Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Numerolojik Sayısı 22

etiket Haftanın Numerolojik Sayısı 22

11:11'den sonra, bu yükseliş zamanlarında tekrar eden 2'leri (22, 222, 22:22 ) içeren sayılarının görülmesi giderek daha yaygın hale geliyor.

Ve bunun bir nedeni var.

Günümüzün dijital dünyasında, sayı dizileri, İlahi olanın (evren, Kaynak, Tanrı, Tanrıça... ona ne demek isterseniz) dikkatimizi çekme yollarından biridir. Hepimiz dijital ekranlara bakarak O kadar çok zaman harcıyoruz ki, sayı modellerini tekrar tekrar görmek bizi tam anlamıyla uyandırmanın harika bir yolu!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ancak 22 sayısının ekstra özel bir anlamı vardır.

Ancak 22 sayısının ekstra özel bir anlamı vardır.

Numerolojide 11, 22 ve 33 gibi çift sayılar Ana Sayılar olarak bilinir. Bu çift basamaklıların eşsiz bir gücü var! Yani, 22 Numaralı size geliyorsa... Oturup dinleseniz iyi olur!

'Göstermek' dediğimizde, bu ya her zaman gördüğünüz bir sayı ya da tarihteki bir sayı anlamına gelebilir. Yani mesela ayın 22'si #22 gün ama 11 Haziran 2021 gibi bir tarih de öyle (6+11+2+0+2+1=22) ...

22 Numaralı ne anlama geliyor?

Daha önce açıklandığı gibi, numerolojide 22 Numara bir Ana Numaradır. Çift formda 2 sayısının frekansına titreşir, artı 4 sayısının temel rezonansını tutar (2 + 2 = 4 olarak).

22 Numaralı 'in ne anlama geldiğini ve daha da önemlisi sizin için mesajının ne olduğunu biraz daha derine inmek için, hadi onu parçalara ayıralım...

2 Numaranın anlamı ve sıklığı

2 sayısı doğası gereği dişildir. Alıcılık, yaratıcılık ve sezgi gibi esasen dişil niteliklerin çoğunu taşır. İlişkiler ve alıcılık, işbirliği ve çiftleşme ile ilgilidir. Bu sayı aynı zamanda derinden psişik, ruhsal ve sezgisel bir sayıdır. 2 ayrıca şifayı sembolize eder ve numerolojide başka hiçbir sayının yapamayacağı şekilde birlik ve bütünlük getirir.

4 Numaranın anlamı ve sıklığı

Dört, güçlü ve istikrarlı bir titreşime sahip bir sayıdır.

Numerologlar dördü temel sayısı, önemlilik, fiziksellik, pratiklik ve refah olarak kabul ederler. Sağlam, sağlam ve amaçlı olan şeylerin sembolü olarak duran dünyanın kendisini temsil eder. Ana yönleri temsil eder: Kuzey, Güney, Doğu ve Batı. Ve elementler: Maddi dünyamızın yapı taşları olan Hava, Ateş, Su ve Toprak.

22 Sayısının anlamı ve frekansı

Her şeyden önce, 22 Numaralı çok güçlü bir manevi rehberlik mesajı taşır.

Bu güçlü sayıyı gördüğünüzde, bu sezgisel kasları esnetmeye ve iç sesinize güvenmeye teşvik ediliyorsunuz.

Bu numarayı göründüğünde, yolunuza çıkan pek çok bilgi olduğuna dair bir işarettir, ancak bunu duymak için sessizleşmeniz gerekir. Ruh Rehberleriniz şu anda en yüksek yaşam yolunuza sorunsuz bir şekilde yön vermek için çok çalışıyorlar.

Belki bazı büyük değişikliklerden geçiyorsunuz veya bazı zor kararlarla karşı karşıyasınız?

Onları yalnız bırakman gerektiğini düşünmeyi bırak!

Aslında, 22 Numaralı Meleğin görünümü neredeyse her zaman bu kararların çoktan verildiğini gösterir (O çift haneli gördüğünüzde, kalbinize bağlanın… Hangi yöne döneceğinizi zaten biliyorsunuz, değil mi?) Sadece tek ihtiyacınız var: Teslim olmak.

22 Numaralı son derece güven vericidir.

Birçoğu için, ilahi desteğin sel bir sembolüdür. Birlikte toplandıklarında, genellikle Yükselmiş Üstatlarla ilişkilendirilen şanslı bir sayı olan 4'ü oluştururlar.

Numarası 22 / 4: Yükselmiş üstatlar sizinle!

Numarası 22 / 4: Yükselmiş üstatlar sizinle!

