Görüş Bildir
Haberler
Halı Sahada Hangi Tipsin?

Halı Sahada Hangi Tipsin?

Bu soruları çöz, şıp diye tahmin edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi ayağını kullanıyorsun?

2. Şimdi de "sağlam" bir krampon seç bakalım.

3. Yelek de önemli elbette.

4. Futbol oynayan herkesin gönlünde bir sırt numarası vardır. Seninki?

5. Oynamayı sevdiğin mevki hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi hareket daha şık?

7. Son olarak... Efsanelerden birini seç!

Organizatör!

Organizatör!

Verdiğin yanıtlara göre sen halı sahadan çok işin organize edilmesiyle ilgilisin. Çevren geniş olduğu ve ortamda popüler olduğun için seni kırmayacak kimse yok. Sihirli parmaklarını telefonun ucuna değdirerek yarım saatte bi' kamyon adam yığarsın. Böyle bir organizasyonu kurmanın verdiği haz frikikten gol atmaktan daha keyiflidir elbette. Yalnız dikkat et. Çıkışta herkesin parasını toplamayı unutma!

Gönüllü kaleci!

Gönüllü kaleci!

Verdiğin yanıtlara göre sen nadir rastlanan bir türsün. Yani gönüllü kaleci. 'İki gol yer çıkarım' gibi komplekslerin olmaz. Eldivenlerin her an hazırdır. Reflekslerini konuşturmanın yanısıra defansı da organize eder, bir halı saha takımına maksimum katkıyı verirsin. Allah herkese senin gibi arkadaş nasip etsin.

Beleşçi!

Beleşçi!

Verdiğin yanıtlara göre beleşçi belki hafif bir tabir kalır diyelim ama gizli santaforsun diyebiliriz. Mücadeleden çok sonuca odaklanırsın. Ceza sahası içinde adeta bir tilki gibi pusuya yatar. Rakibin zayıf anında topu ağlarla buluşturursun. Koşmadığın için eleştiriler gelebilir ama zaten koşsan Barcelona'da oynarsın.

Şovmen!

Şovmen!

Verdiğin yanıtlara göre sen takımın şovmeni, şahsi oynayanı, defansa dönmeyenisin. Seni sevenler kadar çekemeyenler de var ama şunu unutmasınlar ki sen maçların tadı tuzusun. Yine de Allahını seviyorsan arada defansa uğra. Çocukların canı çıktı.

Ağır abi!

Ağır abi!

Verdiğin yanıtlara göre sen takımın kaptanı, ruhani lideri, ağır abisisin. Evi, eşi, çocuğu bırakıp halı sahaya teşrif edebilmen bile büyük bir olayken bazıları senin yavaş olduğunu düşünebilir. Ancak unutma ki takımı anca sen toparlarsın. Tamam belki eski formun yok ama form geçici klas kalıcıdır!

Ciğersiz!

Ciğersiz!

Verdiğin yanıtlara göre sen bir halı saha takımının en önemli parçalarından birisin. Herkes nefes nefese kalırken baskıyı ve presi bir an olsun bırakmayan takımın dinamosusun. Üstün yeteneklerini çok göstermesen de sürpriz gollerdeki payını kimse inkar edemez.

Araba, futbol, oyun, muhabbet gibi konularda sağlam içerikler burada! Sağlam bir yolculuk için ihtiyacın olan şey ise Lassa’da!

Araba, futbol, oyun, muhabbet gibi konularda sağlam içerikler burada! Sağlam bir yolculuk için ihtiyacın olan şey ise Lassa’da!

Sağlam bir yolculuk için Lassa’dan şaşma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
34
16
14
8
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın