Görüş Bildir
Haberler
Yeni Çıkan Modelleriyle Her Bütçeye Uyum Sağlayabilen Robot Süpürgelerden Hangisini Tercih Etmelisin?

etiket Yeni Çıkan Modelleriyle Her Bütçeye Uyum Sağlayabilen Robot Süpürgelerden Hangisini Tercih Etmelisin?

Jungie
02.03.2021 - 14:10

Şekilleri çok benzese de özellikleriyle birbirlerinden ayrılan robot süpürgeleri birlikte inceleyelim.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğini umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.''

Not: Fiyatlar anlık değişiklik gösterebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu süpürge tam bir fiyat performans ürünü.

1. Bu süpürge tam bir fiyat performans ürünü.

Viomi'nin bu V2 Pro serisi akıllı navigasyon sistemine sahip. Evi haritalandırdıktan sonra alanları bölerek evi temizleyebilir, siz evde yokken süpürgeyi çalıştırabilirsiniz. Ancak 150 m2'den daha büyük bir eve sahipseniz bataryası sizin için yeterli olmayacaktır.

Fiyatı şu an 2.470 tl. Ürünü buraya, yedek parçalarını ise şuraya bırakıyorum.

2. Büyük evler için uygun fiyatlı bir öneri.

2. Büyük evler için uygun fiyatlı bir öneri.

Dreame Vacuum Mop F9 olan bu ürün bu ürünün en büyük özelliği 600 ml toz kapasitesiyle süpürgeler arasında en büyük tanklardan birine sahip olması. Büyük bataryaya sahip olduğu için de büyük evler için birebir. Hatta dubleks bir evdeyseniz süpürgenin ekstra ani düşüş önleyen sensörleri var. Bu sayede süpürge merdivenlere geldiğinde düşmüyor. Bir diğer artısı ise halı algılama sistemi var yani süpürge halı üzerine çıktığında bunu algılayıp emiş gücünü yükseltiyor.

Bu kadar diğerlerinden ayıran özellikleri olmasına rağmen fiyatı şu an yalnızca 2475 tl! satın almak için linki burada. Yedek parçalarını veya süpürgenin diğer modelini incelemek istersen şuraya bakabilirsin.

3. Piyasaki en uygun fiyatlı ve memnuniyeti çok yüksek olan süpürge tam burada.

3. Piyasaki en uygun fiyatlı ve memnuniyeti çok yüksek olan süpürge tam burada.

Anker Eufy Robovac 11S piyasadaki en uygun fiyatlı robot süpürgeler arasında. Silme özelliği yok ancak çift fırçaya da sahip olmasıyla süpürmesi gerçekten çok başarılı. Köşelerin ayrıntılı temizlenmesi için ayrı bir modu da var.  

Uygulama üzerinden çalıştıramıyorsunuz, bir kumandası var onunla tüm talimatları verebilirsiniz. Örneğin ben bu süpürgeden teknolojiyle arası iyi olmayan anneme almıştım. Kendisi de hala çok memnun bir şekilde kullanmaya devam ediyor.

1.599 tl gibi piyasanın çok altında bir fiyatı var. Hemen satın almak istersen buraya tıklayabilirsin, Anker markasının yine uygun fiyatlı olan Eufy Robovac R500 olan modelini incelemek istersen onu da buraya ekliyorum.

4. Süpürgelerin en sessizi bu!

4. Süpürgelerin en sessizi bu!

Bu model Anker Eufy Robovac L70. Mesela ürünün salonu temizlemesini istiyorsunuz ancak masanın altına girmesini istemiyorsunuz. Haritadan tüm bunları ayarlayabiliyorsunuz. Halı ve zemin arasındaki geçişlerde emiş gücünü otomatik ayarlıyor ki bu özellik beni tavlıyor açıkçası seni akıllı şey.. Ses seviyesi en düşük olan model bu olabilir. Genelde robot süpürgelerin desibelleri 65-75 arasındayken bu modelin 55 desibel sesi bulunuyor. Sürekli evdeyseniz dikkat edilecek bir özellik bence.

Fiyatı 4.140 TL. Hemen buraya tıkla ve sen de yorumları incele. Anker markasının diğer robot süpürgelerini inceleyebilirsin.

5. Uygun fiyatlı yüksek puanlı bu süpürge hala en çok tercih edilenler arasında.

5. Uygun fiyatlı yüksek puanlı bu süpürge hala en çok tercih edilenler arasında.

Mi Vacuum Cleaner modeli olan bu ürün çok büyük bir eve sahip değilseniz size oldukça yetecektir. Tek bataryada 150 dk kullanım sağlıyor. Eksik yönü ise mop özelliğinin olmaması ve oda oda süpürme seçeneği yok. Benim zaten süpürgem var bir tane robot süpürge alayım işimi görsün diyorsanız bu ürün fiyat performans olarak sizi üzmeyecektir. Zaten ürünün memnuniyetine baktığımızda neredeyse tam puan almış.

