Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kaygısızlar Karakterisin?

Hangi Kaygısızlar Karakterisin?

04.05.2016 - 15:31

Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en fantastik komedi dizisinin hangi karakterisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Bugüne 5 üzerinden kaç puan verirdin?

2. 90'lar partisine davetlisin ve konsepte uygun bir kazak giymen gerekiyor. Hangisini seçerdin?

3. Pekiii, bu partiye hangi araçla gidersin?

4. "Olsa da tüketsek." dediğin 90'lar gıdası hangisi?

5. Elinde olsa hangi programı yeniden başlatırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 90'larda yapılan en çok hangi etkinliği özledin?

7. Geldik son soruya. Sence 90'larda çekilmiş en başarılı Türk filmi hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Memnun Kaygısız'sın!

Memnun Kaygısız'sın!

Verdiğin yanıtlara göre Kaygısızlar dizisinden Memnun Kaygısız'sın. Öncelikle rahatına düşkünsün, bu konfora düşkünlüğün arada başın ufak dertler açsa da bu huyundan vazgeçemiyorsun. Çünkü gamlanmanın, tasalanmanın bugüne kadar pek faydasını görmedin. Bu yüzden anı yaşayıp, elinden olanın tadını çıkarmaya çalışıyorsun. Halinden gayet memnunsun :)

Berber İsmail'sin!

Berber İsmail'sin!

Verdiğin yanıtlara göre Kaygısızlar dizisinden Memnun'un askerlik arkadaşı Berber İsmail'sin. Öncelikle vefalısın. Ne olursa olsun birisi sana geçmişte bir iyilik yaptıysa unutmuyorsun ve karşılığını vermek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Fedakarsın. Çevrendekilerin iyiliği için kendi rahatını bozsan da her şeyi yapacak kapasitedesin. Arkadaşlıklar senin için maddiyattan çok daha önemli. Çünkü paranın kaybedince tekrar bulunabilecek, dostlukların da kaybedince kolay bulunamayacağını en iyi bilenlerdensin.

Kültigin'sin!

Kültigin'sin!

Verdiğin yanıtlara göre Kaygısızlar dizisinin tatlı serserisi Kültigin'sin. Öncelikle atarlı giderli bir karakterin var. Deli dolusun. Her zaman aksiyon peşindesin. Nerede kim ne demiş, kim ne yapmış haberin olmazsa çatlarsın. Durağan olmak, sessiz sedasız takılmak hiç sana göre değil. Bunun yanında ailene bağlısın. Ailenden herhangi bir kişinin iyiliği için yapmayacağın şey yok. Ayrıca çevrendeki insanları yönlendirecek kadar dominant birisin.

Eleman Kaygısız'sın!

Eleman Kaygısız'sın!

Verdiğin yanıtlara göre Kaygısızlar dizisinin romantik çocuğu Eleman'sın. Aslında kurnazsın ama bunu etrafa pek yansıtmıyorsun. Sevince tam sevenlerdensin. Aşkın için, sevdiğin kişi için yüzleşmeyeceğin zorluk, atlatmayacağın badire yok. Gerekirse en büyük tehlikeleri karşına alıp mücadele edecek inanca sahipsin. Boşta duramıyorsun, çalışmak en büyük tutkun.

Sabriye Kaygısız'sın!

Sabriye Kaygısız'sın!
prnt.sc

Verdiğin yanıtlara göre Kaygısızlar dizisinden Sabriye karakterisin. Öncelikle sende inanılmaz bir liderlik ruhu var. Çok göz önünde olmayı sevmesen de verdiğin kararlarla insanları peşinden sürükleyebiliyorsun. Bunun yanında azimlisin. Eğer yeteri kadar konsantre olur ve istek gösterirsen dünyada yapamayacağın iş, gelemeyeceğin makam yok. Bir işe el attığında farkını, tarzını o işe yansıtan insanlardansın. Bu yüzden sen efsane dizinin dobra, çalışkan, fedakar karakteri Sabriye'ye benziyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
85
47
28
15
12
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sema Eva

Verdiğin yanıtlara göre Kaygısızlar dizisinden Memnun Kaygısız'sın. Öncelikle rahatına düşkünsün, bu konfora düşkünlüğün arada başın ufak dertler açsa da bu ... Devamını Gör

Emre

Berber İsmail .