Görüş Bildir
Haberler
Hangi Star Wars Karakteri Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Star Wars Karakteri Sevgilin Olmalı?

Nsycl
20.12.2017 - 20:51

Her seriden koyduğumuz birbirinden müthiş karakterlerden hangisi sana daha uygun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hoşlandığın cinsiyeti söyleyerek teste başla.

2. Peki hangisi senin tarzın?

3. Aralarından en çekici olan kötü sence hangisi?

4. Hangisiyle emekli olunca yakın arkadaş olmak isterdin?

5. Huzurlu ve rahat bir emeklilik dönemi için hangisi şart?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir emoji seç şimdi de!

7. Seyahat etmek için bir gezegen seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Poe çıktı!

Poe çıktı!

Yaşayanlar arasında belki de galaksinin en iyi pilotlarından. Aracında olmadığı zamanlarda ise çekici tavırları ve sert tavrı ile kendini gösteren Poe senin kesinlikle yanına yakışan tip! Onun rüzgarına kapılıp gitmek senin de hoşuna giderdi, eminiz.

Rey çıktı!

Yoğun, içgüdüleriyle hareket eden, duygusal ve kesinlikle çok cesur bir karakter Rey! Hislerini bir kenara bırakırsak ne kadar yetenekli olduğu da ortada zaten. Verdiği kararlarda da bu inançlı yapısı devam ettiği için güç hep sizin yanınızda olur.

Prenses Leia çıktı!

Prenses Leia çıktı!

Galaksinin en zarif, en cesur, en güzel kadınlarından biri. Sadakati, sevgisi ve zekası tartışalamaz bir kadın olan Leia senin sevgilin olması gereken kişi. Hem hayatında böyle güçlü bir kadın olsa kötü mü olur?

Han Solo çıktı!

Bilien en alaycı, en çekici ve en sert karakterlerden biri olan Han Solo senin sevgilin olmalı. Belli sen de biraz kötü adamlardan hoşlanıyorsun, şaşırtılmak senin de hoşuna gidiyor. Han Solo gibi bir karakterle bunları yaşaman hiç de zor olmayacak, orası kesin!

Anakin Skywalker çıktı!

Sana yetenekli, zeki ve karizmatik olduğunu bildiği için biraz ukala biraz da kibirli olan Anakin Skywalker çıktı! Senin tarzınla uyuştuğu çok ortada. Duygularıyla hareket etse de her zaman mantığıyla adım atan bir karakter sonuçta. Gerçek bir alfa.

Padmé Amidala çıktı!

Padmé Amidala çıktı!

Verdiğin cevaplara göre sana Padme çıktı! Arkasında güçlü bir kadının motivasyonu ve şefkati olsa kim daha iyi hissetmez ki? Ülkesi için yaptıklarına bakarak seni ne olursa olsun savunacak, sadık bir sevgili olacağına emin olabiliriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
227
120
43
38
33
32
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın