Görüş Bildir
Haberler
Hande Erçel'in Doğum Haritasını İnceliyoruz!

Hande Erçel'in Doğum Haritasını İnceliyoruz!

Güneş'in Kızları isimli gençlik dizisinden itibaren birçok projede yer almış ve ülkeminizin sevilen isimlerinden biri olan, güzelliği ve oyunculuğuyla hayran kitlesini arttırmış Hande Erçel'in doğum haritasını analiz ettik.

Bakalım, bu başarısının sırrı neymiş? Yıldızlar bizlere neler anlatmış? Gökyüzü ne kadar Hande'nin tarafında yer alıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bizi güneş burcumuzdan da önce tanımlayan bir nokta var; sentez ve gölge burcumuz!

Bizi güneş burcumuzdan da önce tanımlayan bir nokta var; sentez ve gölge burcumuz!

Öncelikle Hande’nin sentez burcu koç. Bu da ateş elementi ve öncü niteliğinin baskın olduğunu gösteriyor. Koç burcu başlangıç enerjisine sahiptir ve yönetici gezegeni mars olduğu için bizim savaşçı yönümüzü ayrıca eril enerjimizi gösterir diyebiliriz. Sentez koçlar savaşmaktan çekinmez ama bunun yanında dik başlı oluşlarıyla da ünlüdür. Bu enerjinin fazlalığı zaman zaman kibir ve egoya yenilmeyi ve hazır olmadan savaşa girmeyi yani hazır olamadan başlanan projeleri gösterebilir. Ateş elementiyle zaman zaman fazla hırslanmayı ve buna bağlı zaman zaman gereksiz yükler altına girmeyi gösterebilir. Savaşmaktan çekinmez. Olayları başlatan kişi olmayı tercih eder. Her zaman her alanda olmayı isterler ki Hande’nin hem oyuncu olması hem marka yüzü olması hem de zamanında güzellik yarışmasına katılmış olması onun bu yönelimini destekler nitelikte. 

Gölge burcu ise başak. Zaten haritasında büyük bir toprak elementi eksikliği var. Bu da toprak elementinin getirdiklerinden geri kalmak demek. Yerleşme, yerini bulma, kök salma konusunda bazı sıkıntıları olduğunu görebiliriz bu konumdan. Zaman zaman pratiklikten uzak ve dağınık olmasının yanı sıra inişli çıkışlı ilişkilere çekilme eğilimi de verir. Çok küçük yaşlarda boyundan büyük sorumluluklar almış olabilir.

Gelelim güneş burcuna!

Gelelim güneş burcuna!

Hande’nin güneşi yayda ve 2.evde. Güneş yayın enerjisini Hande’ de sıkça görüyoruz. Yayın yönetici gezegeni Jüpiter’dir. Bu nedenle iyimser insanlardır. Zaman zaman fanatizm verebilir. Haritasındaki yoğun akrep etkisi onu biraz daha içsel dünyası geniş bir kadın yapsa da bu konumuyla bir hayli maceraperest ve neşeli bir yapıya bürünür. Yay burcu inançlarla da ilgilidir. Hande’nin yoga ve meditasyonla ilgilendiğini biliyoruz. Seyahat etmenin ona çok iyi geldiğini söylüyor ve her zaman görünenin ardındaki anlamları arıyor. 2. evi kaynaklarla ilgili olduğundan kendini finansal kaynaklarında arayan bir karakter açığa çıkarıyor. Kendini var etmenin her zaman başarı ve bireyin finansal özgürlüğü olduğunu düşünüyor.  Her şeyi tek başına başardığını zaman zaman dile getiren Hande aynı zamanda bu konumuyla başarının kendisini var edeceğini de göstermiş oluyor. 2.ev para evidir. Kişinin var olan karakteri ve yetenekleriyle para kazanacağını gösterir. Haritadaki diğer konumlara ve açılara da baktığımızda kolay para akışı ve şans vadeden bir harita olduğunu açıkça görüyoruz. Bu konum aynı zamanda parayı nereye harcayacağını bilen ve bilinçli bir karakter oluşturur. Hande röportajlarında marka takıntısı olmadığını zaman zaman dile getiriyor. Bu durumu destekleyen açı diyebiliriz.

