Görüş Bildir
Haberler
Hangi Netflix Dizisi Karakteriyle Evlenmen Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Hangi Netflix Dizisi Karakteriyle Evlenmen Gerektiğini Söylüyoruz!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Nasıl bir çocukmuşsun sen?

4. Senin için bunlardan hangisi daha önce gelir?

5. Peki dizilerle aran nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini 5 yıl içerisinde nerede görüyorsun?

7. Son olarak, evlilik aşkı öldürür mü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tokyo!

Tokyo!

Ortalama diyeceğimiz bir eğitim seviyesiyle, bilim adamlarının bile kendisinden şüphe etmesine sebep olabilecek kadar sosyal zekası yüksek birisi Tokyo ve senin de tam olarak ihtiyacın olan bulunduğu ortamlara ayak uydurabilen biri olmalı. Arkadaşlarınla rahat geçinebilmeli mesela, bu çok önemli. Öyle soğuk nevale gibi oturup, ''hadi kalkalım sıkıldım ben'' triplerine giren biriyle yapamazsın sen. İşte şartlar varken seni en huzurlu, rahat hissetirecek karakterimiz Tokyo!

Maeve!

Maeve!

Sen kendini güvenen ve bağımsız kadınlardan hoşlanıyorsun! Karşılaştığı olaylar karşısında gerçekten güçlü fikirleri olabilen, mantıklı bir insan olmalı, her ne kadar beraber zombi avına çıkmayacak olsanız da hayatın kendisi zaten başlı başına bir mücadele! O yüzden bu mücadeleyi, savaşın gözünün içine bakmış biriyle daha kolay atlatırsın diye düşünüyoruz!

Polly Gray!

Polly Gray!

Senin evleneceğin kadının bir kere en başta bi onuru olmalı, asla kendinden en ufak bir ödün vermemeli! Ayrıca hem senin hem de inandığı şeyler için öyle oturduğu yerden değil, herkesin içinde mücadele edebilmeli. Savaş gibi aşk da kolay kazanılan bir şey değil çünkü asında! Dürüst, dobra bir kadın olmalı senin eşin. Böyle çıt kırıldım kadınlardan biri olmaz yani senin eşin. O yüzden senin için biçilmiş kaftan Polly Gray! Bak o kadar şeyin yanında güzelliğini unutmuşuz, o da bonusu!

Thomas Shelby!

Thomas Shelby!
ia.tmgrup.com.tr

Senin evleneceğin erkek cesur olmalı en başta!  Gözü kara olmalı, gerekirse ortalığı yakıp yıkabilmeli.. Bir de sadakat tabii ki senin için önemli olan. Tüm bunlar tek bir kişiyi, yani Thomas Shelby'i işaret ediyor. Kendi doğruları olan ve bunların peşinden gidebilen, karakterli adamlar istiyorsun hayatında ve de en önemlisi dürüst. Öyle bi adam ki bu, senin için yeminini bozar!

Pablo Escobar!

Pablo Escobar!

Helal olsun sana, resmen adamlığın son kalesiyle evli olmaya layıksın! Yeri geldi mi herkesin arkasını toplayacak, doğru kararların ardından koşacak, yeri gelince racon değil kafa kesecek, biraz böyle asi ruhlu birisi olmalı senin hayatında! Açıkçası senin biraz serseri tiplerden hoşlandığını söylemeliyiz, ama şöyle de bir şey var, tanıdıkça derinlerde bir yerde çok vicdanlı, dürüst ve duyarlı olmasını da istiyorsun. Sana Escobar kadar uygun biri daha yok!

Profesör!

Profesör!

Senin zoru sevdiğini söylemeliyiz! Profesör'un ''evlilik radarına'' girebilmek kolay değil ama sen ondan daha zeki, ayrıntıcı ve özel olduğunun farkında olan birisin, yani hayattaki önceliğin yalnızca sensin! O yüzden kendine denk birini bulman kolay değil ve senin Profesör gibi belki de tehlikeli oyunlar oynayıp sana kafa tutabilecek birine ihtiyacın var! Şunun farkındasın ki artık seksi dediğimiz  şey six pack değil, beyin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
283
157
79
64
29
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Aydoğan

Thommy shelby beklerken pablo escobar çıkması 😂

Gizem Yenikler

Pablo Escobar! Helal olsun sana, resmen adamlığın son kalesiyle evli olmaya layıksın! Yeri geldi mi herkesin arkasını toplayacak, doğru kararların ardından ... Devamını Gör

izmirli-deli-35

ben tam öyleyim gizem hanımcığım (= göbek desen var aynı saç kesimi desen var puta demeyi biliyorum tam öyleyim yani plata o plomo derim belimdeki kemeri düz... Devamını Gör

Rabia Kandil

Thomas Shelby! lan tam istediğim