Görüş Bildir
Haberler
Hamilelerin Doğumdan Sonra Hayatını Kolaylaştıracak 12 Ürün

etiket Hamilelerin Doğumdan Sonra Hayatını Kolaylaştıracak 12 Ürün

Jungie
09.03.2021 - 12:12

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ailelerin eli kolu olan akıllı kameralar.

1. Ailelerin eli kolu olan akıllı kameralar.

Bir kullanıcı bu ürünü şöyle özetlemiş: 'Bebeğimizin odasına aldık. Kızımız 4 aylık 2 aydır kullanıyoruz. Adeta elimiz kolumuz oldu. Zırt pırt kalkıp odasına gitmiyoruz. Görüntü kalitesi de karanlıkta bile gayet iyi. Hatta is yerindeyken kızımın odasına sesimle eşlik edebiliyorum. 30 km uzakta da olsam kameradan izleyip ona seslenmek harika.'

Sen de bu ürünü satın almak istersen şuraya tıkla. Tüm akıllı kamera önerileri için burayı inceleyebilirsin.

2. Burun aspiratörleri.

2. Burun aspiratörleri.

Bebişlerin burun yapıları ve hassas bünyeleri burunlarının kolayca tıkanmasına neden olabiliyor Bu yüzden ilk 6 ay bu burun aspiratörlerinden faydalanırlar.

Otribebe'nin nazal burun aspiratörleri tek kullanımlık uçları sayesinde hijyen olarak iç rahatlatıyor.

Denemek istersen buraya tıkla! Diğer markalar ise burada.

3. En alınması gereken ürünlerin başında bence bu yer alıyor.

3. En alınması gereken ürünlerin başında bence bu yer alıyor.

Bu Korbel markasının bebek bezi çöp torbası. Şöyle ki kutuya çöp poşeti rulosunu geçirdikten sonra poşeti aşağıdan bağlıyorsunuz. Üst kısımdan bezleri atıyoruz ve otomatik kapanan mekanizması sayesinde kapak hep kapalı durmuş oluyor. Poşet dolduktan sonra alt kısımda yer alan bıçak bölümü sayesinde poşeti dolduğu yerden kesip bağlayarak çöpümüzü atıyoruz ve ta taa hiç kokuya maruz kalmamış oluyoruz :)

Basit ama çok kullanışlı olan bu ürünü mutlaka denemelisin. Linki bırakıyorum. Yedek parçaları ise burada.

4. Ek gıdaları hazırlamak için eliniz kolunuz olacak.

4. Ek gıdaları hazırlamak için eliniz kolunuz olacak.

Philips markasının Avent Wasabi buharlı pişirici ve karıştırıcısı sayesinde sebze ve meyveleri vitaminlerini kaybetmeden pişirip yedirebiliyorsunuz. 

Bir kullanıcı şöyle özetlemiş: 'Ek gıdaya yeni geçtik. Ürünü almadan önce patates-kabak-havuç püresini tutturmak hep sorun oluyordu. Ürünle birlikte aynı kavanozda satılan hazır mamalar kıvamında ama tamamen kendi imalatım mamalar yapabilmeye başladım. Sabah sebzeleri içine atıp kahvaltınıza devam edin, mak 20 dk içinde pişmiş olur, tersini çevirip blender ile istediğiniz pütürde ezin. Bu kadar. Sadece bebek için değil, kendi akşam yemeklerimiz için de buharda pişirme makinesi olarak işe yarayacak bence. Hatta bir gün içine biraz daha tuz baharat koyarak kendime sebze çorbası yapmayı düşünüyorum :)'

Çok işine yarayacak bu ürünü denemek istersen buraya bakabilirsin. Diğer marka önerilerini de ekliyorum.

5. Üzgünüm bebişler o tabakları artık yere atamayacaksınız.

5. Üzgünüm bebişler o tabakları artık yere atamayacaksınız.

Cidden mama sandalyesinden aşağı her şeyi atmaya bayılıyorlar :)

Ancak bundan yorulmuş olan bir ebeveyn olsa gerek bu vakumlu silikon tabakları üretmiş... Silikon olmaları sayesinde de çarpma acıma gibi şeyler yaşamamış oluyorlar.

Bu ürünü buradan satın alabilirsin. Tüm ürünlerini şuradan inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıcaklık ve nem ölçer

6. Sıcaklık ve nem ölçer

Bebekler için ideal oda sıcaklığı 21-24 derece ideal nem oranı ise %50'dir.