Bu güçlü sayının kökünde kararlılık vardır. Mistik numeroloji sanatında, tek haneli 4 (2 + 2 = 4) gücü, yapıyı ve sınırlamayı temsil eder ama bundan daha fazlası: 22 Numaralı, bu zamanda sizi desteklemek için Yükselmiş Üstatlar tarafından aynı zamanda onlara katıldıklarında ortaya çıkıyor! Bu inanılmaz ve doğaüstü bir nimet!

Bu nedenle, hayatınızın 'nasıl' olduğu ve nereye gittiğinizle ilgili tüm endişelerinizi, endişelerinizi veya endişelerinizi bırakmanız isteniyor.

Güven içinde yaşama alıştırması yapın.

İstediğinizi elde edebilirsiniz. Hayalini kurduğun şeyi gerçekleştirebilirsin! 22 Numara size desteklendiğinizi söylemek için burada ve ihtiyacınız olan her kaynak doğru zaman geldiğinde ortaya çıkacak.

22 Numaralı: Ördeklerinizi sıralayın

22 numaranın getirdiği bir diğer mesaj da topraklama ile ilgili. Manevi destek ekibiniz, yaşamınızın fiziksel, pratik ve somut yönlerine yeterince dikkat etmenizi istiyor. Bunların hepsi yerinde olmadıkça, yolunuza çıkan nimetleri ve dönüşümleri alacak kadar güçlü veya istikrarlı bir konumda olmayacaksınız.

22 Numaralı sizi çağırıyor

Bulaşık yıkamak

Evrakları tamamla

Mali durumunuzu sıralayın

Düzgün ye

Vücudunu çalıştır

Elbette, bu şeyler çok ruhani görünmüyor…!

… Amalarınıza, hayatınıza, Tanrıçanıza, Evren’e halihazırda yüzleştiğiniz her şeyle başa çıktığınızı - ve geliştiğinizi - göstermezseniz, kesinlikle artık size güvenilmeyecek! Yükselmiş Üstatlara bir nedenden dolayı böyle denir - onlar 'ustalığa' ulaştılar. Bu yüzden onların yardımını ve 22 sayısını kendi hayatınıza 'ustalaşmak' için bir teşvik olarak kullanın!

22 Numaralı: İlişkilere odaklanma zamanı

2'yi içeren herhangi bir Numara, bizi ilişkilerimiz hakkında düşünmeye itiyor. 22 Numaralı da farklı değil - aslında ana tema!

Hayatındaki diğer insanlara açılıyor musun?

Savunmasız mı oluyorsun?

Samimiyet mi arıyorsunuz?

Kaynaklarınızı paylaşıyor musunuz?

Bazen zamanımızın, enerjimizin ve ilgimizin daha fazlasını başkalarına ayırmanın, gerçekten ihtiyaç duyulan şeyin farklı bir kalite zaman, enerji veya dikkat olması olduğunu düşünebiliriz. Bu Numara, en yakın ilişkilerimizin doğasını, adaletlerini ve herkese faydalarını yeniden değerlendirme zamanının geldiğinin bir işareti olabilir.

22 Numaralı: Dengeyi bulun ve uyum sağlayın

2 her zaman denge getirir. Bu yüzden, Üstat 22 Numara olarak ikiye katlanmış olarak ortaya çıktığında, kendi hayatınızdaki dengeyi yeniden ele alma zamanı gelmiş olabilir.

Belki de çok çalışıyorsun?

Bir ilişkide kendinden çok şey vermek?

Kişisel bakımınızı ihmal etmek mi?

Denge duygunuzu kaybetmenizin pek çok yolu olabilir. Bu her zaman kötü bir şey değildir - çoğu zaman hayatta kazanımlar elde etmek ve ilerlemek için tek bir yönde zorlamamız gerekir. Ama 22 Numaralı ortaya çıkarsa, bu çok uzun zamandır devam ediyor demektir.

Yeniden kalibre etme ve yeniden uyumlu hale getirme zamanı.

Ama 22 neden bir ' SAYI'... Bu ne anlama geliyor?

Ruhun elçileridir. Sayılar da dâhil olmak üzere birçok biçim ve dil aracılığıyla bizimle iletişim kurarlar. Bugün içinde yaşadığımız dünya o kadar dijitalleşmiş ki, sayılar her yerde.

Bir düşünün,  1111, 1212 ve hatta Numarası 911 gibi tekrar eden sayı dizileri aslında dikkatinizi çekmek için tasarlanmıştır. Belirli sayı kodları takvimde, saatte, gazetede veya göz önünde herhangi bir yerde göründüğünde, aslında kutsal sembollerdir.  Sayılarının amacı matrisin büyüsünü bozmak ve dikkatinizi sizin ve Evrenin ilahi titreşimine çekmektir. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın