Görüş Bildir
Haberler
Hangi Saç Modeliyle Erkekleri Peşinden Sürükleyeceksin?

etiket Hangi Saç Modeliyle Erkekleri Peşinden Sürükleyeceksin?

Galina Grigoryevna
29.07.2018 - 18:33 Son Güncelleme: 04.01.2019 - 13:59

Hangi saç modeliyle olursa olsun en başta şu kararı verelim, hepimiz güzeliz. Sadece erkekleri peşinden koşturacak saç modellerinden hangisinin sana gittiğini seçiyoruz. Hangi saç modeliyle erkekleri peşinden sürükleyeceksin?

Teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Saçlarını ne sıklıkla yıkarsın?

2. Saç problemlerin var mı?

3. Saçlarının bakımı için ne kadar vakit harcıyorsun?

4. Saçlarınla başa çıkabiliyor musun?

5. Saç rengin hangisine daha yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Saçlarının en kötü hali nasıl oluyor?

7. Sence bu saç stillerinden hangisi daha kötü?

8. Saç bakım ürünlerinin işe yaradığını düşünüyor musun?

9. Kendini en rahat ve güzel hissettiğin saç modeli hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sade, kumral ve doğal dalgalı saç!

Sade, kumral ve doğal dalgalı saç!

Senin peşinden koşturacağın saç modelin, doğal dalgalarla oluşturduğun saçlar olacak. Sanki üzerinde çok oynanmamış fakat bakımlı görünen. Rengi ise kendinden böyle bir kestane görünümü olan saçlar. Bu tarzla bu senenin modasını yeni baştan oluşturacaksın. Uzun ve dalgalı saçların modası geçti diyenlere inat. Saçlarını dalgalı olması için mutlaka uğraş fakat hafif dalgalı. Çok vakit harcamaktan hoşlanmıyorsun saçlarınla belli sen yine de biraz özenle bu hale getirebileceğine inanıyoruz. Harika görünüyorsun. Peşinden gelmeyecek kişi yok. Mevzu erkek tavlamak mı? En iyisini başarırsın sen. Tarzınla gerçekten herkesi kendine hayran bırakacaksın.

Doğal, koyu renk ve düz saçlar!

Doğal, koyu renk ve düz saçlar!

Senin için seçilen bu tanrıça saçları hayatını yeni baştan yazmana sebep olacak. Düz ve koyu renge boyanmış, her daim fönlü bir görünüm oluşturman gerekiyor. Ortamların en havalısı olacaksın ve peşinden koşanların haddi hesabı olmayacak. Açık renk saçların daha büyük yaş gösterdiğini unutma. Yaşından biraz daha küçük göstermen her zaman avantaj. Düz ve fönlü saçlarınla havalı görünümünün yanında bir de cool bakışların girdiğinde işin içinden çıkılmaz oluyor. Kıyafet seçimlerini buna uyumlu hale getirdiğinde gerçekten tadından yenmez bir tarzla herkese ''Merhaba'' diyeceksin. Herkesi kendine hayran bıraktığını ve erkeklerin ciğerini yaktığını görebiliyor musun? Göreceksin. Her şey daha güzel olacak.

Küt saçlar ve kestane tonları!

Küt saçlar ve kestane tonları!

Küt saçlar senin için iyi bir tercih olabilir. Koyu renk ağırlıklı seçmek ten rengine de iyi gidecek gibi duruyor. Ortamların en havalısı olmak senin elinde ve tarzını konuşturuyorsun. Peşinden koşacaklar fakat yetişemeyecekler. Erkekleri bu konuda kandırmak kolay. Sadeliğin ve doğallığınla zaten gönüllerde taht kurmuş durumdasın. Perçemle birleştirebileceğin bu saç modeli seni en iyi anlatan tarz olacak. Hem saçları yenilemek her zaman iyi gelmez mi? Bence bir an önce tarzını yenile ve peşinden koşacakları sırala... Zekan ve hazır cevaplılığınla herkesin dikkatini çekerken şimdi bir de tarz işin içine girince ortalık kasıp kavrulacak.

Kısa saç ve kızıl tonlar!

Kısa saç ve kızıl tonlar!

Kısa saç oldum olası erkeklerin hep dikkatini çekti. Sana gidecek en iyi tarz kısa saçın dağınık, doğal bırakılmış hali. Şöyle bir karıştırıp dışarı çıktığında yürüdüğün yerde ot bitmeye başlıyor. Bu tarz seni yenileyecek ve sana güven gelmesini sağlayacak. Erkekleri en çok etkileyen tarzlardan birisi. Takılarla kombinledin mi gerçekten harika duruyor. Kısa saç cesaret ister ve yüz hatlarının buna uygun olması gerek. Bence seninkinden daha iyi yüz hatları olamaz. Gerçekten kısa saç yüzüne ve güzelliğine çok iyi gidecek. Hangi erkeği yoluna koymak istiyorsan onu seçeceksin. Hadi bir cesaret git ve yeni kısa saçlarınla meydanları alevlendir.

Bonus dalgalı saçlar!

Bonus dalgalı saçlar!

Harika bir görünüme sahip olacaksın. Bu saçla tavlayamayacağın erkek yok. Zor bir tarz. Bakım ve uğraşmak gerekiyor. Fakat yaptığında da gerçekten göz kamaştırıcı. Çılgın bir tarz. Erkekler umursamazlığa bayılır. Bu tarz gerçekten umursamadan da güzel olabileceğinin kanıtı olabilecek durumda. Kıvırcıklığından bir şey kaybetmemiş saçlarla kendini pistlerin en harikası hissedeceksin. Koca kafalı gözükürüm diye düşünme bu tarz gerçekten kıyafetlerle de kombinledin mi harika duruyor. Kim istemez ki kocaman dalgalı saçları olsun. Koca buklelerinle göz kamaştıracaksın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
403
207
146
131
59
40
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efsa Hayat Dogan

Benimkiler zaten öyle. Dalgalı ve kumral.

Emriye Coşkunsu

7.soruda testi birakmak zorunda kaldim secenekler arasinda kaldim 😂😂😂😂

Gizem Yenikler

Küt saçlar ve kestane tonları!