Satın almak istersen 2.595 tl fiyatıyla almak için buraya tıkla. Yedek parçalar ve bu serinin diğer süpürgelerini de incelemek istersen buraya bırakıyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çalış bakalım katya!

6. Çalış bakalım katya!

Roborock S6 ve Roborock S6 Pure serisinin özellikleri neredeyse aynı. Hatta S5'e göre üst model gibi görünse de S5'ten önce üretilmiş modeller. Çekiş güçleri, süpürme alanı, haritalamaları aynı. Ekstra motorları daha gelişmiş sadece. 

Eksik yönünden bahsetmek gerekirse ürünün su ayarı yok. Şöyle ki örneğin salonu orta seviye su ayarıyla mutfağı ise yüksek seviye su ayarıyla silemiyorsunuz. Bu sizin için önemli değilse bu süpürge tüm beklentilerinizi karşılayacaktır. 

Fiyatları 3.200-4.200 arası. Seçenekler için listeyi bıraktım.

7. Bu Xiaomi robot süpürge ise en çok satan ürün!

7. Bu Xiaomi robot süpürge ise en çok satan ürün!

7000 üzerinde yoruma sahip Xiaomi markasının Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner kullanıcılarından çok yüksek memnuniyet almaya devam ediyor. 3200 paskal bataryasıyla 150 m2 altındaki evler için ideal olacaktır. Teknik özellikleri bakımından Viomi V2 süpürgesiyle neredeyse aynı olsa da ürünü diğerlerinden ayıran en büyük özellik ise toz haznesinin ayrı, su haznesinin ayrı, ikisi bir arada haznesinin ise ayrı olmasıdır. 

Üstelik şu an indirimde 2790 tl! Diğer renk ve Pro 2 olan üst modelini incelemek istersen burada.

8. Bakteri öldüren teknolojiye sahip bu süpürge tam aradığın olabilir.

8. Bakteri öldüren teknolojiye sahip bu süpürge tam aradığın olabilir.

Bu Viomi V3 model benim en favorilerimden. En yüksek çekiş gücü olan robotlardan birisi de bu. 2600 paskal çekiş gücü ile ortalamanın üzerinde. En önemli özelliği filtresi bakteri ve virüslere karşı %99 sterilizasyon vadediyor. Bu özellik çocuklu ailelerin tercih etmesinde etkili olabilir. 

Diğerlerinden öne çıkan bir diğer özellik ise sadece silme modunun da olması. Genellikle diğer robot süpürgelerde süpürme veya süpürme+silme seçeneği var. Viomi V3 süpürgeyi tercih edebilirsin. Yedek parçaları ise burada.

9. iRobot kalitesi burada uygun fiyatlı olarak karşımızda

9. iRobot kalitesi burada uygun fiyatlı olarak karşımızda

Dünyada evler için olan ilk robot süpürgeyi üreten firma aslında iRobot. Robot süpürge kalıplaşması da iRobot ismi dolayısıyla çıkmış olabilir bence. 

Bu model iRobot Roomba 606. Diğer bu fiyat aralığındaki süpürgelere nazaran daha kirli alanları tespit edebilecek teknolojiye sahip. Bu sayede kirli bir alan gördüğünde o kısmı temizleyene kadar çalışıyor.

Sadece tek bir alanı temizlemek isterseniz süpürgeyi o alana götürüp çalıştırıyorsunuz ve süpürge bulunduğu alanda dairesel şekiller çizerek o alanı temizliyor.

Tüm bu hünerlerine rağmen fiyatı 1.999 tl. 100 m2 ve altında bir evdeyseniz bu ürün sizi çok memnun edecek. Satın almak için buraya bakabilirsin. Diğer uygun fiyatlı  irobot marka süpürgeleri de inceleyebilirsin.

10. Akıllının akıllısı bir model.

10. Akıllının akıllısı bir model.

iRobot markası diğer robotlardan daha üst segmente sahip. Daha sessiz çalışıyor, merdivenlerden düşmüyor, halı üzerine geçtiğinde güçlendirme moduna geçiyor. Uzun süre şehir dışında olsanız bile uzaktan talimat vererek temiz bir eve dönmüş oluyorsunuz. Temizlik esnasında şarjı biterse şarj istasyonuna dönüyor, şarjı dolduğunda temizliğe kaldığı yerden devam ediyor. Bu robotların bu kadar akıllı olması beni bazen korkutuyor! 

