Görüş Bildir
Haberler
Hangi Psişik Güce Sahipsin?

Hangi Psişik Güce Sahipsin?

Bazı olayları önceden hissettiğin, belki de rüyanda gördüğün oldu mu hiç? Doğaüstü yeteneklere sahip ruhlar, bu dünyanın ötesini görebilirler.

Peki sendeki psişik güç hangisi?

Ruhun bu cevabı öğrenmeye hazırsa, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sahip olduğun enerjinin bünyene fazla geldiğini hissettiğin oluyor mu?

1. Sahip olduğun enerjinin bünyene fazla geldiğini hissettiğin oluyor mu?

2. Peki rüyalarında deneyimlediğin hisleri hatırlıyor musun? Dikkat! Rüyanı değil, hislerini düşün.

2. Peki rüyalarında deneyimlediğin hisleri hatırlıyor musun? Dikkat! Rüyanı değil, hislerini düşün.

3. Peki daha önce gördüğün bir rüyayı tekrar gördüğün oldu mu?

4. Evrende bizden bambaşka hayatların olduğunu öğrensen, buna şaşırır mısın?

5. Bu görselde seni içine çeken renk hangisi?

5. Bu görselde seni içine çeken renk hangisi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini insan sarrafı olarak niteler misin?

7. Bu meşhur tabloyu gördüğünde ne hissediyorsun?

7. Bu meşhur tabloyu gördüğünde ne hissediyorsun?

8. İnsanların seni anlamadığını düşünüyor musun?

9. Kahve falı, tarot falı gibi fallarla aran nasıl?

9. Kahve falı, tarot falı gibi fallarla aran nasıl?

10. Son olarak söyle bakalım, sence sen neden yalnızsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Telepati

Telepati

Telepati, bir kimsenin kafasından geçenleri veya uzakta yaşanan bir olayı algılama yeteneğidir. Telepati gücüne sahip insanların algıları son derece gelişmiştir. Sen de telepati yeteneğinle ne kadar uzakta olursa olsun insanların zihnini okuyabilen birisisin. Bugüne kadar bu özelliğini 'önyargı' diye tanımlamış, hatta bu özelliğini sevmemiş olabilirsin. Halbuki gerçek çok farklı. Sen telepatik güçlerin sayesinde insanların en derin duygularını anlayabilir, söyleyemediklerini dillendirebilirsin. Bu yüzdendir ki dostların, arkadaşların sırlarını anlatmak için en çok sana gelir. Senin evrene ve diğer ruhlara verdiğin enerji hiç azımsanmayacak seviyede. Sen, diğer ruhlarla ve insanların bilinçaltlarıyla gizliden gizliye iletişime geçebilirsin. Telepatik özellik öyle herkesin harcı da değildir. Kimi ruhlar bunu kaldıramaz. Ancak sen bu özelliğini öyle güzel yönetiyor, doğaüstü gücüne öyle güzel yön veriyorsun ki, kendinle gurur duyman gerekir!

Telekinezi

Telekinezi

Telekinezi, canlı veya cansız varlıkların düşünce gücüyle hareket ettirilebilmesidir. Sen öyle büyük bir enerjiye sahipsin ki etrafındaki her şeyi kendine çekmeyi başarıyorsun. 'Olur mu canım öyle şey?' diye düşünüyorsan, sen hiçbir şey yapmadan sana çekilen insanları bir düşün deriz. Senin aurandan etkilenen, bir sözünle kendisinden geçen hiç mi kimse olmadı? Ayrıca bu hayatta canı gönülden istediğin bir şeyi de kolayca elde etmiş olabilirsin. Senin hem kalbin temiz hem de telekinezi güçlerin bir hayli yüksek olunca istediğini elde etmek hiç de zor değil senin için. Bu özellik sana ayrıca kararlılık da vermiş. Sen bu hayatta her zaman ne istediğini bilen geleceğe dair emin adımlar atan birisi olmuşsun. Sen bu özelliği nasıl kendi yararına kullanacağını çoktan çözmüşsün!

Durugörü

Durugörü

Durugörü, canlı/cansız nesnelerin veya olayların beş duyumunun yardımı olmadan algılanmasına verilen addır. Bir nevi 'üçüncü göz' ile görmek diyebiliriz. Bu özelliğe sahip insanlarda özellikle bir olay yaşanmadan önce hissettiklerini görürüz. Örneğin durugörüye sahip bir kişi, uykusundayken bile etrafında olup bitenin farkındadır. Eğer uykunuz hafifse, en ufak sesten uyanıyorsanız sebebi tam olarak budur. Durugörüye sahip insanlar, diğer insanlardan çok daha hassastır. Onlar, görülmeyeni gördükleri için her konuya itinayla yaklaşırlar. Diğer insanlar ise onları anlamadıkları için 'paronayak' diye bahsedebilirler. İnsanlar tarafından anlaşılmadığınızı düşündüğünüz oldu mu hiç? İşte sebebi tam da bu! Siz her konuya itinayla, titizlikle yaklaşıp kendinizi ve sevdiklerinizi korumaya iç güdüsüyle hareket etseniz de sevdikleriniz bile sizi anlamakta zorlanıyor.

Duruişiti

Duruişiti

Duruişiti, hiçbir aygıt kullanmaksızın algılanması olanaksız sesleri, müzikleri, konuşmaları işitebilme yetisine verilen addır. Eğer bu yeteneğe sahipseniz müzikle ilgileniyor olma ihtimaliniz çok yüksek. Siz, diğer insanların duymadığı musikileri duyan onların anlamadığı notaları anlayan bir insansınız. Müzikle uğraşmıyorsanız, en yakın zamanda başlamanızı tavsiye ederiz. Duruişiti elbette sadece müzikle alakalı değil. Örneğin yoğunlaşma anınızda kendinizi etrafa kapatıyor, yalnızca odaklandığınız şeyin içinde kayboluyor olabilirsiniz. Etraftan duyduğunuz seslere kendinizi kapatmanız aslında gerçek dünyada çok fazla ses işitiyor olmanızdan kaynaklanıyor. Öte yandan geceleri yatağa yattığınızda kafanızın içinde bir uğultu olduğunu hissediyor ve uykuya dalmakta zorlanıyorsanız, bunların sebebi hep duruişitiye sahip olmanız. Bu özelliğiniz size zaman zaman zorluk çıkarsa da genellikle işinizi kolaylaştırıyor. İnsanların duymadıkları, aslında dinlemedikleri sözcükleri siz yakalayıp insanların 'gerçekte' ne istediklerini, hissettiklerini anlıyorsunuz. Siz tam bir insan gurmesi haline gelmişsiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
55
16
14
11
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın