Görüş Bildir
Haberler
Hangi Şirkete CEO Olmalısın?

etiket Hangi Şirkete CEO Olmalısın?

22.04.2016 - 17:34

Herkesin içinde açığa çıkarılmayı bekleyen bir liderlik ve yöneticilik cevheri vardır. Peki, sendeki cevher hangi büyük şirketin CEO'su olman için yeterli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. İyi bir CEO odasını iyi seçmeli. Hangi çalışma alanını seçerdin?

2. Genel merkez için nasıl bir yer seçerdin?

3. Çalışanlarının giyim tarzı nasıl olmalı?

4. Çalışma saatleri iş verimliliği açısından önemli. Bu saatleri nasıl düzenlerdin?

4. Çalışma saatleri iş verimliliği açısından önemli. Bu saatleri nasıl düzenlerdin?

5. İşlerin daha iyi ve çabuk yürümesi için nasıl bir yol seçersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beklenen kriz geldi çattı. Şirket iflasa doğru sürükleniyor. Nasıl bir yol izlersin?

6. Beklenen kriz geldi çattı. Şirket iflasa doğru sürükleniyor. Nasıl bir yol izlersin?

7. Geldik son soruya. Kriz atlatıldı ve işler yoluna girdi. Güzel bir tatili hak ettin. Nereye gidersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Apple!

Apple!

Verdiğin yanıtlara göre sen teknoloji devi Apple şirketine CEO olmalısın. Öncelikle yeni şeyler keşfetmeye bayılıyorsun ama bunu yaparken maceracı davranmıyorsun ve nerede duracağını iyi biliyorsun. Karşındaki insanların memnuniyeti senin için önemli. Estetiğe ve tasarıma önem veren bir yapın var. Kendi evini, odanı, masanı kendi krallığın olarak görüp oraya ciddi manada maddi ve manevi mesai harcıyorsun. Bu özelliklerin de senin Steve Jobs ve Tim Cook'un tahtına aday yapıyor.

Google!

Google!

Verdiğin yanıtlara göre sen teknoloji devi Google şirketine CEO olmalısın. İnsan emeği senin için çok önemli. Başardıkları işlere sıfırdan başlayan insanları her zaman takdir ediyorsun. Mücadeleci insanları sevmen senin de mücadeleci yapından kaynaklanıyor. Her işte inişler ve çıkışlar, başarılar ve başarısızlıklar olduğunun farkındasın ama bunlarla baş edecek kadar da gözü karasın. Bu yüzden senin CEO olman gereken şirket kısa sürede sıfırdan gelip bir dünya devine dönen Google.

Vodafone!

Vodafone!

Verdiğin yanıtlara göre sen iletişim devi Vodafone şirketine CEO olmalısın. Öncelikle sende de Vodafone gibi İngilizlere has özgüven var. Her ortamda kendini, rengini belli ediyorsun. Silik kalmak ruhunda yok. Her yerde öne çıkmalısın. Bu şekilde insanlarla daha rahat iletişim kuracağına inanıyor ve başarılı da oluyorsun. Kendine güvenin, insanlarla iletişimi sevmen ve her ortama damga vurman seni Vodafone gibi global bir markaya CEO yapacak özellikler.

Mercedes!

Mercedes!

Verdiğin yanıtlara göre sen otomotiv devi Mercedes-Benz şirketine CEO olmalısın. Öncelikle sende Almanlara has disiplin anlayışı var. Verilen iş ne olursa ona bağlısın ve hep en iyisini yapmaya gayret ediyorsun. Görevini en iyi şekilde yapamazsan kendini rahatsız hissediyorsun. İnsani ilişkilerinde asil ve kaliteli davranmaya özen gösteriyorsun. Bu yüzden Mercedes-Benz tam senin CEO'su olman gereken şirket.

Coca Cola!

Coca Cola!

Verdiğin yanıtlara göre sen alanında dünyanın bir numarası Coca-Cola'ya CEO olmalısın. Çünkü senin hayat felsefene göre ikincilik ve sonunculuk arasında pek bir fark yok. Her zaman birinci olmalı, bunun için mücadele etmelisin. Enerjik bir yapın var. Kaç yaşına gelirsen gel böyle kalacaksın. Çünkü dünyada neyin nereye gittiğini gördüğün için değişen gerçeklere çok çabuk uyum sağlayabiliyorsun. Çok alanda azar azar bilgili olmak yerine tek bir alanda çalışıp onun en iyisi olmak istiyorsun. Muhtar Kent'in koltuğunu ondan sonra bir Türk almalı diye düşünüyor ve seni Coca-Cola'ya CEO olarak uygun görüyoruz.

Unilever!

Unilever!

Verdiğin yanıtlara göre sen tüketim ürünleri devi Unilever şirketine CEO olmalısın. Öncelikle yardımlaşmanın insan hayatını kolaylaştıran en önemli şey olarak görüyorsun. 'Bir elin nesi var, iki elin sesi var.' sözü hayatına yön veren sözler arasında geliyor. Bir karar alırken çevrendekilere danışıyorsun. Çünkü onların görüşlerine önem veriyorsun. Farklı fikirlerin üretkenliği arttırdığının farkındasın. İnsan ilişkilerine ve yardımlaşmaya önem veren bu tutumun senin Unilever'in CEO koltuğuna  yakışacağını gösteriyor.

Facebook!

Facebook!

Verdiğin yanıtlara göre sen son on yıla damgasını vurmuş sosyal medya devi Facebook'a CEO olmalısın. Öncelikle her zaman yeni fikirlere açıksın. Çünkü insanlık tarihini yeni ve parlak fikirlerini uygulamaya geçiren kişilerin yazdığını çok iyi biliyorsun. Diğer bir özelliğin de samimi olman. Gereksiz kasıntılar hiç sana göre değil. Karşındakine pozitif enerji verince onu daha iyi yakalayacağını çok iyi biliyorsun. Dünyada olan biteni takip ediyorsun ama takip etmekten çok takip edilecek kişi olma fikri seni daha çok cezbediyor. Bu yüzden seni Mark Zuckerberg'in koltuğuna daha çok yakıştırdık.

Procter & Gamble!

Procter & Gamble!

Verdiğin yanıtlara göre sen dünya devi Procter and Gamble şirketine CEO olmalısın. Öncelikle azimlisin ve tek bir işle uğraşmak seni tatmin etmiyor. Ruhunda hep daha fazlasını ve iyisini isteyen bir taraf var. Tek bir alanla ilgilenmeyi sıkıcı bulduğun için hep başka meşgaleler arıyorsun ve bunu gerçekten isteyerek yaptığın için de başarılı oluyorsun. Bu yüzden sen çıkardığı her ürün tüm dünyada bir numara olan P&G CEO'su olmalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
594
166
62
59
22
18
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sudehyuk

SMTOWN Yada YG Entertainment Alayım ...

Pasif Kullanıcı

Unilever !

katilice

Vodofone nedir amk ya...

Gizem Özdemir

Bana da o çıktı aşağı indim yorumlara bakmaya yok Apple,Facebook,Google bilmem ne çıkmış millete :D