Görüş Bildir
Haberler
Hangi Dizideki Arkadaş Grubuna Aitsin?

etiket Hangi Dizideki Arkadaş Grubuna Aitsin?

19.10.2019 - 15:00

Eminiz ki senin arkadaş grubun da çok iyi, ama bakalım bu dizilerden hangisindekine aitsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle yaşını öğrenelim!

2. Nasıl bir aile ortamı tam senlik?

2. Nasıl bir aile ortamı tam senlik?

3. Ennnn yakın arkadaşının belirgin özelliği ne peki?

4. Arkadaşının sevgilisinden nefret ediyorsun diyelim. Ona karşı nasıl davranırsın?

5. En yakın arkadaşlarınla en sık görüşme mekanın hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki arkadaşınla genelde ne konuşursunuz?

7. Bu yarışmalardan hangisine katılman için arkadaşların seni yüreklendirir?

8. Son olarak, arkadaş grubun çoğunlukla doğum gününü nasıl kutlar?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayat Bilgisi!

Hayat Bilgisi!

Senin için arkadaşlık son derece önemli. Hatta muhtemelen dostlukların okul yıllarında başlayan ilişkilerden oluşuyor. Bu yüzden çok sağlam olduğunu da söyleyebiliriz kesinlikle. Böyle bakınca sen kesinlikle Hayat Bilgisi'ne ait olurdun. Arkadaşlıkların kesinlikle kısa süreli olmaz senin, ömürlük olur. Yani aranılan arkadaş sensin!

Kavak Yelleri!

Kavak Yelleri!

Senin arkadaş ortamın kesinlikle Kavak Yelleri olurdu! Sen çevrene sıkı sıkıya bağlısın ve bu ortamdan uzaklaşmak pek de sana göre gelmiyor. Bu yüzden sevgilini de arkadaşların arasından seçiyorsun çoğunlukla. Gerçi bu bir seçenek değil, duygularla ilgili ama olsun. O kadar aile gibisiniz ki duygularının bu kadar yoğun olması hiç de garip değil açıkçası.

Medcezir!

Medcezir!

Arkadaş ortamı demek senin için hem aşk, hem iş, hem dostluk demek. Dolayısıyla içinde bolca gıybet de barındırıyor çoğu zaman. Bazen birbirinizi üzseniz ya da kırsanız da, birbiriniz olmadan asla yapamıyorsunuz. Sorunları çözmekte de oldukça iyisiniz zaten. Bu yüzden arkadaş ortamın kesinlikle Medcezir olurdu!

Friends!

Friends!

Senin için arkadaşlık son derece önemli. Yani belki de dünyada en değer verdiğin insanlar onlar. Bu yüzden Friends'in arkadaş ortamı tam senlik! Kendini orada bulacağından ve oraya ait hissedeceğinden kesinlikle eminiz. Dileriz aynı ortamı gerçek hayatında da çoktan bulmuşsundur.

How I Met Your Mother!

How I Met Your Mother!

Eğlence senin için en önemli şeylerden biri. Kesinlikle mutlu hissedebileceğin bir arkadaş grubunda olmayı tercih edersin. Kendi eğlenceli kişiliğini arkadaşlarına yansıtıyor ve onlardan da aynısını bekliyorsun. Bu yüzden HIMYM tam senlik! Gör bak, kendini kesinlikle oraya ait hissedeceksin. Bizden söylemesi!

Brooklyn 99!

Brooklyn 99!

Sen kesinlikle doğallıktan yana olan bir insansın. Bu yüzden çevrendeki insanların da bu şekilde olmasını istiyorsun. Sen kesinlikle Brooklyn 99'a aitsin. Birbirinize karşı içinizden geleni söyler, ama ufak çaplı bir rekabet içinde bulunmaktan da kaçınmazsınız. Harika bir grup olacağınızdan eminiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
204
137
75
65
36
31
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?