Görüş Bildir
Haberler
Hangi Altılı Masa Üyesisin?

Hangi Altılı Masa Üyesisin?

Trex
04.12.2022 - 20:58 Son Güncelleme: 06.12.2022 - 01:19

2023 seçimleri yaklaşırken altılı masa da sürekli toplanıyor. Biz onlardan cumhurbaşkanı adayı beklerken onlar bildiriler yayınlıyor. 6 siyasi partiden oluşan bu masa milyonlarca insanın hayatının gidişatını belirleyecek kararlar alacak. Peki sen bu masadaki hangi üyesin? Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetiniz?

2. Yaşınızı seçer misiniz?

3. Birine deli gibi aşıksın. Onunla sevgili olabilmek için ilkelerinden taviz verir misin?

3. Birine deli gibi aşıksın. Onunla sevgili olabilmek için ilkelerinden taviz verir misin?

4. Satrançla aran nasıl? Düzenli oynar mısın?

4. Satrançla aran nasıl? Düzenli oynar mısın?

5. Hangi kelime sana daha yakın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanları geçmişleriyle yargılar mısın?

7. İyi bir lideri tek kelimeyle tanımla desek...

8. Toplumdaki sorunların temelinde ne vardır?

9. Sen bir hackersın ve eski sevgilin Twitter'da senin hakkında atıp tutuyor. Kimsenin bilmediği bir sırrını ifşa ediyor. Ne yaparsın?

10. Son olarak 2023'ten beklentin nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen Kemal Kılıçdaroğlu'sun!

Sen Kemal Kılıçdaroğlu'sun!

Sen Kemal Kılıçdaroğlu'sun. Öncelikle hiç aceleci değilsin. Sıfırdan zirveye yavaş adımlarla çıkmayı ilke edinmişsin. Karşına fırsat geçince en verimli şekilde değerlendiriyorsun. Riski alacağın yeri iyi biliyorsun. Risk alınca da kulaklarını tıkıyorsun. Doğru bildiğin yoldan şaşmıyorsun. Toplayıcı, toparlayıcısın. Dağıtmanın kolay, toparlamanın zor olduğunu en iyi bilenlerdensin. Tam bir ekip liderisin.

Sen Ali Babacan'sın!

Sen Ali Babacan'sın!

Sen Ali Babacan'sın. Her şeyden önce rasyonel bir düşünce yapısına sahipsin. Kar/zarar hesabını hayatın her alanında en iyi yapanlardansın. Zararın neresinden dönersen kar kardır diyorsun ama virajı hep geç alanlardansın. Gücü yönetmeye ve başarıya alışıksın. Zirvelerde dolaşmaya alışık olduğun için zirveyi kaybedince ne yapacağını şaşırıyorsun. Aşağılar hiç sana göre değil. Ekip çalışmasında sıradan biri değil hep öndeki olmak istiyorsun.

Sen Ahmet Davutoğlu'sun!

Sen Ahmet Davutoğlu'sun!

Sen Ahmet Davutoğlu'sun! İlkelerine çok bağlısın. Kendi doğruların var ve bu doğrulara göre çevreni şekillendiriyorsun. Bir teknik direktör olsaydın futbolcuları sürekli kadro dışı bırakır ve kulüp başkanı ile kavga ederdin. Hatalardan ders alan bir kişiliğin var ama bu hataları asla başkalarının yanında dillendirmiyorsun. Ekip çalışmasına çok uygun bir kişiliğin var. Özeleştiri verememe huyunu da aşarsan daha çok kişiye ulaşırsın.

Sen Temel Karamollaoğlu'sun!

Sen Temel Karamollaoğlu'sun!

Sen Temel Karamollaoğlu'sun! Senin hakkında herkesin görüşü çok net. Seven çok seviyor, sevmeyen de sevemiyor. Gri alan bırakmamışsın kimseye. En önemli özelliğin çok büyük kavgalar da etsen kimseyle köprüleri yıkmamış olman. Asla o köprüleri yıkmıyorsun. Ekip çalışmasına her zaman hazırsın. Ekip içinde sürtüşmeleri engelleyen, araları bulan hep sen olursun. Bir araya getirici bir özelliğin var. Ama en başta söylediğimiz gibi seni sevmeyen de sevmiyor bir türlü.

Sen Meral Akşener'sin!

Sen Meral Akşener'sin!

Sen Meral Akşener'sin! Sen bu hayata mücadele etmek için gelmişsin. Hırslısın. Bu hırsların yakın ve uzak çevrende birçok insana zarar verebilir. Hedefe giden yolda dal budak görünce hiç affetmeden koparırsın. Böyle olunca da hedefe giderken çevrendeki insanlar sürekli değişir.  Ekip çalışmasında elini taşın altına koyanlardansın ama bunun karşılığını göremeyince hislerini belli edersin. Hiçbir zaman masayı deviren olmazsın ama masayı başkalarının devirmesi için zekice asistler yaparsın. Garantici tavırların, riske girememen zirvede tek olmanı engelliyor.

Sen Gültekin Uysal'sın!

Sen Gültekin Uysal'sın!

Sen Gültekin Uysal'sın! Açıkçası seni çözemedik. Bir 10 soruluk test daha yapmamız lazım.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
67
61
38
28
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın