Görüş Bildir
Haberler
Hangi Milli Takım Oyuncusu Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Milli Takım Oyuncusu Senin Ruh İkizin?

Nsycl
11.06.2016 - 20:25

Euro 2016 başlamış, ay yıldızlı ekibimizin maçına bu kadar kısa zaman kalmışken biz de böyle bir test ile karşınıza çıkalım dedik. Bakalım senin ruh ikizin hangi milli oyuncumuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Bir futbol takımını öne çıkaran en büyük özellik ne olmalı sence?

2. Peki kendini tanımlayacağın iki kelime hangileri olurdu?

3. Dünya şehirlerinden birini seçmeni istesek?

4. Patronlarınla ilişkin genelde nasıldır?(Aile ya da öğretmenler de olabilir.)

5. Milli basketbolcularımızdan birini seçmeni istesek?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tek bir sosyal medya kalacak olsa hangisinin kalmasını tercih ederdin?

7. Şimdi de numara seç bakalım!

8. Son sorumuz: Biz bitti demeden?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Arda Turan" çıktı!

"Arda Turan" çıktı!

Bayrampaşa'dan çıkan Türkiye'nin gururu! Aynı Arda gibi sen de hırslı, vizyonlu bir insansın. Kafasına koyduğu işin peşini bırakmayan ve onun için kendine zarar vermek pahasına her şeyi yapan bir karakterin var. Kıvrak zekan inanılmaz! Bunların yanında çok da duygusal bir insansın!

"Hakan Çalhanoğlu" çıktı!

"Hakan Çalhanoğlu" çıktı!

Bir insan sana bir iş verirse, arkasına dönüp bir kez daha sorgulamaz bile! Çünkü kesinlikle sana verilen işi kusursuzca tamamlayan bir insansın. Yaşının tersine yakaladığın tecrübeli duruşun ve yaşının verdiği enerji birleşince ortaya güzel bir sinerji çıkıyor. Mükemmeliyetçi yapının yanı sıra soğukkanlılığın da insanların sana gıpta ile bakmasını sağlıyor.

"Caner Erkin" Çıktı!

"Caner Erkin" Çıktı!

Çok hırslı, çok yırtık bir karakterin var. Bazen olaylara çok duygusal bakıp, kendine hakim olamasan da insanlar senin art niyetli olmadığının farkında. Hayalleri büyük, ama olduğu yerden hiçbir zaman şikayet etmeyen bir yapın hep daha iyilerine sahip olacağının habercisi.

"Mehmet Topal" çıktı!

"Mehmet Topal" çıktı!

Ayakları yere basan, sorumluluk sahibi ve güvenilir bir yapın var. Çevrendekiler sana sırtlarını dayadıklarında asla pişman olmayacaklarının farkında. Başkalarının hatalarını kapatmakla kalmıyor, onları bir üst seviyeye çıkartıyorsun. Yakınındaki insanlar kendilerini çok şanslı hissetmeli.

"Selçuk İnan" çıktı!

"Selçuk İnan" çıktı!

Sessiz sakin tavrın kimseyi şüpheye düşürmesin. Sorumluluk alması gerektiğinde kendini öne atan, verilen görevi üstlenirken asla geri adım atmayan, şüpheye düşmeyen bir yapın var. Liderlik içgüdün çevrendeki insanların seni takip etmesini sağlıyor ve hiçbir zaman yüzlerini kara çıkarmıyorsun!

"Oğuzhan Özyakup" çıktı!

"Oğuzhan Özyakup" çıktı!

Yaşının çok üstünde işler yapan, ileriye dönük büyük hayalleri ve motivasyonu olan bir insansın! Birçoğunun yapmaktan çekineceği işleri yapacağına inanan, her zaman pozitif düşünen bir yapın var ve bu seni başarısız olsan da tekrar ayağa kaldıran bir güç. Kendine güvenmeye ve çalışmaya devam edersen geleceğin çok aydınlık. Tıpkı Oğuzhan gibi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1641
714
447
258
180
113
108
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sertaç Gönültaş

arda çıktım, camdan atlamaya gidiyorum

erhan izmir

Bunlardan birisi ruh ikizim çıksa intihar ederim..Ne doğru dürüst kültürel birikimleri var, ne de gençlere örnek olacak davranışları. Top peşinde koşup milyo... Devamını Gör

Zela del rey

Nummeramı kimden aldınız çıktı