Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Yantrası Şaman Boge ile Auranız Işıldasın Çekiciliğiniz Artsın!

etiket Haftanın Yantrası Şaman Boge ile Auranız Işıldasın Çekiciliğiniz Artsın!

Boge yantra, insanların size ön yargı ile yaklaşmasının önüne set koyan auranızı güçlendiren ve girdiğini ortamda hayranlık kazanmanızda etkilidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nazar ve enerjinizi düşüren tüm enerjilere karşı mühürleyici bir koruma sağlar.

Nazar ve enerjinizi düşüren tüm enerjilere karşı mühürleyici bir koruma sağlar.

Şaman yantraları 5 elementi sayısal değerler ve şaman sembolleri ile gezegen saatlerinin bir araya gelmesi ile kişinin defalarca yaşadığı zorlayıcı enerjilerin dönüşümü etkisiz hale gelip mühürlenmesinde kullanılan altın oran ve trigonometrik hesaplamaların semboller ile altın gümüş bakır oniks ile buluşmasıdır. 

Siz değerli okurlarımız ile paylaştığımız yantralarımızın tamamı tasarım olarak patent enstitüsü tarafından marka koruması altındadır kopyalanması her şekilde yasaktır.

Haftanın kristali pirit istek ve hedeflerinizi gerçekleştirin

Haftanın kristali pirit istek ve hedeflerinizi gerçekleştirin

Pirit mükemmel bir bereket istek taşıdır ve kişinin yüksek frekanslı enerjiyi fiziksel bedene çekmesine ve bunu kişinin yaşamı için bolluk yaratmada harekete geçmek için kullanmasına olanak tanır. Sıklığı, fikir ve kavramların yaratıcı akışını teşvik eder ve kişinin doğuştan gelen yeteneklerini ve potansiyelini benimsemesine yardımcı olur. Piritin enerjisi ruhu güçlendirir, kişiyi korkuların üstesinden gelmeye ve harekete geçmeye teşvik eder. Kişinin yapmak üzere yola çıktığı her türlü görevi yerine getirme isteğini artırır ve kişiyi kabuğundan çıkarmak, daha dinamik ve kendinden emin olmak için kullanılabilir. 

Pirit bir pozitif enerji kristalidir ve melankoli ve talihsizlik ve umutsuzluk üzerine kurulu düşünceler için son derece faydalıdır. Kaygıyı ve hayal kırıklığını hafifletir ve benliğin aynası olarak bu duyguların ardındaki nedenleri ortaya çıkarır ve çözüm arayışını teşvik eder. Pirit aynı zamanda kişinin sözlerin ve eylemlerin arkasında gerçekte neyin var olduğunu görmesine de olanak tanır. Çoğu zaman başkalarında bizi rahatsız eden şeylerin bizde de mevcut olduğunun anlaşılmasını sağlar. 

Doğası gereği erkeksi bir taştır, bir eylem, canlılık ve irade taşıdır ve kişinin yeteneklerinden ve potansiyelinden yararlanarak fikir akışını teşvik eder. İşleri sonuna kadar taşımak için güven ve kararlılık getirir. Zenginlik, refah ve bolluk için iyi bilinen bir taştır. Altın renkli pirit, (22 Temmuz   ve 21 Ağustos) doğanların doğal doğum taşıdır. Pirit şansa başarıya berekete ihtiyaç duyan herkes tarafından kullanabilecek bir doğal taştır.  Dua ve meditasyon sırasında her iki elinizde bir Pirit tutmak, anında yeniden dengelemeyi sağlayıcı titreşimleri ile bizlere yardımcı olur. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0