Görüş Bildir
Haberler
Hangi Formula1 Pilotu Senin Ruh İkizin?

Hangi Formula1 Pilotu Senin Ruh İkizin?

Begüm
20.01.2021 - 13:20

Acaba kim çıkacaksın? 🏎️

Testi çöz, cevabını öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hızı ne kadar çok sevdiğini söyler misin?

2. Yavaş insanlara tahammülün var mı?

3. Bunlardan hangisini yapabilirsin?

4. Ülkeni seç bakalım!

5. Genel olarak çevrenle aran nasıldır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni sen yapan en belirgin özelliğin hangisi?

7. Sence havalı mısın?

8. Herhangi bir yarışı, yarışmayı veya projeyi kazanmak için ne yapardın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen buz adamsın!

Sen tamamen kKmi Raikkonen'in başka bir vücutta yaşayanısın! İnsanlara, çevrendekilere hatta genel olarak hayatına karşı olan bakış açın sadece seni ilgilendiriyor. Kimseyi kolay kolay yanına almıyorsun, seni tanımalarına izin vermiyorsun ama çevrendekiler yine de sana hayran. Bir de bu soğukluğunun yanında komiksin, tek bir kelimen bile insanlar heyecanlandırmaya, güldürmeye yetiyor. Kendindeki cevheri biliyorsun ama kimseyle uğraşacak halin yok. İnsanlarla uğraşmamak için onları bekleyebilir, dinliyormuş gibi yapabilirsin ama kesinlikle sen sadece kendin için yaşıyorsun!

Coolluğun vücut bulmuş halisin!

Evet sen kesinlikle LEwis Hamilton'sın! Başarılısın, yakışıklısın ve zekisin. Kendine has tarzın seni sen yapıyor, o yüzden de çevrendeki herkes sana hayran. Sen de oldukça cana yakınsın, çevren seni seven ve senin de sevdiğin insanlarla dolu. Nereye gitsen gözler senin üstünde, hele bir de uğraştığın alanlardaki bu başarıların yok mu! Bazen sinirlenip, çok çıkıştığın oluyor ama özünde çok eğlenceli, hayat dolu ve iyisin!

Başarılı ve karizmatiksin, sende hepsi bir arada!

Sen kim misin? Tabii ki Charles Leclerc! Her şeyi kendi başına yapıyor ve büyük başarılar elde ediyorsun. Bulunduğun yere hep kendi çabanla geldin, o yüzden de gerçekten bir yıldız gibi parlıyorsun. İnsanlarla ilişkilerinde çok abartıya kaçmıyorsun ama çok da soğuk değilsin. Ama bir kere güldüğün zaman herkesin kalbi yumuşuyor çünkü içindeki gerçek iyiliği ve kişiliği görebiliyorlar. Bazen yorulup pes etmek istesen de unutma sen bu dünyada her şeyi başarabilirsin. Kendine güvenmeyi sakın bırakma!

Enerjin hiç mi hiç bitmiyor!

Sen piste çıksan kesinlikle Alexander Albon olurdun! Bitmek bilmeyen enerjin, gülümsemen ve komikliklerin seni sen yapıyor. Bir de bunların üstüne başarıların yok mu, hepsi çok güzel! İnsanların sana her konuda güveni tam, istediğin zaman yapamayacağın şey yok. Senin eline çamur verseler ondan çok güzel bir heykel yaparsın. Çevrendeki herkesi enerjin ve zekan ile birbirine bağlıyorsun ve çok iyi işler yapıyorsun. Böyle devam!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
47
20
16
9
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın