Görüş Bildir
Haberler
Hangi Mitolojik Karaktersin?

etiket Hangi Mitolojik Karaktersin?

Osman Avcı
15.08.2014 - 14:37 Son Güncelleme: 04.04.2022 - 13:58

Hayat bir efsaneden ibaret olsaydı, sen hangi mitolojik varlık olurdun, hiç düşündün mü? Bu test bunun cevabını veriyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Doğadaki 4 elementten bir karışım seçerek başlayabilirsin?

2. Bir gökyüzü seç!

3. Hangisini yemek istiyorsun

4. Kendini bir kelimeyle ifade et!

5. Senin yaşayacağın en ideal yer, neresi olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok hangi süper güce sahip olmak isterdin?

7. Aşağıdaki hedeflerden hangisi sana daha çok hitap ediyor?

8. Son olarak, bir Türk destanı seç!

8. Son olarak, bir Türk destanı seç!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Ejderha" çıktı!

"Ejderha" çıktı!

Sen agresiflikte bir 'efsane'sin. Gözün döndü mü, hiçbir şeyi umursamaz, ortalığı yakıp yıkarsın. Ancak bu sinirin durduk yere değildir. Aslında sakin yaratılışlısın ve sana dokunmasalar bin yıl uyursun, ama seni tam olarak 'açtırma kutuyu, söyletme kötüyü' sözü anlatır. Rahatına düşkünsün ayrıca, fakat bu demek değil ki, sen tembelin tekisin. Yaratıcı ve entelektüelsin de. Zaten yaratıcı insanlar az biraz gergin olurlar, değil mi ey püfürgeçli yıkıpgeç :)

Deniz Kızı" çıktı!

Deniz Kızı" çıktı!

Altın gibi bir karaktersin. İnsanlara yardım etmek, karşılıksız sevmek gibi bu günlerde soyu tükenen erdemlere sahipsin çünkü. Ancak oldukça yalnız birisin, nedendir bilinmez. Üstünde bir yalnızlık var ki, sorma gitsin: Göbek adın olmuş adeta. Fakat sen yine de çilek kokan ve geceleri göz kapaklarının kapanmasını sağlayan hayallerden vazgeçmiyorsun. Ünlü sözde dediği gibi: 'Kurduğumuz hayaller kadarız'. Bir gün başaracaksın!

"Zümrüdü Anka Kuşu" çıktı!

Senin anahtar kelimen: AZİM. Asla vazgeçmek yoktur sende, yılmazsın, korkmasın, düştüğün yerden kalmasını her zamansa bilirsin. Seni bitirmek isteyenlerse oldukça çok; fakat dibe vurup, vurduğun yerden çıkmaların sonucunda, o düşmanlar da artık vazgeçmek üzere. Ayrıca barışçıl yaratılışlı birisin; ancak başka çare kalmadığında savaşmayı da iyi bilirsin, ey küllerinden doğmanın kitabını yazan kişi!

"İnsan Başlı At" çıktı!

Seni anlatan söz Attila İlhan'dan gelsin: 'Elimden gelen bu, ben iki kişiyim'. Bünyende iki kişiyi barındırıyorsun. Birisi insan: sıkışmış-dar-monoton dünyada yaşıyor. Diğeri ise at: Sonsuz-üretken-özgür doğada yaşıyor. İçinden birisi 'bas gidelim buralardan' diyor, diğeri ise 'hoop nereye gidiyorsun'. Çoğu konuda, mesela işinde veya ilişkilerinde hep bu çelişkiyi yaşadın. Bize soracak olursan, her zaman içindeki 'AT'ı dinle ;)

"Elf" çıktı!

Senin için en doğru kavramlar: 'Asil' ve 'Estetik'. Asaletin tüm 'Orta Dünya'nın dilinde, fazla söze ne hacet. Estetiksin de. Güzelsin, güzele değer verirsin ve güzel olan her şeye 'ben varım' dersin. Mesela bayağı bir kavgaya karışsan bile, estetiğinden o kavgayı şairane bir hale getirirsin. Düşmanların bile, böyle seçkin ve elit bir düşmanla savaştıkları için memnunlar. Hadi şöyle bir yürü de, 9 şiddetinde deprem olsun, tsunami çıksın :)

"Unicorn" çıktı!

Bu dünyada kusursuzluk diye bir şey yok, katılıyoruz. Ancak efsanelerde bulunabilir, o da Unicorn'dur, yani sen. Dünyanın en berrak deresinden akan su gibi bir kalbin var ve insanların kötü yönlerini, kendini zorlasan da göremiyorsun; yaratılışın böyle. Tipik bir optimistsin yani. Karşındaki kişiye güvenmekse senin için her şey demek. Güvensizliğe düştüğün zamanlar, ölsen yeğdir, o derece.

"Peri" çıktı!

Sen tam bir yardım meleğisin. Senin etrafında bulunan insanlar, basitçe çok şanslıdır. Başı sıkışanın anında dibinde bitiverirsin. Bir mendil olsun, bir omuz olsun, bir tatlı söz olsun yapar edersin. Ancak bunu yaparken de hiçbir zaman karşılık beklemezsin. Yani, tipik bir 'iyilik yap, denize at' vakıasısın sen. Seni saf görüp üstüne gelenlerse oldukça çok. Fakat kimse seni küçük görüp aşağılamaya kalmasın, tersin pistir, bilen bilir ;)

"Sfenks" çıktı!

"Sfenks" çıktı!

Bilgi ve entelektüellik demek, sen demek. O kadar okuyup, o kadar çok yorum yapıyorsun ki, işte ortaya senin gibi bir 'bilge' çıkıyor. Öngörün oldukça kuvvetlidir. Olacak şeyleri, sağduyu ve bilginle önceden, çok önceden rahatlıkla tahmin edebilirsin. Yoo dostum yoo, bu asla falcılık ya da müneccimlik değil. Her şeyin cevabı aslında kitapların satır aralarında gizli, ahh azıcık okusalar, sana böyle doğa üstü güçler yüklemezler.

"Gulyabani" çıktı!

"Gulyabani" çıktı!

Sen tamamen bizden birisin. Mütevazisin, alçak gönüllüsün, şovu sevmezsin, ancak bunların ötesinde, içten içe oldukça kendine güvenen birisin. Evet, seni görenlere ilk başta farklı gelebilirsin: Konuşmandan, tavırlarından biraz ürkebilirler; fakat alışılınca vazgeçilemiyorsun. Ayrıca bir sende sen var, senden içeru: Ki o da kahyaymış filmin sonunda öğrendik :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
976
442
302
133
69
63
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?