Eğer oda sıcaklığı olması gerekenden yüksekse nem oranı düştüğünden hava kurur. Bu da bebişlerde burun tıkanıklığı gibi problemlere yol açabilir. Olması gerekenden düşükse bu da bebeklerin hasta olmasına yol açabilir.

Bunu kontrol edebilmek için de bu sıcaklık ve nem ölçerlerden yararlanabilirsiniz. Mijia'nın bu sıcaklık ve nem ölçeri kullanıcılardan tam puan almış. Satın almak istersen burada

Diğer yorumları iyi olan ürünleri de ekliyorum.

7. Bu nem ayarını da buhar makinelerini kullanarak sağlayabilirsin.

7. Bu nem ayarını da buhar makinelerini kullanarak sağlayabilirsin.

Yatmadan önce belli bir süre çalıştırdığınızda oda ideal nem oranına gelerek bebeğin rahat bir uyku çekmesine yardımcı olur.

Bu ürüne buradan ulaşabilirsin. 

Kullanıcı yorumları iyi olan buhar makinelerini bir arada topladım.

8. Silikon püre meyve sebze emziği.

8. Silikon püre meyve sebze emziği.

Ek gıdaya geçiş sürecinin özellikle başında bu emzikler çok faydalı oluyor. Bebek hem birden kaşıkla yeme sürecine geçmiş olmuyor hem de emzik sayesinde püreleri emerek yeni tatların farkına varıyor.

Çok memnun kalacağınız bu ürünü buradan satın alabilir bu tarz diğer emzikleri inceleyebilirsiniz.

9. Bebek tırnak makasları

9. Bebek tırnak makasları

Özellikle sakin bir bebeğiniz yoksa tırnak kesmek bazı anneler için endişe verici olabiliyor. Bu makas gibi görünen bebek makaslarıyla hem risksiz kesmiş oluyorsunuz hem de olası çizilmeleri önlenmenize ve sivri tırnak uçlarının giysilere takılmasına engel olursunuz.

Chicco markasının bebek tırnak makas seti tam puan almış ve bir kullanıcı şu yorumu yapmış: 'Tek kelimeyle muhteşem bir ürün tereddütsüz alın hem can acıtmıyor hem kullanımı çok kolay hem de tırtık tırtık olmuyor tırnakları. Diğer makaslardan çok çok farklı.'

Satın alman için linki bırakıyorum. Set olarak almak istersen buraya bakabilirsin.

10. Bakım çantalarından bahsetmeden olmaz.

10. Bakım çantalarından bahsetmeden olmaz.

Bu ürünü arkadaşım kullanıyor ve çok memnun. İçerisine ne kadar koyarsan o kadar alan bu çanta tüm işinizi görecektir. Çok esnek bir yapısı olduğu için az şey koyarsanız küçük çok şey koyarsanız büyük çanta oluyor :) Tüm bebek malzemelerini sığdırabileceğiniz bu tarz bir çanta arıyorsanız bir şans verebilirsiniz.

Linki şurada. Tüm anne-bebek bakım çantaları için buraya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ana kucağı

11. Ana kucağı

4mom markasının bu ana kucakları sayesinde bebeğiniz sallanarak uyutulurken siz bir yandan işlerinizi halledebilirsiniz.

Fiyatı yüksek olsa da çoğu anne için kurtarıcı olan bu ürünü satın almak istersen şuraya liste için buraya bakabilirsin.

12. Bazen bebekleri oyalamak yorucu olabiliyor.

12. Bazen bebekleri oyalamak yorucu olabiliyor.

Yapacak işleriniz varken bu oyun halılarında bebekler baya bir oyalanıyor o sırada siz de dinlenebiliyor işlerinizi halledebiliyorsunuz. Bence elinizin altında mutlaka bu tarz bir ürün olsun. Zaten bebişler böyle renkli ve figürlü şeyleri çok sevdikleri için onlar da mutlu oluyorlar.

1700'den fazla yorumu olan bu ürünün linkini bıraktım. 

Yüksek memnuniyetli diğer oyun halılarını da inceleyebilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rans

4mom a 4 bin lira vereceksin 9 kilo oldu mu kenara kaldıracaksın bizim ülkemiz için çok pahalı daha makul olanları var tek güzel yanı telefonla kontrol edile... Devamını Gör