Görüş Bildir
Haberler
Hangi Aşk-ı Memnu Kadını Senin Ruh İkizin?

etiket Hangi Aşk-ı Memnu Kadını Senin Ruh İkizin?

Akustik Kadın
23.08.2015 - 09:03 Son Güncelleme: 04.03.2018 - 21:24

Sen de Aşk-ı Memnu rüzgarına kapılanlardan mıydın? Peki bu efsane dizinin, efsane kadın karakterlerinden hangisiyle ruh ikizisin hiç merak ettin mi?

Testi çöz ve sonucu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, bize burcunu söyle!

1. Öncelikle, bize burcunu söyle!

2. Hayatında olmazsa olmaz dediğin şey ne peki?

3. Diyelim ki aşık olmaman gereken birisine kalbini kaptırdın. Bu durum karşısındaki tepkin ne olurdu?

4. Şimdi de kendine yakın bulduğun bir anne figürünü seç!

5. Karşında çözmen gereken ciddi bir sorun var. Bu sorunu çözmek için ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki boş bir günün olsa, o günü nasıl değerlendirirsin?

7. Şimdi de bize bu makyaj ürünlerinden hangisini daha çok tercih ettiğini söyle!

8. Sana çekici gelen bir erkekle karşılaştığında ne yaparsın?

9. Son olarak, aşağıdakilerden hangisi sana daha çok hitap ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin ruh ikizin "Bihter Ziyagil" çıktı!

Senin ruh ikizin "Bihter Ziyagil" çıktı!

Öncelikle sen çok mantıklı ve zeki bir kadınsın. Mesafelisin de. Gereksiz samimiyetlerden hiç haz almazsın. Ancak bütün bunların senin için tek bir istisnası vardır: Aşk. Çünkü sen dibine, sonuna, depresyonuna kadar bir aşk kadınısın. Çok zor seversin, ama sevdin mi de asla vazgeçmezsin. Aşkın kural, korku, etik tanımaz. Ayrıca azıcık da hırslısın. Ne azıcığı, senin hamurunu hırsla yoğurmuşlar be! Sana bir dost tavsiyesi, bu hırslarının seni, ruh ikizin Bihter gibi tüketmesine izin verme. Değmeyecek kişiler için hayatını, güzelliğini, kendini harcama. Aptallık etme yani; unutma sen Bihter Ziyagil'in ruh ikizisin canım!

Senin ruh ikizin "Firdevs Yöreoğlu" çıktı!

Senin ruh ikizin "Firdevs Yöreoğlu" çıktı!

Sen her şeyden önce çok mantıklı ve gerçekçi bir insansın. Hayalci, duygusal şeylerle işin yoktur senin. Bu hayatta tek istediğin şey var o da güç. Ama bunun için de kimsenin seni duygusuzlukla suçlamaya hakkı yok bir kere! Hayat bu, yemezsen yenilirsin. Bunu anlayana ve bu kafaya gelene kadar kaç kez canının yandığından bahsedip de üzmeyeceğim seni. Gerçi artık feriştahı da gelse üzemez seni! Sana mantığınla yarattığın kusursuz dünyanda mutluluklar, düşmanlarına da kolaylıklar diliyorum :)

Senin ruh ikizin "Peyker Yöreoğlu Önal" çıktı!

Senin ruh ikizin "Peyker Yöreoğlu Önal" çıktı!

Sen çok dengeli ve sakin bir insansın. Huzur hayatının merkezindeki yegane şey gerçekten. Azla yetinmeyi de, nasıl mutlu olunacağını da en iyi sen bilirsin. Etrafına yaydığın enerji bile insanı sakinleştiren cinsten. Ailene, arkadaşlarına kısacası sevdiklerine çok düşkünsün. Onları koruyup kollamaktan bazen kendinle bile ilgilenemiyorsun. Çünkü fedakarlık senin bir diğer adın. Ayrıca kalbin öylesine temiz ki, herkesi de kendin gibi sanıyorsun. Bu da etrafında dönen dalavereleri görememene neden oluyor. Sana bir tavsiye: Çok büyük hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorsan, insanları içindeki iyi kadar kötülüğü de görmeye çalış. Yoksa çok üzülürsün.

Senin ruh ikizin "Deniz Hanım" çıktı!

Senin ruh ikizin "Deniz Hanım" çıktı!

Sen duygularıyla nefes alan bir kadınsın. Ancak bu duygularını sadece içinde, en derinlerinde yaşarsın. Gözlerinin böyle dolu dolu bakması da bu yüzden belki de, kim bilir. Ayrıca çok da gizemlisin. İçinde fırtınalar da kopsa yüzündeki o ifade hiç ama hiç değişmez. Sen de ruh ikizin Deniz Hanım gibi iç güdülerine güvenmeyi asla ihmal etme. Çünkü sen tek bir bakışınla insanların kalplerinin en içlerini bile görebilirsin. Belki sen de kalbinin kapılarını biraz aralasan, içindeki saklı cenneti biz de görebiliriz, ne dersin?

Senin ruh ikizin "Nihal Ziyagil" çıktı!

Senin ruh ikizin "Nihal Ziyagil" çıktı!

Senin karakterinin belirgin özelliği kesinlikle saflığın. Öylesine temiz, öylesine iyi niyetlisin ki; etrafında ne olup ne bittiğine dair hiçbir fikrin yok. Bu kötü dünyada böyle saf, böyle temiz kalmayı nasıl başardın be kuzum, anlatsana birazcık nolur! Ayrıca bu saf haline bir de eğlenceli ve neşeli bir kişilik de eklenmiş ki, tadından yenmez olmuşsun. İstesen de istemesen de insanların hayatında hep ilgi odağı oluyorsun. Aman dikkat nazarlara gelmeyesin. Nereni kaşıman gerektiğini biliyorsun :)

Senin ruh ikizin "Katya" çıktı!

Senin ruh ikizin "Katya" çıktı!

Sen bir kere çok zeki bir kadınsın. Aynı zamanda da çok iyi bir de gözlemcisin. Etrafında ne olup ne bitiyor şıp diye anlıyorsun. Daha olayı yaşayanlar bile işin nereye gideceğini bilmezken, sen üstün zekan ve yorumlama yeteneğinle herkesten bir adım öndesin. Hayatla satranç oynayan tipler var ya, işte sen onlardansın. Üstelik karşına geleni de, hayatı da şah-mat yapmakta üstüne yok senin. Daha ne diyeyim, senden korkulur be kadın!

Senin ruh ikizin "Arsen Ziyagil" çıktı!

Senin ruh ikizin "Arsen Ziyagil" çıktı!

Öncelikle sen aile ilişkilerine çok önem veren bir kadınsın. Onların iyilikleri için yapmayacağın şey yoktur. Bu arada bazen kendi hayatını ihmal ettiğini düşünsen de, bunu yapmaktan asla vazgeçmezsin. Ayrıca senin hayatında az ama öz insan vardır. Yalnızlığı asla sorun etmezsin. Çünkü tek başına da ayakta durabilecek kadar güçlüsün. Hayatında seni zayıflatmak isteyenler olacaktır, sükunetin ve mantığınla her birini alaşağı edeceğine hiç şüphe yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1860
1285
747
329
190
166
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Friend Sister

ne safı yaa.. nihal'e saf diyen bu testi tekrar aşk-ı memnu izlemeye davet ediyorum!

Canan Çoban

NİHAL ÇIKTI :D

itismehande

BEN BIHTER ZIYAGILIM