Görüş Bildir
Haberler
Hangi Trivia Crack Karakterisin?

Hangi Trivia Crack Karakterisin?

Trivia Crack son dönemlerdeki oyunlardan en sevileni. Oyunu oynamaya başlayan telefonu elinden düşürmüyor. Soru cevapladıkça daha da cevaplamak istiyor. Bu testimizde senin hangi Trivia Crack karakteri olduğunu bulacağız.

Öğrenmek için haydi teste! Arkadaşlarınla paylaşmayı unutma. ☺️

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3 Pazar gününü geçirmek için en iyi yol sence nedir?

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eğlence!

Senin Trivia Crack karakterin eğlence! Zaten başka bir seçenek düşünülemezdi. Bu kadar canlı, hayat dolu biriyken başka ne olacaktı? Çıkan bütün soruları kolaylıkla cevapladığın alan eğlence kategorisi. Bazen zor sorular çıkıyor evet ama onlarından üstesinden geliyorsun. Eğlenceli kişiliğin peşini hiç bırakmıyor. Daha ne olsun?

Sanat!

Senin Trivia Crack karakterin sanat! Sanatçı ruhun burada da kendini ele verdi! İnsanlar gezip eğlenmeyi seçerken sen kitap okumayı seçersin, sinemaya gidersin. Diğerlerinden farklısın bir kere. Senin için hayatın anlamı bu. Sonuç da şaşırtmadı haliyle. Sanattan baya zor sorular geliyor ama senin için çocuk oyuncağı. Daha güzel bir sonuç olamazdı!

Spor!

Senin Trivia Crack karakterin spor! Bu sportmen insana da yakışan buydu açıkçası. Spor kategorisi çıktığında oh çekenlerdensin sen de. Bunca yıl her spor branşını takip etmenin meyvesinin yiyecektin herhalde. O da bu oyunda oldu. Herkesin korkulu rüyası soruları kolayca cevaplayıp yoluna bakıyorsun. Sporcu ve eğlenceli kişiliğin yine insanların seni kıskanmasına sebep oluyor. Daha ne olsun?

Bilim!

Senin Trivia Crack karakterin bilim! İlkokul, lise ve üniversitedeki ders çalışmaların, sabahlamaların boşa gitmeyecekti tabii. Her zaman fen derslerini çok severdin. O yüzden de çıkan sorulara kolaylıkla cevap veriyorsun. En zevkli ve zor soruların olduğu kategoride başarın parmak ısırtıyor. Adeta bir bilim adamı gibisin. Daha ne olsun?

Tarih!

Senin Trivia Crack karakterin tarih! Herkes sıkıcı der, sevmez ama senin için bir tutku tarih. Herkesten farklı yapın da burada ortaya çıkıyor. Okumayı seversin, tarih okumayı çok seversin. Aramızda kalsın zaten tarih sevilmez mi ya ? Herkesin en kötü kategorisi senin en iyi ve en sevdiğin kategori. Bilgi birikimin her zorluğu aşacak kapasitede. Daha ne olsun?

Coğrafya!

Senin Trivia Crack karakterin coğrafya! Biraz gıcık bir kategori kabul etmek gerekir ama senin için coğrafya bir tutku. Nerede ne dağ var, hangi nehir nereye dökülüyor, ülkelerin başkentleri falan hep senden sorulur. Bilmediğin yok maşallah. Tabii küçüklükten beri en eğlendiğin ve sevdiğin alanda bu kadar başarılı olman sürpriz değil. Arkadaşların bu soru ne diye hep sana geliyor coğrafyada daha ne olsun?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
654
574
282
210
71
56
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
srcngrsy

bi bu kalmıştı amk :DDD

tatlış penguen

kulağını çekicem küfürbaz çocuk

Erasmussen

Rock music ve sahile gitmekle sanat çıkmasının ne alakası var şimdi?

Pasif Kullanıcı

testlerde de saçmalığın dibine vurdunuz