçiyor. TLC'nin ilginç programları da senin dikkatini Çekebilecek nitelikte. Bu yüzden sana en uygun kanal TLC. Peki bu aralar takip ettiğin bir TV dizisi ya da programı var mı? Yorumlarda bizimle paylaşabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
12
9
9
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?