Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kadın Arabeskçi Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Kadın Arabeskçi Olduğunu Söylüyoruz!

Bu topraklarda büyüyen herkesin içinde minicik de olsa mutlaka biraz arabesk kırıntısı vardır. Arabeskçi kadın şarkıcılarımızın güçlü yakarışları ise bu kalıntıların en sert isyanıdır! Bakalım bu aşk ve acı sembolü kadınlardan hangisisiniz?! 🌹🔪

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arabesk derttir! Söyle bakalım seninle nerede dertleşelim?!

2. Dertleşirken sana ne ikram etmeliyiz?

3. İhanetlerle gündeme gelmelerine alışkın olduğumuz bu ünlü kalp kıran erkeklerden birini seç desek...

4. Mazi...

5. Diyelim ki çok seviyorsun... Bu aşkı aşağıdakilerden hangisi bozabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İntikam?

7. Depresyondan çıkmanın en iyi yolu sence?

8. Son olarak da bir Sezen Aksu dizesi seç...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Acıların Kadını Bergen çıktın!

Acıların Kadını Bergen çıktın!

Sen tutku kelimesinin beden bulmuş halisin! Sevdiğin zaman dibine kadar gidiyorsun. Bağımlılık derecesinde tutuluyorsun; bir sevmek ki neredeyse şirk koşmak! Lakin gururunu da asla ayaklar altına almıyorsun. Hiçbir şey seni yıkamıyor. Güçlü olduğunu biliyoruz ama yine de fazla fedakarlıktan kaçınman ve aşk ilişkilerinde özellikle kendini ön plana koyman senin için daha iyi olacaktır. Sen çok değerlisin, bunu unutma!

İsyankar Derdo Güllü çıktın!

İsyankar Derdo Güllü çıktın!

Sevgin ne kadar güçlüyse, öfken ve şiddetin de bir o kadar sert! Sana yamuk yapanın iki cihanda yakası bir araya gelmez. Fakat ilişkilerinde olaylar sarpa sarmadan önce harekete geçmen ve kendini çok kaptırmadan önce kontrollü davranman senin için daha iyi olur. Zira hayatın boyunca ya aşıksın, ya da nefret ediyorsun. Ortası yok!

Yıldız Tilbe çıktın!

Yıldız Tilbe çıktın!

Sen muhteşem bir bilgeliğe sahipsin. İnsanın özünü, duyguların nasıl işlediğini çözmüşsün. Kendi dengesizliğinle dahi barışmışsın. Dolayısıyla herkese de buna uygun olarak hoş görüşlü davranıyorsun. Kolay affediyorsun; bu da seni üzülebileceğin durumlara daha kolay sokuyor. Sevmek ama bireyselliğinden de ödün vermemek senin için en iyisi!

Kibariye çıktın!

Kibariye çıktın!

Sen tam bir sevimlilik abidesisin! Öyle ki; acıyı bile bal eylemeyi en iyi sen biliyorsun. Dostların hayatındaki en önemli şey! İki elin kanda olsa dahi sevdiklerinin yardımına her daim koşuyorsun. Kendi acıların söz konusu olduğunda ise içine atıyor, ya da dünyanın en komik şeyi gibi bahsediyorsun. Mutluluğu fazlasıyla hak ediyorsun ve eninde sonunda bulacaksın!

Kamuran Akkor çıktın!

Kamuran Akkor çıktın!

Devlet gibi kadınsın! İçine kapanık bir yapın var; duygularını belli etsen dahi asla mahremini insanlara açmıyorsun. Duruşundan taviz vermeden, en acı zamanlarını bile zarif bir hüzne çevirmeyi biliyorsun. Bu sebeple de herkes sana saygı duyuyor. İkili ilişkilerde de sana bu sebeple mesafeli yaklaşanlar oluyor. Hayat zor ama sen hep dik duracaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
436
202
118
56
31
27
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kübra

Acıların Kadını Bergen çıktın! vay ya daha ne olsun daha ne olsun

Mira Taş

Yıldız Tilbe çıktın!

Miss_Z

Yıldız Tilbe çıktın! Yıldız Tilbe çıktın! Sen muhteşem bir bilgeliğe sahipsin. İnsanın özünü, duyguların nasıl işlediğini çözmüşsün. Kendi dengesizliğinl... Devamını Gör