Görüş Bildir
Haberler
Hakkari'de Karakola Saldıran Teröristler Kamerada

Hakkari'de Karakola Saldıran Teröristler Kamerada

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Emniyet Müdürlüğü binasına saldırı düzenleyen yüzü maskeli iki PKK’lı kameralara takıldı.

Yüksekova Emniyet Müdürlüğü'ne PKK’lılar tarafından düzenlenen silahlı saldırıda can kaybı ve yaralanma olmazken, 2 PKK’lı ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşanmıştı. Yaklaşık 20 dakika süren çatışmada can kaybının yaşanmazken roketin isabet ettiği binada hasar oluşmuştu.

Çatışma anı kamerada

Kaymakam Facebook'tan paylaştı

PKK’lı teröristlerin emniyet kameralarına takılan görüntülerini, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, Facebook sayfasında paylaştı.

Kaymakam Çenet paylaştığı, elinde roketatar ve uzun namlulu silah mevcut bulunan 2 PKK’lının fotoğrafının üzerine de, “Bu fotoğraf gün içerisinde öğle saatinde Yüksekova şehir merkezinde mobese görüntülerinden alındı. Bu görüntü hiç bir zaman demokratik bir hak arama görüntüsü değildir. Meşru olmayan vasıta ve yollar kullanmak hiç kimseye bir şey kazandırmaz. Acı ve göz yaşından başka. Herkes bir kardeş kavgası yaşanmaması için duyarlı olmalıdır. Tesellimiz bu roketli saldırıda kimse yaralanmamıştır. Allah hepimizin sonunu hayretsin” yorumunda bulundu.

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0