Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Yantrası Hint Yantra Koleksiyonumuzdan Navagraha

etiket Haftanın Yantrası Hint Yantra Koleksiyonumuzdan Navagraha

Navagraha Yantra, hayata ihtişam ve yeniden canlanma getiren çok güçlü bir yantradır. Karmik etkileri azaltır ve tüm gezegenlere uyum sağlar. Gezegenle ilgili tüm doshalar ve sıkıntılar bu güçlü yantra aracılığıyla dengelenir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Navagraha Yantra'nın önemi

Navagraha Yantra'nın önemi

Navagraha Yantra, doğum haritalarımızda ki tüm zararlı olayları ortadan kaldırdığı için oldukça önemlidir. 9 büyük gezegenin tümüne rehberlik eden güçlü bir yantradır. Doğum haritalarımızda 9 gezegenin mükemmel hizalanması hayata uyum sağladığından son derece önemlidir. Navagraha Yantra 9 gezegenin tamamının dengelenmesine yardımcı olur ve yaşamdaki uyumu ve mutluluğu artırır. Herhangi bir gezegeniniz zayıf ve zararlı yerleşimde ise hayatınızda dengesizlik yaratıyorsa ve hayatınızda kargaşa yaratıyorsa, Navagraha Yantra bu enerjileri tamamen dengeler. 

Navagraha Yantra hayata bolluk ve coşku getirir.

Güçlü yantra, alemin dokuz büyük gezegeninin yaşamdaki olumlu etkilerini yakalar.

Doğum haritanızdaki tüm olumsuz etkilerini yok eder.

Başarı ve bol refah verir.

Tüm olumsuz güçleri uzak tutar.

Navagraha Yantra, pozitif enerjileri yakalamada ve hayatı huzur ve pozitiflikle doldurmada etkilidir.

NOT: Siz değerli okurlarımız ile paylaştığımız yantralarımızın tamamı tasarım olarak patent enstitüsü tarafından marka koruması altındadır kopyalanması her şekilde yasaktır.

Haftanın kristali obsidyen chakra seti

Haftanın kristali obsidyen chakra seti

Obsidyen chakra seti duygusal iyileşme ve dönüşümle ilişkilidir. Derinlere yerleşmiş duygusal sorunları serbest bırakmaya, kendini kabullenmeyi teşvik etmeye ve çözülmemiş travmaları aydınlatmaya yardımcı olur. Obsidyen chakra seti genellikle meditasyon ve enerji çalışmalarında kalp çakrasını dengelemek ve temizlemek, sevgiyi, şefkati ve duygusal refahı teşvik etmek için kullanılır. Gökkuşağı benzeri yanardönerliği, insan duygularının tüm yelpazesinin bir yansıması olarak görülüyor, bu da onu duygusal deneyimlerine dair içgörü arayanlar ve iyileşme ve kişisel gelişime giden bir yol arayanlar için değerli bir araç haline getiriyor. Ayrıca şefkat ve içgörü gibi nitelikleri teşvik ederken, netlik sağlaması, zihinsel stresi ve gerilimi ortadan kaldırmasıyla ünlüdür. Akademisyenler Obsidyen kullanımı ile duygusal refahın artması arasında bir ilişki olduğuna dikkat çekmişlerdir. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0