Görüş Bildir
Haberler
Hangi Behzat Ç Karakteri Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Behzat Ç Karakteri Senin Ruh İkizin?

Nsycl
22.05.2017 - 21:26

Çok özlemedik mi la?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir Ankara takımı seçerek başla!

2. Bir yiyecek seç

3. Başına gelen kötü olaylar karşısında ilk tutumun nedir?

4. Peki bir içecek seçmeni istesek?

5. Ne kadar inatçısın? (1-9 arasında bir sayı seç!)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisi kesinlikle sen değilsin?

7. Peki karşı cinsle iletişimine bir puan verecek olsan? (1-9 arası)

8. Hadi son olarak da bir replik seçerek testi sonlandır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Behzat Ç." çıktı!

"Behzat Ç." çıktı!

Ankara'nın en hızlı, en babacan, en sert amiri! Eğlenceyi de, kederi de sonuna kadar, dibine kadar yaşayan, içmeyi, sevmeyi bilen bir karaktersin. Hayatındaki zorluklara girmiyoruz bile. Ama çevrendekiler için senin değerini soracak olsa 'bi susun la' der, kendini övdürmezsin. Öyle de tatlısın.

"Hayalet" çıktı!

"Hayalet" çıktı!

Akıllı, pratik zekalı, hayatın içinden bir karakter 'Hayalet'. İşleri çözmek, olayları değerlendirmek ve akışına bırakmak tam olarak senin işin. Sorumluluklarını bilen ve olayları iki taraflı düşünebilen biri olmak da bunu gerektirir zaten. Bi de tabii ki oralet. :)

"Akbaba" çıktı!

"Akbaba" çıktı!

Dışarıdan bakıldığında insanların çözemediği, fakat tanıdıkça dünyalar tatlısı olduğunu gördüğü bir halin var senin. Farklı olmak, farklılıkları kabul etmek ve herkesi insan olduğu için sevmek sensin işte. Gizemli görünmek gibi bir çaban olmasa da hep öyle durduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.

"Harun" çıktı!

"Harun" çıktı!

Yürekli, babacan, içi dışı bir, komik ve bir o kadar da duygusal. Harun gibi sen de karakteri oturmuş, güvenilir bir arkadaşımızsın! İnatçı olman belki de en gıcık özelliğin ama inadında bile bir tutarlılık olduğu için sevimli olduğunu bile söyleyenler oluyor. He bir de sevdi mi tam seversin, o net.

"Ercüment Çözer" çıktı!

"Ercüment Çözer" çıktı!

Ercüment karakterini salt kötü olarak tanımlamak ne kadar yanlışsa, seni de 'kötü birisin sen' şeklinde tanımlamak da öyle. Çizgileri olan, olduğu noktaya tırnaklarıyla gelmiş birisin ve tek istediğin şey saygı. İnsanların boş ve düşüncesiz olması seni çıldırtıyor. He bir de çok ilginç bir karizman var, her zaman çekici olmayı başarabiliyorsun.

"Savcı Esra" çıktı!

"Savcı Esra" çıktı!

Savcı Esra karakteri öyle güçlü, öyle ayakta bir karakter ki, hiç bir zaman ne bir kadın, ne de savcı olarak değerlendirilir. Bildiğim bildik tavrın, tek başına her şeyin altından kalkman ve zekan seni bu noktalara getirmiş, kimseye eyvallah edecek değilsin ya? Sevgide de böylesin. Utanma sıkılma yok, net! Bu da seni her zaman iyi bir aşık yapıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
92
62
33
15
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ümran

Harun çıktı Yürekli, babacan, içi dışı bir, komik ve bir o kadar da duygusal. Harun gibi sen de karakteri oturmuş, güvenilir bir arkadaşımızsın! İnatçı olma... Devamını Gör

Seray Aksu

"Akbaba" çıktı!