Görüş Bildir
Haberler
Hangi Marvel Süper Kahramanı Sevgilin Olmalı?

etiket Hangi Marvel Süper Kahramanı Sevgilin Olmalı?

Süper kahraman sevgilim olsa hangisi olurdu diye hiç düşündünüz mü? 

Testi çöz, öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü?

2. En uzun ilişkiniz ne kadar sürdü?

3. Sevgilinizin süper gücü oluğunu itiraf etti, nasıl tepki verirdiniz?

3. Sevgilinizin süper gücü oluğunu itiraf etti, nasıl tepki verirdiniz?

4. Sevgiliniz onu aldattığınızı öğrendi, sence nasıl tepki verirdi?

4. Sevgiliniz onu aldattığınızı öğrendi, sence nasıl tepki verirdi?

5. Kötü adamlar sizden bir seçim yapmanızı istediler, sevgilinizin canına karşılık yüzlerce masum insanın hayatı. Seçiminiz ne olurdu?

5. Kötü adamlar sizden bir seçim yapmanızı istediler, sevgilinizin canına karşılık yüzlerce masum insanın hayatı. Seçiminiz ne olurdu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir özel gücün olsaydı bunu insanlardan saklar mıydın?

6. Bir özel gücün olsaydı bunu insanlardan saklar mıydın?

7. Süper kahraman olduğunu düşün; nasıl bir özelliğinin olmasını isterdin?

7. Süper kahraman olduğunu düşün; nasıl bir özelliğinin olmasını isterdin?

Kara Dul!

Senin sevgilin Kara Dul olmalı! Eski bir Rus ajanı sevgili ister misin? Neredeyse bir 'süper asker' disiplininde yetişmiş biri kadar sert, görünüşüyle de güzelliğinden taviz vermeyen biri kadar asil! Kim istemez ki böyle bir sevgili? Sevdiği için anavatanını, biricik ülkesini karşısına alacak kadar ölümüne aşık... Çok şanslısın!

Elektra!

Hop! Dikkat et, bir yerlerini doğramasın! Elektra'nın cazibesine kapılmamak elde değil. Bu sefer onun cazibesine av gibi tutulan sen oldun. Geçmişte babasının öldürülmesi onu derin kedere ve yalnızlığa terk etmiş. İçindeki karanlık tarafını terbiye etme için yıllarca dünyanın uzak bir ucunda eğitim aldı. Acısına sebep olanlara bu tarafını yansıtmaktan neredeyse haz duyacak kadar acımasızlaşan güzel ama tehlikeli birinin sevgilisi olmak herkese nasip olmaz. Eee, Akdeniz kanı birbirini buluyor bir şekilde. Güzel bir Türk-Yunan çift oldunuz. Tebrikler! :D

8. Rogue!

Aman aman! En zor ilişki senin olurdu, çünkü dokunduğu kişinin bütün hayat enerjisini, gücünü emen bir hanımefendi. Öyle dokunmadan, uzaktan uzaktan sevmek zordur, fakat aşk bu... Abayı yakmış sana. Bakarsın unutmak istediğin bir anı varsa hafızanda, sevgiline söylemen yeterli. Bir dokunuşla 'pof'! Tüy gibisin artık, geçmişe dair en istemediğin şeyler silindi. Gönüller bir olduktan sonra her türlü ilişki çekilir! Tebrikler şimdiden! :D

Mistik!

Deyim yerindeyse bukalemun gibi bir sevgilin var. Şekilden şekle girebiliyor. Aslında tercihleri değişkenlik gösterebiliyor. :) Canın mı sıkıldı? Hemen söyleyiver en sevdiğin şarkıcı olsun, bir şarkı patlatsın eşref saatinde. Paşa gönlün ne istiyorsa o olur. Seni rahat hissettirmek için hanım kızımızın olmadığı şarkıcı, olmadığı oyuncu kalmazdı. Daha ne istiyorsun?

Jean Grey!

Cyclops varken seni seçti! Düşün ne kadar seviyor seni! Sevdiklerini korumak için yapamayacağı şey yok. Gerekirse kendi ölür, ama yine de kurtarır sevdiğini. Zaten çocukken araba çarpan arkadaşını kurtarması bunun en somut kanıtı değil mi?

Storm!

Senin sevgilin Storm olmalı! Sakın kavga edeyim deme! Kızdırırsan değil sen bütün yaşadığın yer felaket görmüşe döner. Onun doğaüstü gücü annesinden geliyor. Kenya'da sihir, büyücülük gibi marifetleri olan annesinden birkaç şey kapmış anlaşılan. Trajik bir uçak kazasında ebeyenlerini kaybettiktten sonra yetim kaldığı için yetiştirme yurdunda büyümüş. Acısı öyle bir seviyeye gelmiş ki bulunduğu yerde ne var ne yok yıkmış birer moloz yığını haline getirmiş. Şimdiden tebrikler!

Wolverine!

Senin sevgilin Wolverine! Boy takıntının olmaması güzel, zira Marvel evrenindeki en kısa boylulardan. :) Önemli olan sevdiğini koruyup kollaması değil mi? Wolverine gibi bir sevgilin olduğu için şanslı saymalısın kendini. Yaşlanmak nedir bilmiyor! Daima genç, diri kalıyor. Evlenirseniz, bıçak takımı almanıza da gerek yok. Elinden şiş gibi çıkartıyor bıçaklarını! :D Wolverine gibi bir sevgili kim istemez ki?

Deadpool!

Süper kahraman mı değil mi bilinmez ama 'keşke sevgilim olsa' diyebileceğin en son kişilerden. Oldukça çenesi düşük, onu da idare et artık. :) Yaptığı şakalar öyle bir noktaya geliyor ki bazen kalp kırabiliyor. Kalp kırmak, tabak çanak kırmak kadar kolay onun için. Zaman zaman kendi kendine konuştuğu için şüpheye düşebilirsin deli olduğuna dair. Haksız da sayılmazsın çünkü biraz kafadan sıkıntılı. :) Bir bakmışsın kendini yüzlerce parçaya ayırmış halde görüyorsun onu. Acı nedir bilmeyen birinden bahsediyoruz sonuçta. Şimdiden kolay gelsin! :D

Thor!

Destanlara konu olmuş bir sevgilin var! Sarışın renkli gözlü dalyan gibi, dağ gibi bir yiğit! Hatta yarı-tanrı! Haksızlık karşısında çekicini savurmaktan çekinmez. Thor gibi bir sevgilin varsa hayat sana güzel. Gününü romantik hale getirmek için çekicini vurması yeter. Hop! Bir bakmışsın şakır şakır yağmur yağıyor... Yaşayan en güçlülerden biri. Seyahat etmek sizin için göz açıp kapamak gibi bir şey olurdu. Süpersonik hızda uçabilmesi en uzak mesafeleri bile en yakınındaki yer haline getiriyor.

Demir adam!

Parası var, bilim insanı, saygın bir iş adamı ve boş zamanlarında süper kahraman. Daha ne istiyorsun? Alkol gibi çeşitli  kötü alışkanlıkları olaibilir. Süper kahraman diye kusursuz olacak bir şey yok. Belli ki eğlenmesini seven birisin. Aradığın kişi seni taşıyabilecek aynı zamanda da seninle birlikte eğlenecek biri olmalı. Kendini dağıttığın zamanlar oluyor olabilir, belki de bu anlarda sana arka çıkacak, hayata karşı dik duracak demir gibi sağlam bir erkeğe ihtiyacın var. İşte ta da bu yüzden seni sen yapacak, hayata mutlu mesut bakmanı sağlayacak yegane kişi Tony Stark, nam-ı diğer Demir adam.

9. Örümcek adam!

Sınıfındaki aşırı çalışkan, gözlüklü çocuğun gözünde bir hayalken sen onun Mary Jane'i oluverdin. Bu zamana kadar tıpkı Mary Jane gibi çekiciliğinle, güzelliğinle birçoklarını peşinden koşturdun, ancak hiçbiri Peter Parker gibi ruhuna, kalbine dokunmayı başaramadı. Sevdiği için her türlü belaya girmekten kaçınmayan biri. Örümcek adam tam senin aradığın kişi. Canın mı sıkıldı? 'Pısst pısst' iki ağ atıp şehir turu yaptırır. Gazeteci muhabir olduğu için iyi de fotoğraf çekiyor. Belki bir gün (!) Instagram'a beraber fotoğraf atarsınız. :)

Hulk!

Yeşil dev cüssesinin altında kibar ve başarılı bir bilim insanı var aslında. Sanırım sen de onun gibi aşırı daraldığında, sinirlendiğinde adeta içinden bir dev çıkarıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
424
303
188
122
64
54
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?