Görüş Bildir
Haberler
Hangi Efsane Telefonsun?

etiket Hangi Efsane Telefonsun?

Nsycl
19.06.2017 - 18:48

Ah ah nerde o eski çeşitlilik! Kaydırma kapaklılar, büyük ekranlılar, küçük tuşlular... Bakalım sen hangi efsane telefon çıkacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını söyleyerek başla!

2. Günümüzdeki telefonların en büyük problemi ne sence?

3.

3.

4. Eski bir şey seç!

5. Telefon yardımıyla iletişim senin için ne ifade ediyor şu an?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Havalı bir elektronik alet seç!

7. Son olarak o malum soru... iOS mu? Android mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nokia 6600 çıktı!

Nokia 6600 çıktı!

Belki de gerçek süperstar. Akıllı telefonlar var olmadan önce Nokia 6600 özellikleriyle hepimizi kendine hayran bıraktı. Dönemin telefonlarına kıyasla Nokia 6600; renkli ekranı, kaliteli kamerası ve enteresan biçimiyle kısa sürede ilgi odağı olmuştu. Sen de 6600 gibi her zaman risk alan, kendini göstermekten çekinmeyen ama istesen de istemesen de ilgi odağı olmaktan geri kalmayan bir karaktersin!

Motorola Razr V3 çıktı!

Motorola Razr V3 çıktı!

Kapaklı telefon çok şıktı bir kere. Motorola Razr'ın inceliği, sadeliği ve estetikliğini de kattığımızda ortaya gerçekten hem mühendislik hem de görünüş açısından mükemmel bir şey açığa çıkıyordu. Tıpkı senin gibi ;)

Nokia 3310 çıktı!

Nokia 3310 çıktı!

Gerçek bir efsane. Dayanıklılığından asla ödün vermeyen, yapması gereken her şeyi layıkıyla yapan ve güven veren bir telefon 3310! Tıpkı sen de 3310 gibi insanların sırtını güvenle dayayabileceği bir karaktersin. Belki biraz eski kafalısın ama sorumluluk bilincin de hep yerli yerinde. Bu özellikler sende olduktan sonra senden çok iyi anne/baba olur...

Samsung e250 çıktı!

Samsung e250 çıktı!

Renkleriyle olsun, kayan kapağıyla olsun çok kullanışlı çok tatlı bir telefondu Samsung e250. Sen de o kadar arkadaş canlısı ve o kadar sevecensin ki! Seninle vakit geçiren insanlar zamanın resmen nasıl geçtiğini anlamıyor. Renkli kişiliğin ve güven veren batarya sürenle(!) insanlara her zaman yardımcı oluyorsun.

Sony Ericsson w800 çıktı!

Sony Ericsson w800 çıktı!

Müziği ve müzik dinlemeyi bu kadar ciddiye alan telefon sayısı azdı o zamanlar. Sony Ericsson bu konuda sunduklarıyla bir adım öne geçmişti. Renkli bir karakteri olan, çizgisini bozmayan ve ilgi alanlarına çok önem veren bir karakter olman da bu telefonla seni bir kılıyor. Sosyal yapın ve çekiciliğin her zaman ortamın vazgeçilmezlerinden olmana sebep oluyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
692
412
260
224
170
118
108
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?