Görüş Bildir
Haberler
Hangi Türk YouTuber Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Türk YouTuber Senin Ruh İkizin?

Nsycl
09.11.2016 - 21:46 Son Güncelleme: 24.03.2018 - 19:38

Bugün Türk Youtuber'ları ele aldık ve sana bir test hazırladık. Hazırsan başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

3. Şu an içinde bulunduğun durumu en güzel ifade eden hangisi peki?

4. Şimdi bir dizi seçmeni istiyoruz!

5. Bir şehir seçmeni istiyoruz şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

7.

7.

8. Son sorumuza geldik.

Enes Batur çıktı!

Enes Batur çıktı!

Tıpkı Enes gibi sempatik, doğal bir karaktersin! Yaptığın işlerden önce kendin keyif almasını biliyor ve doğal olduğun için kendini çevrene de sevdiriyorsun. Komik olmak kanında var! Bir de teknoloji ve oyunlara düşkünlüğünü es geçmeyelim.

Barış Özcan çıktı!

Barış Özcan çıktı!

Diksiyonunla, oturuşunla, kalkışınla gerçekten saygı duyulacak birisin. Sakin tavrın ve iyi bir dinleyici olman çevrendekileri sana çekiyor.  Yeni şeyler öğrenmekten, yeni şeyler denemekten büyük keyif alıyorsun. Bildiklerini çevrene anlatmak en büyük hobilerinden!

Ruhi Çenet çıktı!

Ruhi Çenet çıktı!

Her zaman gizemli bi tarafın olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz öncelikle. Farklı tip bilgilere ve keşfetmeye aç bir insansın. Dünya'yı görmek, yeni deneyimler yaşamak en büyük tutkularından. Seni ilk tanıyanlar biraz soğuk olarak tanımlayabilir ama zamanla gerçek seni tanıdıklarında sana bayılacaklarına eminiz.

Duygu Özaslan çıktı!

Duygu Özaslan çıktı!

Samimi ve güler yüzlü olman her zaman hayatta güzel kapılar açmana sebep oluyor. Hayatını kaliteli yaşamaya çalışmak senin en büyük tutkularından. Seni uzaktan görenler bazen çok burnu havada olarak değerlendirebilir ama seni bilen biliyor çok da önemli değil! Sempatik ve pozitif olmaya devam et!

Orkun Işıtmak çıktı!

Orkun Işıtmak çıktı!

Tıpkı Orkun gibi insanları eğlendirmek senin işin! Her zaman sempatik ve komiksin ve bu durum seni vazgeçilmez kılıyor. Oyunlara ve teknolojiye olan merakını söylemeden geçemeyeceğiz. Konuşmaktan keyif alan, her zaman şaşırtan biri olmaktan asla vazgeçme!

İdil Tatari çıktı!

İdil Tatari çıktı!

Güleryüzlü, samimi ve aşçı! Tıpkı İdil Tatari gibi yaptığı işi tutkuyla, zevkle yapan bir karakterin var. Güler yüzlü, akıcı ve anlayışlısın. Doğru bir tavırla bütün insanların kazanılabileceğine inanıyor ve buna göre hareket ediyorsun. E bir de elin çok lezzetli; daha ne?

Uras Benlioğlu çıktı!

Uras Benlioğlu çıktı!

Dünya'yı takip eden, denemeyi, deney yapmayı seven birisin! Her zaman yeni fikirlere açık olmak seni her zaman aktif düşünen biri yapıyor bu da büyük bir kişisel tatmin kaynağı. Her zaman pratik zekanı kullanarak işleri daha hızlı çözmeyi başarıyorsun. Zaten işleri kolaylaştırmak varken neden zorlaştırasın ki?

PintiPanda çıktı!

PintiPanda çıktı!

Güler yüzlü, kibar anlayışlı bir insansın öncelikle! Babacan tavrını gören herkes seninle oturup iki çift laf etmek istiyor. Her zaman güvenilir biri olduğun için insanlar zor zamanlarında yanına koşuyor. Çevrendekilere her zaman mükemmel tavsiyeler vermek zorunda da değilsin, onları dinlemen bile yetiyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14768
6885
4795
2957
2251
1365
1302
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gn Can

bana da orkun isitirmak cikti kime ciktiysa like

Ege Tür

bana

Kurtulus Nizam

orkun ışıtmak O.O

Arda

duygu özaslan