Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Yantrası Kaumara, Kristali Carnelian ile Kendi Işığınızı Yükseltin, Sevgiyi Yaşamlarınıza Taşıyın

etiket Haftanın Yantrası Kaumara, Kristali Carnelian ile Kendi Işığınızı Yükseltin, Sevgiyi Yaşamlarınıza Taşıyın

Dr.Astrolog Şenay Devi
07.08.2023 - 13:36 Son Güncelleme: 13.08.2023 - 12:25

Doğum haritanızda Jüpiter ve Ay’ın olumsuz etkilerini olumlu yönde harekete geçirir ve ruhsal olarak rahatsızlıklarınızın tedavisini kolaylaştırır. Finansal bereket ve iş hayatında başarı sağlamakta etkilidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ruhsal anlamda yaşadığınız olumsuz deneyimlerden kabuslardan ve başkalarının sebep olduğu negatif etkilerden kurtarıcı çok güçlü bir yantradır.

ALDIM, KABUL ETTİM, EVET EVET EVET yazalım yorumlara.

Haftanın Kristali Carnelian

Haftanın Kristali Carnelian

Bir gün batımının beklenmedik ateşi ya da sonbahar parlaklığının ilk parlaması gibi, Carnelian büyüler. Cesur enerjisi, kalıcı, teşvik edici ve güçlendirici bir sıcaklık ve neşe dalgası getirir. Motivasyon ve dayanıklılık, liderlik ve cesaret taşı olarak bilinen Carnelians, tarih boyunca onu taşıyanları korudu ve ilham verdi.  

Eski Mısırlılar Carnelian'ı 'batan güneş' olarak adlandırdılar. Turuncu tonlarında, onu alıcı veya pasif dişi enerjilerle özdeşleştirdiler ve ana tanrıça İsis'in bereketli adet kanıyla ilişkilendirdiler. Kırmızı, kırmızı-turuncu ila kırmızımsı kahverengi tonlarında, parlak canlı rengiyle tanınan aktif erkek enerji taşı olarak kabul ettiler.  Carnelian geleneksel olarak tutkuyu, sevgiyi ve arzuyu arttırmak için kullanılır. 

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın