Görüş Bildir
Haberler
Hangi İskandinav Ülkesine Aitsin?

etiket Hangi İskandinav Ülkesine Aitsin?

Testimize başlamadan önce: İskandinavya dendiğinde çoğu kişinin aklına Norveç, Danimarka ve İsveç'le birlikte Finlandiya da geliyor; ancak normalde Finlandiya'yı dışarıda bırakan bir İskandinavya tanımı mevcut. Finlandiya'yı da dahil edecek şekilde İskandinavya tanımı yaparsanız bu sefer de işin içine İzlanda ve Faroe Adaları da giriyor.

Bu mini bilgi notumuzdan sonra hemen belirtelim: Biz Norveç, İsveç ve Danimarka'yı kapsayan İskandinavya tanımını aldık ve Finlandiya'yı da yanlarına ekledik. Şimdi bakalım sen aslında bu ülkelerden hangisine aitsin? 😎

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu müzisyenlerden/gruplardan hangisini daha çok seviyorsun?

2. Çevrendekiler seni nasıl biri olarak tanımlar?

3. Hangi manzara daha çok hoşuna gitti?

4. Bu fotoğrafta en çok ilgini çeken renk hangisi peki?

4. Bu fotoğrafta en çok ilgini çeken renk hangisi peki?

5. Hangi Game of Thrones karakteri seni daha iyi temsil ediyor sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir ülkeye gezmeye gittiğinde beklentilerin ne olur?

7. Bu modellerden bir tanesini seçmeni istesek, dostça münasebetler için tabii ki... 😁

8. Sence iyi bir arkadaş nasıl olmalı?

9. Değişik bir soruyla bitirelim. Kaldığın otelde karşı cinsten bir turist gördün, hoşuna gitti; ne yaparsın?

9. Değişik bir soruyla bitirelim. Kaldığın otelde karşı cinsten bir turist gördün, hoşuna gitti; ne yaparsın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Finlandiya!

Finlandiya!

Senin ruhun resmen Finlandiya'ya ait çıktı ya la! Rengarenk şehir hayatı, herkesin huzur içinde gezip tozduğu sokaklar... İnsanları da öyle pek uçarı kaçarı değil hem, utangaçlar; ama sohbete daldıkça zamanın nasıl geçtiğini anlamamanı sağlayacak kadar da kültürlü ve eğlenceliler. Ruhundaki olgunluk da 100 metre öteden belli oluyor resmen, e dolayısıyla sana İskandinavya'nın olgun çocuğu Finlandiya yakışmasın da neresi yakışsın!

Norveç!

Norveç!

Vay, vay, vaaaay... İçimizdeki Norveçli gelmiş! Doğa aşığı olduğunu söylemek hiç de yanlış olmaz; e konu doğaysa da Norveç'ten iyisi olmaz. Aynı zamanda senin gibi eğlenceden anlayan, ne zaman eğlenip ne zaman eğlenmemesi gerektiğini iyi bilen sorumluluk sahibi bir insan için de biçilmiş kaftan bu ülke. Resmen birbiriniz için yaratılmışsınız hatta siz, aşıklar kavuşmasın mı şimdi? Bu arkadaşa hemen bir Norveç bileti lütfen!

Danimarka!

Danimarka!

İşte hayattan zevk almanın kitabını yazmış bir arkadaşımız! Eğlenme konusunda senden iyisi yok, hayatın her anından keyif almayı başarıyorsun. Bu nedenle de Danimarka, birbirinden eğlenceli ve kibar insanlarıyla seni bekliyor adeta. Tabi bunun için öncelikle onların beğenisini kazanman gerekiyor, çünkü Danimarka insanı yabancılara öyle hemen ısınmıyor; ancak senin gibi yaşam dolu bir bünye karşısında hemen çözüleceklerini söylemek hiç de yanlış sayılmaz! Ayrıca mimari yönden de ağzını defalarca açık bıraktırabilecek bir ülke Danimarka, gittiğinde etrafı bol bol gezmeyi ihmal etme.

İsveç!

İsveç!

İskandinavya'nın en zor ülkesidir İsveç. Hatalara, eksikliklere, yanlışlara tahammülü yoktur bu ülke insanının; her şey kusursuz ve eksiksiz işlemelidir. Planlı programlı insanlardır İsveçliler. Dolayısıyla senin gibi zeki olan ve bir karar alırken her detayını düşünebilen insanlar için biçilmez kaftandır. Ayrıca yaşam standardı olarak da bırakın İskandinavya'yı, tüm dünyanın en üst seviye ülkelerinden biridir. Yeri geldiğinde olgun, yeri geldiğinde çocuk olan; kendi ayakları üstünde durmayı başarabilen insanlara sahiptir, tıpkı senin gibi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1138
568
119
98
45
36
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tyotu10

Herkes Game of thrones izlemiyor.Bilginize.

Pasif Kullanıcı

ONU Bİ ANLASALAR AMK CAPSLERDEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SEÇTİM RESMEN

Mustafa Aksoy

hayaller İskandinavya gerçekler Ortadoğu

Berkan Kahveci

İskandinavya haliyle yaşayan adamı Ortadoğu gerçeği siker. Boşver abi...

Heartagram

ya şu sitede Ville'yi görünce böyle bir mutlu oluyorum niçin acaba