Görüş Bildir
Haberler
Hangi İlişki Şekli Senin Karakterine En Uygun?

etiket Hangi İlişki Şekli Senin Karakterine En Uygun?

Trex
07.11.2015 - 14:31

Evlilik mi sevgililik mi? Yoksa yeni trend love-buddylik mi? Belki de fuck-buddy ya da tek gecelik ilişkilerin insanın. Hadi bakalım test edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetin nedir?

2. Cinsiyet demişken; dünyaya yeniden gelsen aynı cinsiyetle mi doğmak isterdin?

3. Doğmak demişken hangi mevsimde doğdun?

4. Mevsim demişken sonbahar denilince aklına gelen ilk şey ne oluyor?

5. Pekiii bu testin başlığını görünce aklına ilk gelen şey neydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım hangisi senin için daha doğru?

7. İş yerinde nasıl birisin?

8. Sürpriz! Yüksek performans gösterdiğin için cuma ve pazartesi günü izinlisin. Ne yapacaksın?

9. Hmmm şimdi de en beğendiğin çifti söyle bakalım.

10. Son olarak senin yatak odanın dağınıklığı/düzenliliği daha çok hangisine benziyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evlilik!

Evlilik!

Lamı cimi yok: Sen evlilik için yaratılmışsın. Aşk senin için, huzur senin için düzenli bir yaşam senin için, tüm güzellikler senin için yaratılmış. Planların hep uzun vadeli. Öyle kısa süreli mutluluklar seni pek tatmin etmiyor. Bir evin olsun, bir kocan iki de çocuk ohoooo senden iyisi yok. İlk fırsatta o yakışıklı prensi buluyor ve makasa getiriyorsun. Sana  karada ayrılık yok, bu alemde senden başka kürkçü dükkanı da yok ;)

Sevgililik!

Sevgililik!

Anlık hazlardan uzak düzenli ilişkilerin insanısın. Mutlu ve düzenli bir birliktelik senin rüyalarını süslediği gibi senin karakterine de yaratılışına da en uygun olanı. Lakin nikah masası seni biraz ürkütüyor. Malum erkeklere pek güven olmaz. Evliliğin getirdiği sorumlulukları yüklenebilecek birisin lakin karşına çıkabilecek sürprizlere hazır değilsin. Belki de zaman içinde hazır olursun :)

Love buddy!

Love buddy!

Evet sen tek bir insana takılıp kalamıyorsun. Ama gözün kesinlikle dışarıda da değil. Birlikte olduğun kişiyle güzel vakit geçirmeyi seviyorsun, onunla paylaşımların ikinizi de memnun eder, hatta duygusal bir boyutu da olur. Fakat hayatın tamamıyla ona ait değil. Monoton ilişkilerin 7/24 süren mesaisi seni yoruyor. Ayrıca sen kimseye ait olamıyorsun.  Senin kesinlikle bir love buddy'in olmalı.

Fuck buddy!

Fuck buddy!

Senin için ideal ilişki modeli: Fuck buddy'lik! Hiç öyle kimseyle duygusal bir bağ kurabilecek biri değilsin. Sen hatta kimseyle  bağ kuramazsın. Bağımsız yaşama derdiyle yalnız ölme riskini unutma :)  Sana göre değil bu işler tamam da nereye kadar? Elbet bir şekilde o bağlar kurulacak.  :)

Evlilik!

Evlilik!

Lamı cimi yok: Sen evlilik için yaratılmışsın. Aşk senin için, huzur senin için, düzenli bir yaşam senin için, tüm güzellikler senin için yaratılmış. Planların hep uzun vadeli. Öyle kısa süreli mutluluklar seni pek tatmin etmiyor. Bir evin olsun, bir eşin iki de çocuk ohoooo senden iyisi yok. İlk fırsatta o güzel prensesi buluyor ve makasa getiriyorsun. Sana  karada ayrılık yok, bu alemde senden başka kürkçü dükkanı yok ;)

Sevgililik!

Sevgililik!

Anlık hazlardan uzak düzenli ilişkilerin insanısın. Mutlu ve düzenli bir birliktelik senin rüyalarını süslediği gibi senin karakterine de yaratılışına da en uygun olanı. Lakin nikah masası seni biraz ürkütüyor. Evliliğin getirdiği sorumlulukları yüklenebilecek birisin lakin karşına çıkabilecek sürprizlere hazır değilsin. Belki de zaman içinde hazır olursun :)

Tek gecelik ilişki!

Tek gecelik ilişki!

Bu gece barda gönlün hovarda çalsın sazlar... Ohhh hayat sana güzel. Sen kesinlikle uzun süreli ilişkilerin duygusal bağların insanı değilsin. Nerede gece orada sabah. Sefan olsun. Sen dağınık birisin, pek öyle derli toplu planlı yaşamayı sevmiyorsun. Biraz kendini toparla hayat böyle geçmez :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1677
1122
563
244
185
177
39