Güneş burcu kadar önemli bir diğer burcumuz; Ay burcu!

Güneş burcu kadar önemli bir diğer burcumuz; Ay burcu!

Ay bizim iç dünyamızı duygularımızı ve aslında içsel benliğimizi gösterir. Güneş nasıl ki bizim parladığımız yeri, kimliğimizi ve personamızı oluşturuyorsa Ay aslında bizi tanımlayan içsel dünyayı, duyguları gösterir  ve yönetme şeklimi, güvenlik için aradığımız motivasyonları gösterir. Ay koç burcunda enerji patlamaları yaşayan, duygularını ifade etmek için muhakkak hareket arayan bir kadını gösterir. Ay burcu annemiz hakkında bize bilgi verir ve aynı zamanda kadın haritalarında kişinin anneliğe karşı bakışını gösterir. Savaşçı bir anneye sahip olma durumunu verir bu konum.  Hande sık sık dik durmayı ve mücadele etmeyi annesinden öğrendiğini söylüyor zaten. Ay dişil bir enerjidedir fakat koç gibi eril enerjili bir burçta çatışma yaratabilir. Ay koçlar ya anneliği istemez ya da geç yaşta anne olurlar. Bu konum kariyer odaklı kadınlar oluşturur aynı zamanda haklıyken haksız durama düşen insanların bu konuma sahip olduğunu sıklıkla görebiliriz. Ay altıncı ev içsel olarak huzursuz bir insan gösterebilir. İçsel huzuru başkalarına yardım etme ve yarar sağlama alanlarında bulabilirler.  Bu konumdaki insanlar sık sık iş arkadaşlarıyla duygusal bağlar kurarlar. Hande’nin zaman zaman yer aldığı projelerdeki arkadaşlarıyla adının aşk dedikodularına karışmasına bu konumun destek sağladığını söyleyebiliriz.

Merkür ise bizim zihin yapımızı, düşünce biçimimizi gösterir.

Merkür ise bizim zihin yapımızı, düşünce biçimimizi gösterir.

Merkür’ü akrepte ve 2.evde olan Hande’nin düşünce tarzını bu konumdan anlarız. Aynı zamanda iletişim yeteneklerimiz hakkında bilgi verir. Merkür aslında Yunan mitolojisindeki Hermes’tir. Bu haberci tanrı aynı zamanda fırsatçı ve meraklıdır. İkizler ve Başak burcu yönetimindedir. Akrep burcunda sabit bir nitelikte olduğundan biraz tutukluk yaratabilir. Bunun yanında şüpheci ve gizemli bir karakter görürüz. Kararlı ve hırslı bir iletişimi gösterir. Zaman zaman fazla açık sözlü olabilir ve hatta bu durum başına iş açabilir. İyi sır tutan ve ketum bir karakter özelliği verir. İletişimde sezgileri güçlüdür ve bir insanın yalan söyleyip söylemediğini anlayabilir.  Okültizme ilgili bir yapı verir bu konum. Yine bu konum tek bir işten değil pek çok farklı işten para kazanmayı verir zaten bunu Hande de görüyoruz. Zamanında aldığı eleştirilerle sıkça gündem olan oyuncunun buradaki sakin duruşu yine 2.evindeki Merkür akrep sayesinde

Geldik Venüs ve Mars’a yani eril ve dişil enerjimize!

Geldik Venüs ve Mars’a yani eril ve dişil enerjimize!

