Görüş Bildir
Haberler
Hangi Disney Prensesisin?

etiket Hangi Disney Prensesisin?

Yung Boş Ada
04.03.2016 - 12:57 Son Güncelleme: 06.04.2020 - 14:16

Evet kızlar, hepinizin içinde bir prenses yattığını zaten biliyoruz! Şimdi içinizdeki o prensesi ortaya çıkarma zamanı: Hangi Disney Prensesi olduğunu öğrenmek için hemen testi çözsene!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Bunlardan hangisi senin sabahları uyandığındaki haline benziyor?

2. Yüzünü falan yıkadın kendine geldin, kahvaltı için ne yiyeceksin?

3. Eveeet, artık hazırlanmaya başlayabilirsin! Giyeceğin kıyafetlerin renk ağırlığı ne peki?

3. Eveeet, artık hazırlanmaya başlayabilirsin!  Giyeceğin kıyafetlerin renk ağırlığı ne peki?

4. Bu akşam bir randevun var! Evet yanlış duymadın, randevun var! Peki ama bu yakışıklılardan hangisiyle?

5. Ama sakin ol hemen değil, daha akşama çok var. O saate kadar bol bol boş vaktin var: Nasıl değerlendireceksin bu vakti?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi yavaş yavaş toparlan, randevu saati yaklaştı! Nereye gidiyorsunuz?

7. Bütün prensesler hayvanları sever! Hadi sevimli mi sevimli bir hayvan seç!

8. Son olarak: Bir prenseste mutlaka olması gereken özellik bunlardan hangisi sana göre?

Korkusuz güzel: Mulan!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en korkusuzu ve en güçlüsü olan Mulan olurdun! Çünkü sen de tıpkı onun gibi karşına çıkan engeller karşısında asla korkmadan, yılmadan, pes etmeden savaşıyor ve daima kazanıyorsun. Dahası, son derece uyumlu ve neşeli bir insansın. Senin yanında insanın sıkılmasının ihtimali yok, her ortama anında uyum sağlar ve tüm neşeni herkese dağıtırsın! Ayrıca az biraz kafanın dikine gitme huyun da var, kafana koyduğun bir şeyi her ne olursa olsun yapıyorsun. Kimsenin karşında durmasına izin vermiyor, daima kendi bildiğini okuyorsun. Son olarak, gurur söz konusu olduğu zaman kimsenin seni geçme ihtimali yok: Gururun adeta senin en değerli varlığın!

Asi güzel: Pocahontas!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en asisi olan Pocahontas olurdun! Senin içinde adeta bir çağlayan misali akan asi ve özgür bir kan var: Kim ne yaparsa yapsın asla zincir vuramaz sana, asla kısıtlayamaz seni! Hele bir denesinler bakalım, karşılarında seni gözlerinden alev fışkırırken gördüklerinde ne yapacaklar acaba? İçindeki bu asi kan seni aynı zamanda son derece tutkulu ve inançlı bir insan yapıyor: İnandığın ve değer verdiğin şeyler uğruna bedeli ne olursa olsun gözünü kırpmadan savaşırsın! O denli bir tutku ve korkusuzluk bu! Diğer yandan sen ailene inanılmaz derecede bağlısın ve az biraz da gelenekçisin, böyle bir dönemde ailesine ve geleneklerine senin kadar bağlı birini bulmak bizi gerçekten çok mutlu etti! Ayrıca içindeki doğa aşkından bahsetmemize gerek var mı bilmiyorum? Bu zaten her halinden belli oluyor! Son olarak şunu söylemeden geçemeyeceğiz, dışarıdan bakıldığında son derece sert biri gibi görünsen de senin içinde son derece hassas, kırılgan ve sevgi dolu bir kalp var!