10 farklı harita kaydedebiliyor, her oda için ise ihtiyaca göre bir temizlik programı oluşturabiliyorsunuz.

Mop seçeneği olmasa bile kategorisinin en iyilerinden birisi bence. 

Hemen satın almak için linki buraya bırakıyorum. iRobot markasının diğer süpürgelerini buradan inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bu markanın dizaynları cidden çok başarılı.

11. Bu markanın dizaynları cidden çok başarılı.

Siyah olanlar nedense benim daha çok hoşuma gidiyor. Roborock S5 Max serisi genellikle Viomi V3 modeliyle karşılaştırıyor. Karşılaştıracak olursak daha akıllı rotalama sistemine sahip diyebiliriz. Dubleks ve tripleks evler için çok uygun, güçlü bataryaya sahip. Halıdan ziyade zemin fazlalığı olan bir evdeyseniz bu ürünün mop özelliğinden de kullanıcılar çok memnun ve 280 ml gibi yüksek bir su haznesine sahip.

Bir kullanıcının yorumu şu şekilde: 'Mükemmel bir alet benim yer taşlarım siyah olduğu için çok tereddüt etmiştim süpürmesi de silmesi de harika pırıl pırıl oldu.'

Ürünü satın alman istersen şu an indirimde 4.099 tl! linki buraya bırakıyorum. Beyaz rengi ve yedek parçalar için ise buraya tıkla.

12. Serinin en iyisini istersen biraz pahalı olanlarını inceleyelim.

12. Serinin en iyisini istersen biraz pahalı olanlarını inceleyelim.

Roborock markasından devam ediyoruz. S6 MaxV serisinin en iyisi. Bu seri için 'efsane bir model' deniyor. Öne çıkan özelliği yapay zekaya sahip nesne algılama özelliğine sahip olması. Cihaz temizlik yaparken nesneleri tanıyabiliyor, kablolara takılmıyor. Ürünün çekiş gücü arttırılmış ancak bataryası da büyük olduğu için uzun süre temizlik yapabiliyor. Diğer robot süpürgelere göre daha sessiz, 5 farklı harita kaydedebiliyor. Fiyatı 5.289 tl. Link için buraya tıkla.

13. Gelelim benim en sevdiğim istasyonlu modellere.

13. Gelelim benim en sevdiğim istasyonlu modellere.

Eğer maddi sınırın yoksa alınabilecek en güzel model Roidmi Eve Plus olabilir.  Yeni yeni çıkan istasyonlu modellerde amaç biriken tozları temizlemek zorunda kalmamak. Süpürge temizliği tamamladıktan sonra istasyona geliyor, 12 saniye içerisinde tüm tozu haznedeki torbanın içine aktarıyor. Böylece toza maruz kalmıyorsunuz. Toza alerjisi olanlar için çok büyük özellik olsa gerek.

Diğer en büyük artısı yeni güncelleme sonrası tamamen Türkçe olabilmesi. Örneğin 'Temizlik bitti.' veya 'Bir yere takıldım' gibi uyarı verebiliyor. 4.nesil lidar sensörü olduğu için akıllı haritalaması da mükemmel.

Yetmedi bir tane daha öne çıkan özelliği var o da çift fırçalı olması. Piyasadaki çoğu süpürgede tek fırça bulunuyor.

Şu an indirimde 5680 tl! Daha uygun fiyatlı olan istasyonsuz model için linki buraya bıraktım.

14. Taptaze yepyeni olan bu model şimdiden çok sevilmiş.

14. Taptaze yepyeni olan bu model şimdiden çok sevilmiş.

Viomi Robot Vacuum S9 kendi markasının çöp boşaltma sistemine sahip ilk ürünü. Teknik özellikleri çok geliştirilmiş. 2700 paskal olan emiş gücü çok başarılı. Tek bir şarjla 220 dk çalışma süresine sahip.  Ürünün tek başına silme özelliği de var.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: 'Bugüne kadar almadığıma pişmanım büyük bir kurtarıcı. Verdiğim paranın fazlasını hak ediyor. Astım hastası olduğum için bu ürünü tercih ettim gram toz çıkmıyor toz ve su tahliyesi mevcut beklediğimden çok daha iyi çıktı.'

İlk fiyatına göre şu an çok indirimde ve 4.915 tl. Ürünü buradan satın alabilir, diğer rengine buradan bakabilirsin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
5
4
4
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
drkcn

Ben bütçeme uygun göremedim sayın editör Ab ülkelerinden birindenmi yazıyorsunuz acep

SO_FAR_SO_GOOD

wall-e'deki "Foreign Contaminant" diyen M-O piyasaya sürülene kadar herhangi bir süpürge almayacağım