Görüş Bildir
Haberler
Hangi Onedio Kategorisi Sana Hitap Ediyor?

Hangi Onedio Kategorisi Sana Hitap Ediyor?

Trex
23.09.2016 - 14:35

Türkiye'nin ilk sosyal medya platformu Onedio 2012 yılından bu yana Türkiye'yi eğlendirmeye ve bilgilendirmeye devam ediyor. Her gün milyonlar senin gibi testler çözüyor, videolar izliyor, içerikleri okuyor, eğleniyor, bilgileniyor. Peki Onedio'yu takip ederken en çok hangi kategoriyi beğeniyorsun? Hangi Onedio kategorisi sana hitap ediyor? Testi çöz öğren ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sen hangi mevsimin insanısın?

2. Bugüne kadar seni hangisi daha çok güldürmüştür?

3. Sevgilin ve en yakın dostun aynı gün çok uzak yerlerde parti veriyor. Birine gidebileceksin. Hangisi?

4. Haftanın hangi günü doğduğunu biliyor musun?

5. Sevgilinle en çok ne yapmak istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En son ne zaman spor yaptın?

7. Bu testlerden hangisini daha önce çözerdin?

7. Bu testlerden hangisini daha önce çözerdin?

8. Son olarak şu an nerede olmak isterdin?

Onedio Test!

Onedio Test!

Verdiğin cevaplara göre senin kategorin: Onedio Test. Sen bu kategoride çılgın atıyorsun. Yeni bir test yayına girsin diye merakla bekliyorsun. Belki de Onedio'nun anlamı senin için = TEST. Peki Onedio Test sayfasına abone oldun mu? Abone olmak için linki tıkla. Hadi durma

Onedio Goygoy!

Onedio Goygoy!

Verdiğin cevaplara göre senin kategorin Onedio Goygoy. Sen her zaman mizahın en kalitelisini arıyorsun. Sosyal medyanın gündemi, Türkiye'nin mizah gündemi, akımlar vs vs.. Senin aradağın eğlence, mizah ve goygoy. Peki Onedio Goygoy sayfasına abone odun mu? Abone olmak için linki tıkla. Hadi durma

Onedio Video!

Onedio Video!

Verdiğin cevaplara göre senin kategorin Onedio Video. Sen en sağlam tespitlerin eğlenceli biçimde aktarıldığı Onedio Videolarını kaçırmamalısın.Türkiye'nin en çok izlenen eğlenceli videolarının  adresi Onedio Video'ya abone olmadıysan çok şey kaçırıyorsun. Hadi tıkla abone ol.

Onedio Gıybet!

Onedio Gıybet!

Verdiğin cevaplara göre senin kategorin Onedio Gıybet. Ünlülerin yaşamı, moda, son dedikodular, kim eşini aldatmış, kim sevgilisinini üstüne gül koklamış, kim içip içip gazetecilere küfretmiş... Hepsini bulacağın yer şüphesi Onedio Gıybet. Takip etmek için linki tıkla

Onedio Business!

Onedio Business!

Verdiğin cevaplara göre senin kategorin: Onedio Business! İş hayatında neler oluyor? Kariyer basamaklarında nasıl yükseliriz? Başarının anahtarı ne? Ciddi konular ve biraz da para senin ilgini çekiyor. Kimin çekmez ki? ;) Bu durumda senin derhal Onedio Business sayfasını takip etmen gerekiyor. Hadi linki tıkla abone ol.

Onedio IQ!

Onedio IQ!

Verdiğin cevaplara göre senin kategorin: Onedio IQ. Senin için hayatta en büyük mürşit şüphesiz bilim. Bilim dünyasındaki gelişmeler, sosyal medyada ve Türkiye gündeminde tartışılan kafa karıştıran sorunlar, kültür sanat alanında yeni gelişmeler vs vs Hepsi senin ilgi alanına giriyor. Zeka, bilgi ve yeteneğe çok önem veren bir kişi olduğuna göre senin Onedio IQ sayfasına abone olman gerektiğini düşünüyoruz. Hadi linki tıkla abone ol.

Onedio Yemek!

Onedio Yemek!

Verdiğin cevaplara göre senin kategorin Onedio Yemek. Yemek yemeyi sevmeyen insan yoktur ama senin için yemeğin yeri başka. Sen yemekten haz aldığın gibi yemeği hazırlamayı da seviyorsun. Yeni yemek tarifleri yeni lezzetler için Onedio Yemek kategorisi sana hitap ediyor. Linki tıklayıp abone olmalısın ;)

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
249
208
152
71
25
25
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Özdemir

GoyGoy yapmayın iş yapın

Aslıhan Yiğit

Onedio Goygoy! işsizlik başa bela

Donnie Darko

Mignonun içerikleri :))