Merhametli güzel: Belle!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en merhametlisi olan Belle olurdun! Senin içinde neredeyse tüm dünyaya, hatta evrene yetecek kadar sevgi taşıyan bir kalp var: Bu yüzden tanıştığın herkese, hayatındaki herkese son derece büyük bir sevgiyle ve güvenle yaklaşıyorsun. Bunda her insanın içinde dışarı çıkarılmayı bekleyen bir iyilik olmasının da büyük bir katkısı var elbette! Diğer yandan sen son derece zeki bir insansın; okumayı ve araştırmayı çok seviyorsun. Öyle ki elinden kitap hiç eksik olmuyor. Son olarak az biraz tuhaf biri olduğunu söylemezsek olmaz sevgili Belle :)

Zarif güzel: Cinderella!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en zarifi, en kibarı olan Cinderella olurdun! Sen gerçek olamayacak kadar ince ruhlu, hoşgörülü ve nazik bir insansın. Kimseyi kıramaz, üzemez, kimseye kötülük yapamazsın: Onlar sana yapsa bile! Bu yüzden de çoğu zaman kalbinin kırıldığı olur, ama sen yine o insanları affetmeye devam edersin. Ne yapalım, senin ruhun böyle; ince ve sevgi dolu. Diğer yandan son derece fedakar bir insansın: Sevdiklerin için yapamayacağın şey yok, gerekirse canını bile verirsin, o derece! Ama bu durumu da yine biraz abartıp başkalarını düşüneyim derken kendini unuttuğun oluyor. Yapma diyeceğiz ama yine yapacaksın o yüzden demiyoruz. Fakat şunu söylememiz lazım, eğer melek diye bir şey varsa o kesinlikle sensin güzel insan!

Kırılgan güzel: Pamuk Prenses!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en kırılganı ama bir o kadar da en tatlısı olan Pamuk Prenses olurdun! Senin tıpkı onun adı gibi pamuk gibi bir kalbin var, bu kalbin içinde de sonsuz sevgin. Bu yüzden insanlara çok çabuk güveniyorsun, herkesi kendin gibi sanıyorsun ve hemen kendini bırakıveriyorsun. Böyle yapmamalısın, yoksa kalbin çok kırılır. Zaten inanılmaz kırılgan bir kalbe ve ruha sahipsin, senin gibi birinin kalbinin kırılmasını hiç ama hiç istemeyiz. Diğer yandan senin tam bir aşk insanı olduğunu söylememiz lazım! Aşık olduğun zaman karşındaki kişiye kendini tam anlamıyla adıyor ve onunla bir oluyorsun. İçindeki gizli romantik de böyle zamanlarda kendini hemen ortaya çıkarıyor elbette!

Hayalperest güzel: Ariel!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en hayalperesti, en neşelisi ve en meraklısı olan Ariel olurdun! Sen gerçekten büyük hayalleri ve hedefleri olan bir insansın; başkaları senin hayallerinle dalga geçse de, yapamayacağını söylese de sen onlara hiç aldırma! Çünkü bunu başarabilecek güç ve potansiyel sende var, bunu çok iyi biliyorsun. Hayallerinin peşinden gitmeye ve kalbinin sesini dinlemeye devam et. Diğer yandan gerçekten son derece neşeli ve pozitif enerjiyle dolu bir insansın. Senin etrafındayken somurtmak, sıkılmak imkansız! Nasıl yapıyorsun bilmiyoruz ama o mükemmel enerjini etrafındaki herkese yaymayı başarıyorsun. Bu yüzden seni herkes çok seviyor, bu kadar çok dostun olmasına şaşmamak gerek!

Prensesler arasındaki tek kraliçe: Elsa!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prensesler arasındaki tek kraliçe olan Elsa olurdun! Sen de tıpkı onun gibi doğuştan lidersin! Etkileyici tavırların, sağ duyun, mantığın ve sevgin ile yönetemeyeceğin hiçbir krallık yok senin. Fakat önce çekingenliğini yenmen lazım. Sen kırılmaktan çok korkuyorsun, bu yüzden insanlarla yakınlaşmayı pek istemiyorsun. Kendini hep saklıyor, hep geri çekiyorsun. Fakat dünyada iyi insanlar da var, sadece onları bulman gerekiyor. Kendini göstermekten hiç korkma, sende her şeyi yenebilecek güç var! Sonuçta sen tek gerçek kraliçesin ve kraliçelere kimse karşı gelemez!

