Görüş Bildir
Haberler
Hangi Toplu Taşıma Aracısın?

Hangi Toplu Taşıma Aracısın?

Bihruz Tekinalp
23.03.2019 - 17:06 Son Güncelleme: 22.06.2019 - 14:35

Metro mu Otobüs mü? Yoksa vapur mu? Sen hangi toplu taşıma aracısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir yerden bir yere bir vasıta ile giderken en önemli kıstas nedir?

2. Emekliliğinde ne yapacağını düşündün mü? Ya da düşünüyor musun?

3. Daha önce hiç bulunmadığın büyük bir metropolde yolunu, yönünü kaybettin. Levhalar da başka bir dilde, haliyle anlamıyorsun. Ne yaparsın?

4. Tut ki zamanda geriye döndün ve 19. yüzyıl sonlarında bir Avrupa İmparatorluğunu yöneteceksin. Aşağıdakilerden hangisini seçerdin?

5. Vergi masrafları göz ardı edildiğinde bir araba almak istesen hangisini tercih ederdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni herhangi bir toplu taşıma vasıtasının içinde görsek nasıl bir durumda yakalardık seni?

7. Son olarak... Bu tweete tepkini sorsak:

7. Son olarak... Bu tweete tepkini sorsak:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen yeraltında mis gibi takılırdın!

srv.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre sen metrosun! Tıpkı bir solucan gibi işini derinden ve sessizce halletmeyi seviyorsun. Metro olmak büyük ayrıcalıktır, çünkü bir şehrin gelişmişlik seviyesini gösteren parametrelerden biri olarak gösterilir. Sen de aynı çevrendekilerin kalitesini belirleyen birisin. Bir metro gibi senin de ulaşım ağın geniş, yani tanıdığın bir sürü insan var ve bu insanlar hayatında bir durak misali senin için istasyon oluveriyorlar. Mevsim ne olursa olsun hiç baymıyorsun. Dışarısı çok mu sıcak; bütün serinlik sende. Çok mu soğuk, bütün sıcaklık sende. ;)

Büyük kitlelerin vazgeçilmez aracı!

Büyük kitlelerin vazgeçilmez aracı!

Verdiğin cevaplara göre sen metrobüssün! Aman Allah'ım! Sen tıpkı büyük bir soruna karşı sunulmuş bir çözüm gibisin. Haliyle bütün herkes senden istifade etmek istiyor. Bazen herkes tarafından tercih edilmek seni bunaltsa da senden başka bir alternatifin olmadığını gayet iyi biliyorsun. Senin de metrobüs gibi bambaşka kuralların ve kültürün var. Bazen yeri geliyor hak edene 'yer veriyorsun' bazen gerekirse saatlerce 'ayakta dikilmek' zorunda kalıyorsun. Kimseye eyvallahın yok, inmen gereken durak geldi mi karşındakini ezip geçecek kadar kararlısın. Bazen gelen sorunla karşılaştığında kulaklığını takıp hiçbir şey yokmuş gibi yoluna devam edebiliyorsun.

Sen daha rafine bir kalabalığın aracı, otobüssün!

Sen daha rafine bir kalabalığın aracı, otobüssün!

Verdiğin cevaplara göre sen otobüssün! Sen en popülersin, tıpkı otobüsün en popüler ulaşım aracı olduğu gibi. Her zaman en çok tercih edilen sensin. Senin hayatın belki de bir otobüs hattı gibi; uzun ve çok durak var. Gideceğin yolun aynıdır; ama hayatına alacağın insanlar farklı olacak. Kimileri seni ulaşması gereken bir yere gitmek için kullandığı bir araç olarak görecek; ama günün sonunda anlayacaklar ki bildiği yoldan giden tek sensin.Sana karşı kendini suçlu hissedenler seni daima son durakta bekleyecek; çünkü sen onlar için hayatında ansızın çıkagelen bir umut gibisin.

Püfür püfürsün!

Püfür püfürsün!

Verdiğin cevaplara göre vapursun! Senin içinde biraz maceracı bir ruh var. Kendini kısa süreli de olsa 'şöyle bir yürüyüşe çıkayım' diyerek dışarıya atmayı seviyorsun. Rafine zevklerin ve keyfin insanısın. Rahatına düşkünsün, ama etrafına da kendini sevdirmeyi başarıyorsun. Belki seni en sevilen yapan şey de insanlara kendini çabuk alıştırman. Çünkü öylesin ki bir daha kullanan dünyanın neresinde olursa olsun seni arıyor. Bir çeşit bağımlılık yaratırıyorsun. Senin insanlarda yarattığın duygu tıpkı deniz üstünde süzülmek gibi. Bazen rotan dalgalı da sisli de olsa güvenli şekilde iskeleye yanaşıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
130
83
59
28
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bengisu Ergören

Metrobüs çıktı aman ALLAH'ım

Orhan Ulusoy

Verdiğin cevaplara göre vapursun! Urfa'ya vapur olduk :D

Onur

Metro 😜