Marsımız savaşmak demekse Venüs’ümüzde kazandıklarımızdan zevk almak, güzellik ve hazla ilgilidir. Hande’nin Venüs’ü 2.ev akrepte ve Mars’ı tam 2. Ve 3. Ev sınırında yayda. Mars’ın yönetici gezegeni akrep olduğundan burada Venüs ve doğal olarak Venüs’ün temsil ettiği konular biraz sorunlu çalışabilir. Venüs 2.evde sanatsal faaliyetlerden para kazanmayı gösterir. Venüs akrep aynı zamanda kişileri kolayca etkileme ve peşinden sürükleme gücü verir ki instagramda en çok takipçisi olan ünlülerden biri olması ve kitleleri peşinden sürükleyerek adından söz ettirmesi kesinlikle tesadüf değil!  Mars yay kendi doğruları ve idealleri için savaşan bir kişilik ortaya çıkartır. Mars yay kadınları hedeflerini her şeyden öne koyarlar. Aynı zamanda cinsel olarak kararsız bir yapı ortaya çıkartabilir. Bugün beğendiği birini yarın beğenmeyebilir. 2.evdeki Mars mali işlerde riskten korkmaz ve cesur atılımlar konusunda harita sahibini destekler. Kadın haritalarında Mars çekici gelen erkek tipini; Güneş ise evlenmek isteyeceği erkek tipini gösterir. Hande Erçel’in haritasında bu iki konumu da aynı burç yönetiyor. Bu da Hande’nin hayatını gerçekten çekici bulduğu, birlikte savaşabileceği, komik ve eğlenceli fakat kendine ait inanç sistemi olan, derinden tutkuyla bağlandığı biri olursa birleştirmek istediğini gösteriyor. Aynı zamanda inişli çıkışlı, özgür ve bolca birlikte seyahat edebileceği bir birliktelik aradığı gözükmekte. Ateş burcu arketipine sahip özellikteki erkelerde aradığını bulacağını söylemek mümkün. Buna ek olarak yükseleni terazi olduğundan alçalan burcu koç olarak gözükmekte. Bu da kesinlikle ateş elementi yüksek adamlarla mutlu olabileceğini göstermekte.  Hande Erçel’in eski sevgiliklerinden Ekin Mert Daymaz yay; Murat Dalkılıç aslan burcudur. Hande’nin ateş erkeklerine çekildiğini rahatça görmekteyiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yükselene bakalım bir de.

Yükselene bakalım bir de.

Son olarak da bahsettiğim gibi yükseleni terazi. Venüs yönetimde olan bu burç 1.ev çizgisine yerleştiğinde yani yükselen olarak konumlandığında kişiye gerçekten özel bir fiziksel güzellik, uyumlu bir kişilik ve gelişmiş bir adalet duygusu verir.  Yükselenin yöneticisi 2.ev akrep burcuna yerleşmiş olarak gözükmekte. Burada gizli olanı açığa çıkarmak için derin bir istek vardır ve kişi dedektifçilik oynamayı sever. Zaten çok sayıda akrep etkisi olduğunu görmekteyiz. Bu da Hande’ye derin ve anlamlı bakan gözlere sahip olma şansını vermiş.

MC noktası, yani tepe noktası!

MC noktası, yani tepe noktası!

Diğer bir adıyla kariyer noktasına baktığımız zaman yengeç burcuna yerleşmiş olduğunu görüyoruz. Bu da demektir ki iş ve kariyer hayatında duygusal kararlar alabilir ve izleyicilerinin ruh halini çok çabuk kavrar ve izler. Empat bir kişilik ortaya çıkaran bu konum 10.ev yöneticisinin 6.evde olmasıyla da hizmetten zevk alan bir yapı ortaya çıkartır. Bu konum kişiye aynı zamanda şöhret düşkünlüğü de verir.

Jupiter ve Satürn'e de bakalım.

Jupiter ve Satürn'e de bakalım.

Yine Jüpiter’i akrepte 1.evde ve Satürn 5.evde kovada. Jüpiter’in bu konumu kişiye şans verirken aynı zamanda psikoloji ve kişisel gelişim gibi konulara ilgi verir. Bu konumdaki kişi ölüm ve ölüm ötesi konuları merak eder.

Satürn’ün konumu ise yaşça büyük adamlara çekilebileceğini gösterir. Aynı zamanda kişinin aşkla sınanabileceğini ve diğer destekleyen açılarla birlikte bir çocuğun sorumluluğunu almaktan çekinebileceğini gösterir. Burada küçük yaştan itibaren geride kalma kaygısı oluşabilir.

Geldik en önemli yerlerden biri olan yaralı şifacı Chiron’a.

Geldik en önemli yerlerden biri olan yaralı şifacı Chiron’a.