Masum güzel: Rapunzel!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en masumu olan Rapunzel olurdun! Elbette bütün prensesler masum, fakat ondaki ayrı bir masumiyet! Ancak bir bebekte olabilecek kadar saf ve temiz bir ruhun var senin, içinde gram kötülük yok yani. İçinde yaşadığımız dünyaya bakınca bu çok nadir karşılaşılan bir şey senin de farkında olduğun üzere, hayran kaldık! Diğer yandan gerçekten son derece mizah anlayışı gelişmiş bir insansın, senin yanındayken kahkahalara boğulmadan durmak imkansız denecek kadar zor. Arkadaş çevrenin bir numaralı neşe kaynağı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca son derece yaratıcı ve sanat algısı yüksek bir insansın!

Başına buyruk güzel: Merida!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en başına buyruğu, ama bir o kadar da en cesuru olan Merida olurdun! Sen gerçekten başına buyruk bir insansın, hatta kelimenin tam anlamıyla asisin! Sana dayattırılmaya çalışılan şeyleri asla kabul etmez, daima sen ne istiyorsan onu yaparsın. İstediğin şey uğruna savaşmaktan da asla korkmaz, kaçınmazsın. Çünkü sen gerçek bir cesursun! Diğer yandan, gözü pek bir savaşçı olsan da içinde çok yumuşak bir kalp var: Sevdiğin insanlar için canını verecek kadar!

Maceracı güzel: Jasmine!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en maceracı olan Jasmine olurdun! Sen, sana çizilen hayatı yaşamak istemiyorsun: Onu kendin yeniden çizmek istiyorsun! Bu yüzden de dört duvar arasında oturmak, hatta yaşadığın yerde uzun yıllar kalmak hiç ama hiç sana göre değil! Sen oturduğun yerden kalkıp dünyayı keşfetmelisin! Seni dünyanın her bir köşesinde birbirinden farklı ve heyecanlı maceraların beklediğini biliyorsun çünkü! Şimdilik başka diyarlara gitmek için fırsatın olmasa da yaşadığın her günü kendine bir macera haline getirmeyi ve her anının tadını çıkarmayı çok iyi biliyorsun!

Sessiz güzel: Aurora!

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en sessizi, en utangacı olan Aurora olurdun. Senin kendini insanlara açman için epey bir zaman geçmesi gerekiyor: İnsanlara kendini hemen açmayı, onlara güvenmeyi pek istemiyorsun. Bu yüzden de gittiğin ortamlarda genellikle sessiz sakin bir şekilde oturup etrafı incelemeyi tercih ediyorsun. Bu sayede çok iyi bir gözlemci olduğunu söylememiz lazım yalnız. İnsanlara bu kadar çabuk güvenmediğin için çok fazla arkadaşın yok gibi görünebilir, fakat durum hiç de öyle değil. Senin çok ama çok iyi dostların var ve bu dostların senin bir ömürlük dostların!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8334
4461
2012
1078
730
588
476
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zeynep melissa .

Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prensesler arasındaki tek kraliçe olan Elsa olurdun! Sen de tıpkı onun gibi doğuştan lidersin! Etkileyici tavırlar... Devamını Gör

Selin Anlı

Sessiz güzel: Aurora! Sen bir Disney Prensesi olsan hiç kuşkusuz prenseslerin en sessizi, en utangacı olan Aurora olurdun. Senin kendini insanlara açman için... Devamını Gör

Yasemin M. Özdil

Zekilik ne ya zeka olmasın o?