Görüş Bildir
Haberler
Hangi Cesur ve Güzel Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hangi Cesur ve Güzel Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Muazzez Balcı
08.01.2017 - 21:27 Son Güncelleme: 08.01.2017 - 21:42

Zaman zaman hepimizin hayatı Cesur ve Güzel dizisindeki gibi dramalarla dolu olabiliyor. Haydi testi çöz ve bu drama, entrika dolu dizinin içinde hangi karaktere denk düştüğünü gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Önce biraz adalet ve etik duygunu, karakterini anlamaya çalışalım... Hangisi seni daha çok üzer?

3. Güce dair aşağıda söylenmiş sözlerden hangisi sence en doğru?

4. Aşk, sence...

5. Ayrıldıktan sonra arkadaş kalmak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Alengirli sorularla içini sıktık. Şimdi biraz gevşeyelim. Buradan bir ev seç, sonsuza dek senin olsun!

7. Bu evde hangi hayvan sana eşlik etsin?

8. Son olarak da... Sence mutluluk için hangisi olmazsa olmazlardandır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Cesur Alemdaroğlu çıktın!

Cesur Alemdaroğlu çıktın!

Tek kelimeyle şahane bir insansın! Fakat kimse kusursuz değildir; senin defolu tarafın da biraz fazla inatçı ve takıntılı olman... İnsanlara ve adalete güvenmeyi, daha açık olmayı denemelisin. Hayatın sana sunacağı bir dolu güzellik var! Bunları tek başına göğüslediğin davanla uğraşırken kaçırmak yerine, insanlarla dayanışmalı, acını paylaşmalısın. İnsanlara yardım etmeyi çok seviyorsun; bırak biraz da onlar sana yardım etsinler!

Kimseyi içinde sakladığın o ışıltılı karakterinden mahrum bırakmaya hakkın yok!

Sühan Korludağ çıktın!

Sühan Korludağ çıktın!

Tek kelimeyle muazzam bir kadınsın. Dimdik duruşun, zekan, caziben ve buz gibi asaletin herkesi büyülüyor. Fakat tek kötü tarafın, bazen insanlara fazla tepeden bakıyor olman... Elbette biraz böbürlenmeyi ve kendini yüksek görmeyi hak eden bir yapıdasın, fakat azıcık daha yumuşak, açık ve mütevazı olmayı denemelisin. Yoksa hayatın sana hazırladığı binbir türlü güzelliği kaçırıverirsin!

Cahide Korludağ çıktın!

Cahide Korludağ çıktın!

Seni istihbarat teşkilatının başına koyalım; terörü merörü her şeyi bitirirsin valla! Senin gibi bir dost, her eve lazım. Senin düşmanlığından da Allah korusun. 

Zehir gibi akıllısın, şeytan tüyü var sende çok sevimlisin ve her ortama uyum sağlayabiliyorsun. Fakat amaçlarını her zaman iyi seçemiyor olabilirsin! Takıntı yaptığın meselelerin üzerine yoğunlaşmak ve bu uğurda çabalamak yerine, gerçek mutluluğa giden yolu bulmayı denemelisin! Güç peşinde koşarken, seni gerçekten seven insanların getireceği mutluluğu kaçırmak istemezsin!

Tahsin Korludağ çıktın!

Tahsin Korludağ çıktın!

Sen uzaktan umursamaz, gamsız, 'kimsenin ne düşündüğünü umursamıyorum' diye takılan bir 'kötü çocuk' imajı çizmeyi seviyor olabilirsin... Fakat herkes sevilmek, herkes onaylanmak ister! İncinmemek, geçmişin yaralarını göstermemek ve güçten düşmemek adına yarattığın o sert maske, gün gelir seni en mutlu anlardan bile mahrum eder... 

Yumuşamayı, güvenmeyi ve güç takıntısını bir kenara bırakmayı öğrenmelisin. Yoksa işin zor!

Şirin çıktın!

Şirin çıktın!

Bu dünya dönüyorsa, senin gibi güzel ve iyi insanların yüzü suyu hatırına dönüyor!

Her eve lazım bir karaktersin; zekisin, sevimlisin, komiksin, eğlencelisin ve çok merhametlisin! Altından kalkamayacağın iş gerçekten yok! Sana tavsiye vermek haddimize dahi değil. Bu hayatta çok mutlu olacaksın; yer yer üzülsen bile, o anları da komik birer anıya çevirmeyi bileceksin. Bol şans!

Banu çıktın!

Banu çıktın!

Sen maalesef ki ne kadar güzel, zeki ve yetenekli olduğunu bilmiyorsun! Bir değersizlik hissine kaptırmışsın kendini, seni mutsuz edecek ilişkilerin peşinden sürükleniyorsun. Seni alakadar etmeyen işlerde, seni mutlu edemeyecek olan insanlara sırf onay görmek için yardım edip duruyorsun. Yardım etmek ne kelime?! Sen adeta kendini paralıyorsun!

Bir durup düşünmeli ve ne kadar şahane, güzel, yetenekli ve değerli biri olduğunu fark etmelisin. Kendini hayatının odağına koymalı ve önce kendi mutluluğun için çabalamalısın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
534
246
143
83
48
39
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın