Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Yantrası Şaman Kübey Yantra

etiket Haftanın Yantrası Şaman Kübey Yantra

Türk kültüründe Kübey ana doğurganlık, dişi enerji, kadın ve çocukların korunması ile ilişkilidir. Doğurganlık, bereket ve korunma da çok etkilidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kübey Şaman Yantra, 4 elementin enerjisini numerolojik sayılar ve şaman sembolleri Tin Süne, “Kut” enerjisini en yüksek titreşimde bulunduran oldukça güçlü hale getiren mühürleyici enerjiye sahip bir yantradır.

Kübey Şaman Yantra, 4 elementin enerjisini numerolojik sayılar ve şaman sembolleri Tin Süne, “Kut” enerjisini en yüksek titreşimde bulunduran oldukça güçlü hale getiren mühürleyici enerjiye sahip bir yantradır.

Kübey yantra evimizde ya da ofisimizde, kuzey yönünde kullanıldığında (bulunduğu) mekânları kötü ruhlardan, afetlerden korumada faydalı ve yantra sahibini evcil hayvanları her türlü negatif enerjiden koruyucudur.

Haftanın kristali mor üzüm akik

Haftanın kristali mor üzüm akik

Bolluk, bereket ve huzurun kristali.  Üzüm Mor Akik hem sakinleştirici hem de destekleyici bir değerli taştır. Çok yüksek koruyucu bir aurası vardır ve bulunduğu ortamda huzurun artmasında çok faydalıdır.  Üzüm Mor Akik ayrıca duygusal huzuru ve korumayı da destekler. Zihnin arınıp temizlenmesine ve hoş olmayan veya endişe verici fikirlerin kafanızdan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Üzüm Akik insanları içgüdülerinize yaklaştırır ve aynı zamanda özgüveninizi artırır. Üzüm  Mor Akik, kullanıcının kalbine ve düşüncelerine şefkat ve iyi niyet aşılayabilir. Zorlu durumlarda, bu taşın zihinsel iyileştirici güçleri istikrar ve güven duygusu kazanmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca saldırganlığın azaltılmasına ve olumsuz bir tutumun mutluluğa dönüştürülmesine de yardımcı olabilir.

Aynı zamanda kişinin kendine olan güveni artırabilir ve egoyu korkuları azaltabilir, ayrıca daha iyi iletişim kurmamıza yardımcıdır yaşadığımız travmatik duygu ve deneyimleri şifalandırır. Aynı zamanda kabuslardan mustarip olanlar için çok faydalıdır. Takıntı ve yanlış düşüncelerinizi sakinleştirerek iyileşmenize de katkı sağlar. 

NOT: Siz değerli okurlarımız ile paylaştığımız yantralarımızın tamamı tasarım olarak patent enstitüsü tarafından uluslararası marka koruması altındadır kopyalanması her şekilde yasaktır.  

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0