Görüş Bildir
Haberler
Hangi Game Of Thrones Karakterisin?

etiket Hangi Game Of Thrones Karakterisin?

Osman Avcı
25.01.2014 - 14:41 Son Güncelleme: 07.04.2014 - 15:47

Peki, vefasız sevgiliyi beklediğimiz gibi yolunu gözlediğimiz bu dizideki hangi karakter size daha uygun? 'Bu testte ya yaşarsın ya da ölürsün'. Hazırsanız başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lisede nasıl bir öğrenciydin?

Hangi mevsimin insanısın?

Hangi renk senin rengin?

Bir ordunun komutanı olduğunu düşün. Karşında da en az senin kadar güçlü bir ordu var. Bu orduyla nasıl savaşırsın?

Yolda yürürken birisinin düştüğünü gördün. Tepkin ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi tip romanları seversin?

Bu akşam yıllardır hoşlandığın biriyle yemeğe çıkacaksın. Onunla nereye gitmek istersin?

Sevgilinle/eşinle annen arasında kaldın. Nasıl bir tercih yaparsın?

Şu anda aşağıdaki yataklardan hangisinde yatmak istersin?

Arkadaşlarına nasıl hitap edersin?

Arkadaşlarına nasıl hitap edersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Birisiyle flört etme tarzını nasıl açıklarsın?

Arkadaşlar arasında nasıl tanımlanırsın?

Westeros'ta ıssız bir adaya düştün. Yanına ne alırdın?

Westeros'ta ıssız bir adaya düştün. Yanına ne alırdın?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adam Gibi Adam: Tyrion Lannister

Adam Gibi Adam: Tyrion Lannister

Yeryüzüne gelmiş en özel kişi olabilirsiniz. Buna rağmen çevrenizde sizi seven kimse yok, zekanızı kıskandıklarından herhalde. Ama bu bile sizin için önemli değil; çünkü çok gerçekçisiniz. Zaten sizin için cevaplar insanlarda değil kitaplarda; varoluşu orada buluyorsunuz ancak. Çok esprilisiniz ancak bu esprileri kimse anlamıyor. Zarar yok siz içten içe alay etmek için yapıyorsunuz espriyi zaten. Ayrıca adalet timsalisiniz. En kötü özelliğinizse kimsenin anlamadığı kelimeleri cümle içinde kullanmak. Ziyan yok anlayan anladı!..

Aaaa Aynı Ben! Sansa Stark

Aaaa Aynı Ben! Sansa Stark

Sizi tanımlayan en doğru kelime 'kırılgan'. Fazlasıyla hassassınız. Size bu yüzden aptal deseler de yapacak bir şey yok dünya çok kötü. Ancak bu hümanistliğinizi derhal bırakmanız gerektiğini de çok iyi biliyorsunuz. Siz tam bir aşk insanısınız. Sizin için aşık olmak için uzun uzadıya düşünmeye gerek yok. Ufak bir tebessüm ya da güzel bir koku sizi herhangi birine aşık etmeye yeter. Tek bir kötü özelliğiniz var, o da dedikodu!

Ejderhalarım Nerede? Daenerys "Khaleesi" Targeryan

Ejderhalarım Nerede? Daenerys "Khaleesi" Targeryan

Asalet kelimesi ete kemiğe bürünse, sizin gibi olurdu herhalde. Yardımseverlik sizin için asla bir angarya değil. Aksine bir keyif. Hatta birilerinin başı sıkışsa da yardım etsem diye dört gözle etrafınıza bakınıyorsunuz. Sizi elde etmek dünyanın en zor şeyi. Ancak birisi sizi elde ederse, ona kul köle, daha doğrusu 'güneş ve yıldız' olabilirsiniz. Yaz, kum, güneş ve denizi çok sevdiğiniz zaten söylememe gerek yok!

o_0 : Joffrey Baratheon

o_0 : Joffrey Baratheon

Siz tam bir sosyopatsınız. Elinizde imkan olsa herkesi gözünüzü kırpmadan katledersiniz. Ancak bu katliam amaçsız olamaz. Mesela bir insan aptalsa o insan öldürülmelidir. Hem de acı çekerek. Bunun yanında fazlasıyla gösteriş meraklısınız. Alfasınız: Mesela herhangi bir grupta mutlaka siz lider olmalısınız. E haliyle! Çünkü siz hariç herkes aptal!..

Kural İnsanı: Ned "Eddard" Stark

Kural İnsanı: Ned "Eddard" Stark

Siz tam bir düz adamsınız. Kurallar hayatınıza hükmediyor. Bu kuralcılığınız çoğu zaman başınıza bela da açıyor. Sizin tanımlayan bir başka kelime ise cesaret. Ancak cesaretle aptallığın arasındaki o ince çizgiyi hiç mi hiç bilmiyorsunuz. Muhtemelen bir köy ya da kasaba da oturuyorsunuz. Şundan eminsiniz ki siz de üst düzey yönetici olma potansiyeli var ancak sıradan yaşamı çoktan tercih etmişsiniz.

Plancı: Jamie Lannister

Plancı: Jamie Lannister

Sizi tanımlayan en doğru kelime ukala. Ancak bunun için çok geçerli sebepleriniz var. Bir kere tipiniz düzgün ama tek başına bu bile sizi anlatmaya yeterli değil. Öncelikle hüzünlü bir insansınız. Bu görünmesin diye insanlarla aranıza kalın duvarlar örüyorsunuz. Yine dışarıdan görünmemek kaydıyla plancısınız. Sadece bu planları hayata geçirecek kadar çalışkan değilsiniz.

Hodor Hodor Hodor

Hodor Hodor Hodor

Sizi tanımlayan tek kelime Hodor. Hodor olduğunuz zamanlarda bile Hodorsunuz. Hodorluk tek başına bile Hodorluğunuzu ifade ediyor. Hodor Hodor. Hodor ki ne Hodor. Hodor. Bir daha Hodor. Son kez Hodor. Hodor. Hodor.

Evlerden Irak: Theon Greyjoy

Evlerden Irak: Theon Greyjoy

Sizin için dünyanın en gevşek adamı demek sanırım yanlış olmaz. Nerede ne konuşacağınızı ne yazık ki bilmiyorsunuz. Karşı cins konusunda hiç seçici değilsiniz, önünüze gelen her kişiyle beraber olabilirisiniz. Ayrıca yeni tanıştığınız birisiyle hemen el kol şakalarına başlıyorsunuz. Yakın arkadaşlarınızı ise gözünüzü kırpmadan satabilirsiniz. Kısacası evlerden ırak birisiniz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
410
322
137
110
96
74
66