Görüş Bildir
Haberler
Hakan Şükür Twitter Hesabını Gizledi

Hakan Şükür Twitter Hesabını Gizledi

Ulaş
20.07.2016 - 10:53

Eski milli futbolcu ve AKP milletvekili Hakan Şükür, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi sonrasında Twitter'da yaptığı paylaşımlar tepki görünce hesabını gizledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan Şükür geçtiğimiz günlerde Kenan Sofuoğlu ile sosyal medyadan yaptıkları tartışma ile gündeme gelmişti. Sofuoğlu 'Sakarya'ya gelme bu halk seni linç eder' demiş, Şükür de 'Sakarya'ya gelip gelmemek değil, milletin malını çalıp çalmamak mesele' şeklinde yanıt vermişti.

Cemaate yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Twitter'da yaptığı paylaşımlar üzerine sosyal medyada tepki gördü. Şükür gelen tepkiler üzerine yaklaşık bir milyon takipçili Twitter hesabını gizliye aldı.

Şükür'e daha önce Twitter'dan paylaştığı mesajlar gerekçe gösterilerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiasıyla 4 yıla kadar istemiyle dava açılmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
18
18
12
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

akp= cemaat.bunları buralara akp getirdi.feto dön gel sıladan diyen kimdi?cemaat ne istedide vermedik diyen kimdi.sie amk çocukları

KOVALA NEJDET

Devlet böyle yavşaklara üstün hizmet madalyası takarken hangi kafayı yaşıyordu ? bu adamın cemaatçi olduğu ezelden belliydi zaten, aranızdaki kavgadan en büy... Devamını Gör

amerika

Keşke hep torinolu şaban olarak kalsaydın hatıralarda ama ne yazık ki feto fetişinle hatırlanacaksın.