Chiron 11.evde başakta. Bu konumdaki burçlar çok uzun yıllarda değiştiği için aynı jenerasyon gezegenleri olan Neptün, Uranüs ve Plüton gibi daha çok ev konumuyla incelenir. Chiron bir anahtarla temsil edilir ve kişinin kendindeki derin yarasını gösterir fakat aynı zamanda bu kanaldan insanlara şifa verecektir. 11.ev kova burcunun doğal evi olmakla beraber kolektif enerjiyle ilgilidir. Toplumda yanlış anlaşılma, toplumdan izole edilme, sorunlu arkadaş çevreleri getiri. Toplumda kendine yer edinmek ve kabul görmek zorlaşabilir.  Hande Erçel’in uğradığı zorbalıklar sonrasında çok ciddi kilolar verdiğini ve pek çok estetik ameliyatı geçirdiğini biliyoruz. Topluma kendini kabul ettirmesi için bu bedelleri ödemek zorunda kaldı. Bu da yine Chiron’un yaptığı açılarla desteklenmekte.

Haritanın genel dağılımına baktığımızda çanak şeklinde harita görmekteyiz.

Haritanın genel dağılımına baktığımızda çanak şeklinde harita görmekteyiz.

Bu şekle sahip haritalar Akrep burcunun etkisini arttırırken kendi kendine eğlenmeyi bilen bir karakter ortaya çıkarır. Hayatında elde etiği başarıları her zaman yaşadığı krizlerden sonra bunları dönüştürerek ortaya çıkarır. Uğradığı zorbalıklardan daha güçlü çıkarak pek çok projede yer alması ve annesinin vefatından sonra kendisinin de söylediği gibi işinde güç bulması ve işine sarılarak daha da yükselmesi bu etkinin sonuçlarındandır. Kendini zaman zaman izole edip dinlenmeye ihtiyaç duyması ve toplumda kabul görmek için bir arzusu olması bu göstergelerin bazı gölge etkileri olarak sıralanabilir. Aynı zamandan büyüyen ay fazında doğduğunu görüyoruz. Bu kişide bir adanmışlık oluştururken aynı zamanda mükemmeliyetçilik de verir. Başak burcu enerjisine sahiptir ve bu aynı zamanda Hande’nin gölge burcu olduğundan kendinde var olmayan şeyleri çalışarak ve planlayarak biraz daha nötrlediğini görebiliriz.  Yükselen terazi etkisiyle de destekleyerek ilişkilerinde iyi bir dinleyici olduğunu ve uyumlu aynı zamanda iletişimi güçlü bir insan olduğunu rahatça görebiliriz. Önemli bazı açılarına baktığımız zaman Ay Güneş üçgeni göze çarpmakta. Karşı cinsle ilişkilerinde uyumlu bir karakter olduğunu gösteren bir gösterge daha. Sıkıntılı açı olarak gözümüze çarpan nokta Satürn kare Plüto. Bu açı kuruntu ve kıskançlık verir. İntikam almayı seven ve zaman zaman kindar bir yapı verebilir. Özellikle ilişkilerde ne istediğini bilememe etkisi görülebilir. Venüs Neptün sekstili sanatçılar için oldukça iyi bir açıdır. Moda ve giyimle alakalıdır. Haritalarında bu açı olan insanlar moda vizyonu olan yaratıcı insanlardır ve bunu lükse düşmeden de başarabilirler. MC üçgen Venüs onun popüler olacağının sinyalini çok önceden vermiş aslında. İş hayatında güzellik ve estetikle öne çıkmayı veren bu açı Hande de tam olarak çalışmış.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Hande’nin bu yılki tarot kartı Aziz.

Son olarak Hande’nin bu yılki tarot kartı Aziz.

Bu da önümüzdeki yıl içinde kendini mesleki olarak geliştirmek için çeşitli eğitimler almak, evlenmek veya evlilik için adım atmak ve devletle, bir takım resmi işlerle meşgul olmak etkisi verir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
12
8
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İronici

Hande erçeli gündemde tutmak adına yapılan saçma sapan bir onedio reklamı daha.

cansu

Hande Erçel'in doğum haritasını neden inceliyoruz?

Kaan Ilgaz

vay aq ulan eksik bişey var diyorum bende buymus demekki cok tskler onedio amınızın içindeki ama koyimmmm baska isiniz yokmuydu...