Görüş Bildir
Haberler
Hande Sarıoğlu: 'Ahmet Hakan Oryantal Yaptığım Ortamda Olsaydı Ağzının Suyu Aka Aka El Şaklatırdı'

Hande Sarıoğlu: 'Ahmet Hakan Oryantal Yaptığım Ortamda Olsaydı Ağzının Suyu Aka Aka El Şaklatırdı'

Sosyal medya hesabından oryantal dans videosunu paylaşmasının ardından Habertürk'teki işine son verilen spiker Hande Sarıoğlu, kendisine 'story şebeği' diyen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'a tepki gösterdi. Sarıoğlu, 'O ortamda olsaydı benimle dans ederdi, el şaklatırdı ağzının suyu aka aka' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medya hesabından dans ettiği videoyu yayınladıktan sonra spikerlik yaptığı Habertürk'ten ayrılmak durumunda kalan Hande Sarıoğlu, Ece Erken'in YouTube programına konuk oldu. Sarıoğlu, 'Ahmet Hakan ile yaşananları anlatır mısın?' sorusuna yanıt verdi. Sarıoğlu şöyle konuştu:

"Ben onun kaleminden daha adamım"

"Ben onun kaleminden daha adamım"

'Ben onun kaleminden daha adamım. O yanlış ata oynadı. Ona verdiğim cevaptan sonra üzerimden büyük bir yük kalktı. Ona verdiğim cevapla herkese cevap vermişim gibi üstümden yükü kaldırdı. Ahmet Hakan senin işin ne, sen ne yapıyorsun? Koskoca adamsın seni yılların gazetecisi olarak görüyoruz.

Ülkenin gündemine yön veren programlar yapıyorsun, kalkmışsın evinde arkadaşlarıyla dans eden birine bunları yazabiliyorsun. Bir de beni Instagram'dan takip ediyorsun. Bunun üzerine beni sadece oryantal videosuyla yargılıyorsun. O adam beni tanıyor olsaydı, benim o oryantali yaptığım ortamda olsaydı benimle dans ederdi, el şaklatırdı ağzının suyu aka aka. Gündem yaratmaya çalıştı ama bakış açısı çok yanlıştı. O yüzden gerekli cevabı aldı ve sustu.'

O program 🎥

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
127
40
27
17
15
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizliyazarr

bu kadın da saçmalamaya başladı

Ercan

Hande hanım gerçekten güzel bir kadın ama biraz cıvıtmaya başladı sanki...hafif bir varoşluk hissettiriyor söylemleri.

hasret Uncu

Bu kadını haber yapıp durmayın ki amacına ulaşmasın😒😒😒

Innervate HuN

Aaaaahmet? Sen misin yoksa? hadi hadi saklanma )))