Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mr. Robot Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Mr. Robot Karakteri Senin Ruh İkizin?

Nsycl
21.10.2016 - 18:06

İlk sezonuyla büyük sükse yaratan, ödülleri toplayan Mr. Robot; ikinci sezonunu da geride bıraktı. Biz de bugünkü testimizde karakterine göre hangi Mr. Robot karakteri olduğunu söylemeye karar verdik. Hazırsan hemen teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlişkin var mı? Varsa nasıl gidiyor?

2. Hangi hayvan senin ruh eşin?

3. Tatil için bir mekan seç!

4. Aralarından en sevdiğin televizyon dizisini söylemeni istiyoruz!

5. Seni en çok içine çeken hangisi oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar dürüst bir insan olduğunu 1 ile 6 arasında puanlandırmanı istesek?

7. Hayatının sonuna kadar tek bir renk giyebilecek olsan hangisi olurdu?

8. Son sorumuzda sana soracağımız soru çok net. Dünya'nın problemi ne?

Elliot Alderson çıktı!

Elliot Alderson çıktı!

Biraz yalnız, biraz sosyal açıdan farklı biraz da kafadan kontak biri olman seni korkutmasın. Sevdiklerin için her zaman en iyisini isteyen, onlar için her şeyi yapan pamuk gibi bir kalbin var. Tutkun ve zekan yaptığın işlerde her zaman diğerlerinden bir kaç adım önde başlamanı sağlıyor.

Darlene çıktı!

Darlene çıktı!

Kendi doğrularına göre, kendi kurallarını koyan bir yapın var. İnsanların işlerine karışmasından nefret ediyorsun. Sen verdiğin kararların her zaman arkasındasın, iyisiyle kötüsüyle. Zekan ve iç güdülerin sayesinde doğru yolu bulmakta zorluk çekmiyorsun. Soğuk görünsen de içinde inanılmaz duygusal biri var. Bazen ona hayır diyemiyorsun.

Angela Moss çıktı!

Angela Moss çıktı!

Doğuştan kibar, anlayışlı ve pozitifsin sen! İnsanlarla ilişkilerini hep güven üstüne kuruyorsun çünkü sence en doğrusu bu. Bazen bu durum canını sıkabiliyor ama yastığa başını koyduğunda vicdanını yaralayan bir şey yapmadığın için rahatlıkla uyuyabiliyorsun. Hırslı yanını görenler şaşırsa, iş bitiriciliğin sayesinde her zaman iyi bir partner oluyorsun!

Mr. Robot çıktı!

Mr. Robot çıktı!

Her zaman baş kaldıran, sorgulayan ve itaata asla boyun eğmeyen biri oldun. Hayatında koyduğun net çizgilerin var. İnsanlar bunları geçemez, ama bunun dışındaki bütün çizgiler senin için yok gibi bir şey. Materyalist bir insansın ve bu durum seni her zaman objektif bakış açısına yönlendiriyor. Duygularını biraz daha belli etmeyi deneyebilirsin!

Tyrell Wellick çıktı!

Tyrell Wellick çıktı!

Gücü, prestiji seviyorsun. Dışarıdan bakanlar için her zaman karmaşık ve gizemli bir auran var. Kafanın içinde nelerin döndüğünü bilseler ağızları açık kalır ya, neyse. Hırslısın ve mükemmeliyetçisin. Bu da seni iyi bir lider yapıyor.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
601
247
70
50
36
17
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melike

#7 SİYAH NERDE SİYAH

Antevorte

Elliot Alderson çıktı! Gençler hepimiz Elliot'uz :P

Batuhan Ünal

çoğu kişiye çıkan kişi bana da çıkınca canım sıkılıyor