Görüş Bildir
Haberler
Hangi Fast Food'sun?

etiket Hangi Fast Food'sun?

Sen hangi lezzetli mi lezzetli fast food'sun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Diyelim ki en yakın arkadaşınla bir ortamdasınız ve bir anda göz göz geldiniz...

4. Peki sence sen nasıl bir insansın?

5. Yemek sevgini bizim için puanlar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eee malum pandemi dönemi baya kilo aldık. Diyet yapmak lazım. Sen hayatında kaç kere diyet yaptın?

7. Peki ne tarz kıyafetler giyersin?

8. Son olarak: Yemeğin üstüne süper gidecek bir şey seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Makarna!

Makarna!

Her şeyden önce senin zorlamaya ve diktatörlüğe gelemediğini söylemek elzem. Bir işi halledeceksen, ancak keyfinin yettiği ve istediğin zaman halledersin. Emir almak, buyruk altına girmek, milletin ayakçısı olmak gibi şeyler sende: Bulunmadı! Sakın yanlış anlama sana sorumsuz falan demiyoruz. Diyoruz ki; sen kafana göresin, kendi halindesin, kendi hayatın kendinin elinde. Ayrıca keyif kaçıranları, çok konuşup darlayanları oldum olası sevemedin gitti. Hiçbir şey umurunda değildir; rahatsın, keyfine bakıyorsun. İyi günler diliyoruz sana, ki büyük ihtimal zaten güzel!..

Waffle!

Waffle!

Sen bol çikolatalı, meyveli ve dondurmalı bir wafflesın. Seni waffle kadar net ve doğru anlatan bir şey daha yok; çünkü sen adeta bir tatlılık bombasısın; acayip derecede tatlı bir şeysin sen ya! Sana en çok yakışan şeyse gülmek: Güldüğün zaman dudağının kenarında oluşan kıvrıma gömülmek isteyen o kadar insan var ki... Sevimliliğinde sınır asla yok; üstüne bir de cana yakınsın ki, of ki ne off!..

Tost!

Tost!

Her anımızda yanımızda olan en güzel yemek kesinlikle tost! Sade ve doyurucu olması bir yana her malzeme ile mükemmel gitmesi de dünyanın en güzel şeyi. Zor anlarımızın kesin kurtarıcısı olan tost tıpkı sana benziyor! Tost gibi dost bulunmaz Hint kumaşıdır, bu kankanız değil dostunuzdur artık. En sade en kötü hallerinizi anlarınızı da bilir, en güzel günlerinizi de. Gerektiği yerde sizinle birlikte ağlar gerektiği yerde güler. Başınıza gelmiş en güzel kişi kesinlikle 'tostunuzu yiyip beklediğiniz dostunuzdur.'

Hamburger!

Hamburger!

Hem etten vazgeçemeyip hem baharatlara düşkün olan hamburgersin! Sen de tıpkı hamburger gibi hayattan tat almayı bilen birisin! Senin yanında sıkılmak bunalmak imkansız! Ne olursa olsun sen her daim eğlendiren, enerji veren pozitiflik abidesi bir insansın. Herkes senin gibi bir arkadaşı olmasını ister!

Pizza!

Pizza!

Güzel bir pizzasın. Çok kasmıyorsun,  rahat bir insansın. Doğan bu. Çok fazla düşmanın olduğu söylenemez, ama olanlar da senden iyi nefret ediyor. Boş ver, sen harikasın ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
511
273
231
103
51
26
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın