Görüş Bildir
Haberler
Haftasını Kaliteli Bir Aktiviteyle Değerlendirmek İsteyenlere Bir Yudumda İçecekleri 15 Kore Dizisi

Haftasını Kaliteli Bir Aktiviteyle Değerlendirmek İsteyenlere Bir Yudumda İçecekleri 15 Kore Dizisi

Buram buram kaliteli aktivite kokusu sizin de burnunuza geldi, değil mi?😎

(Dizi özetleri için Güney Kore Sineması ve Sinemalar.com 'dan yararlanılmıştır.)

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. The Last Empress

15. The Last Empress

Bir müzikal oyuncusu olan Oh Su Ni, parlak bir kişiliğe sahiptir. Hiç beklenmedik bir şekilde ülkenin imparatoruyla evlenir ve günümüzün modern Külkedisi'ne dönüşür. Ancak imparatorun hayallerindeki gibi biri olmadığını fark edince sarayda tanıştığı Na Wang Sik’e aşık olur ve onun yardımı ile monarşiyi yıkmaya çalışır.

14. Romance is a Bonus Book

14. Romance is a Bonus Book

Kang Dan Yi, bir zamanlar mesleğinde oldukça ünlü bir yazardır. Ancak şimdilerde popülaritesini kaybetmiştir ve beş parasız bir işsizdir. Mükemmel özgeçmişinden dolayı mevcut olan her pozisyona fazla gelir. Bu yüzden bir türlü bir işe giremez. Bir gün, yeni bir başlangıç yapmak amacıyla özgeçmişi hakkında yalan söyler ve Cha Eun Ho’nun çalıştığı yayıncılık şirketinde işe girer.

13. Touch Your Heart

13. Touch Your Heart

Bir şirket sahibi ailenin oğlu ile adı bir skandala karışan Yeon Soo’nun hayatı dibe vurmaya başlar. Ancak berbat olan imajını tekrar düzeltmeye ve ünlü bir senaristin yeni bir dizisinde rol almaya kararlıdır. Ancak berbat bir oyunculuğu vardır. Bu yüzden, karakterine daha iyi bürünebilmek için bir avukatın yanında sekreter olarak çalışmak zorunda kalır. Böylece daha iyi bir oyunculuk sergileyip izleyicinin gönlünü almayı planlamaktadır.

12. The Fiery Priest

12. The Fiery Priest

Dizi, eski bir rahibin cinayet davasını çözmek için öfke sorunları yaşayan bir rahip ile bir dedektifin güçlerini birleştirmesini konu almaktadır. Dizide sosyal refah hizmet alanlarının sömürülmesi ve dini inançlar kullanılarak gerçekleşen tacizleri konu almaktadır.

11. My Absolute Boyfriend

11. My Absolute Boyfriend

Dizi, aşktan aldığı büyük bir yaradan sonra kalbinin kapılarını herkese kapatan bir kadının etrafında dönmektedir. Bir şekilde, mükemmel bir erkek arkadaş olması için programlanan insan görünümlü bir android robot edinir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Angel's Last Mission: Love

10. Angel's Last Mission: Love

Dizi, bir melek ile bir insanın arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır. Bir gün, bir melek olan Dan’a bir görev verilir. Görevi, Yeon Seo adındaki genç bir kadının gerçek aşkı bulmasını sağlamaktır. Eğer bu görevi 100 gün içinde yerine getirirse, cennete kabul edilebilecektir, başarısız olursa yok olacaktır.

9. My Fellow Citizens

9. My Fellow Citizens

Jung Kook, bir yıl önce tanıştığı kız arkadaşının bir dedektif olduğunu bilmeden evlenir. Dahası eskiden babasını dolandırdığı Park Hoo Ja adında bir kadın onun izini bulur ve ona Ulusal Meclis'te bir koltuk teklif eder. Ulusal Meclis’in bir üyesi olarak çalıştığı sürece onu ihbar etmeyecektir.

8. Love Alarm

8. Love Alarm

Dizi, yakınlarındaki birileri kendisi için romantik duygu beslediğinde kullanıcıyı uyaran bir uygulama kullanarak, aşkı bulmaya çalışan bir grup gencin etrafında dönmektedir.

7. Clean With Passion For Now

7. Clean With Passion For Now

Dizi, mysophobia (mikrop korkusu) olan bir adam ile kirliliğe aldırmayan bir kadının arasındaki aşk hikâyesini konu almaktadır.

6. Welcome to Waikiki 2

6. Welcome to Waikiki 2

Popüler olmakla uzaktan yakından alakası olmayan oyuncu Lee Jun Ki, 'Waikiki' adlı konuk evini işletmektedir. Ancak konuk evi yine iflasın eşiğine gelmiştir. Konuk evini iflastan kurtarmak ve tekrar canlandırabilmek amacıyla konuk evine yatırım yapmaları için liseden iki arkadaşını ikna eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Hotel del Luna

5. Hotel del Luna

Dizi, Seul’un şehir merkezinde bulunan ve müşterilerinin yalnızca hayaletlerin olduğu 'Hotel del Luna' adlı gizemli bir otelde geçmektedir. Bu otelin CEO’su yaptığı büyük bir hatadan dolayı lanetlenerek 1000 yıldan fazladır, bu otelde yaşamak zorunda kalmıştır. Bir gün, bir adam beklenmedik bir şekilde bu otelde yönetici olarak çalışmaya başlar.

4. Sky Castle

4. Sky Castle

Kore'nin elit kesiminin yaşadığı özel bir muhit olan Sky Castle'da yaşayan aileler için çocuklarının başarısı her şey demektir. Tabii, bu uğurda yapılması gereken hiçbir şeyden kaçınmayacaklardır.

3. Haechi

3. Haechi

Dizi, Joseon Hanedanlığı döneminde, adalet ve reform arayışında olan dört farklı kişiyi anlatıyor. Bu dört kişi; Lee Geum, Yeo Ji, Park Mun Soo ve Dal Moon'dur. Ülkelerinde bir reform gerçekleştirebilmek için Prens Lee Geum'u kral yapmaya çalışırlar.

2. Doctor John

2. Doctor John

Dizi, ağrı tedavisi konusunda uzmanlaşmış bir grup doktorun etrafında dönmektedir. Bu doktorlar, hastaların çektiği gizemli ağrıların nedenini bulmaya çalışırlar.

1. Arthdal Chronicles

1. Arthdal Chronicles

Dizi, Antik Çağ döneminde, Arthdal adlı kurgusal bir diyarda geçmektedir. Bir gün, kaderinde Arthdal’ın sonunu getirmek olan bir çocuk dünyaya gelir. Bu çocuk Arthdal’a felaket getirecek bir kaderle doğmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
47
9
7
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tulpar

#6 Waikiki'nin iki sezonu da çok komik ya Kore dizisi sevmeyen biri bile oturup dakikalarca güler. İnşallah 3. sezon da gelir :D

Happy Quokka

İlk sezonu acayip komikti hatta gülmekten ağladığımı bile hatırlıyorum 2.sezon da çoğu oyuncu değiştiği için izlemedim bu yorumdan sonra galiba izleyeceğim :D

MELENİKO MSS

goblin nerede he

ne bilim ne bileyim

Goblin çok orijinal bir dizi ama çok şişirildi herkes biliyor artık

Mastani

İzlemiş olmanın haklı gururunu bir yaşayayım önce.. Arthdal Chronicles!! devamı gelecek ben hissediyorum. öyle bırakılmaz bu müthiş dizi.. K-Drama hakettiği ... Devamını Gör

Tulpar

Dizideki olayları ve karakterleri anlayana kadar akla karayı seçmiştim :D Ama umarım o son bölüm final değildir yoksa çok yarım yamalak kalacak.