Görüş Bildir
Haberler
Haftanın Magazin Bombaları

Haftanın Magazin Bombaları

Onedio Medya
25.01.2014 - 02:42 Son Güncelleme: 25.01.2014 - 12:19

Haftanın Magazin Bombaları

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz haftaya damga vuran olayları Sabah.com.tr'ye değerlendirdi.

İşte ünlüler dünyasından son dedikodular, perde arkasında yatan olaylar...

HAYATININ PİYANGOSUNU VURDU 

Oyuncu Ceyda Ateş, sevgilisi Buğra Toplusoy uğruna oyunculuk kariyerine ara veriyor. Ateş, Amerika'da inşaat şirketi kuran Toplusoy'la birlikte olmak için Miami'ye yerleşecek ve üniversitede oyunculuk eğitimi alacak. İki sevgilinin Amerika'ya yerleşme kararının bir nedeninin de, ilişkilerini dedikodulardan uzakta yaşamak istemeleri olduğu konuşuluyor.

Ceyda'nın aşkı için kariyerine ara verdiği söyleniyor ancak bu kararda, oyuncunun son dizisinin tutmaması ve yayından kaldırılmasının etkisi var mıdır?

Ceyda böyle bir karar verdiyse çok isabetli olmuş. Kendisi için hayırlı bir iş yapmış sayılır çünkü son zamanlarda gittikçe oyunculuktaki ivmesi düşüyordu ve yaptığı işler de tutmuyordu. Bence o Buğra Toplusoy'la beraber olarak zaten hayatının piyangosunu vurdu. Son zamanlarda işinden çok özel hayatıyla gündeme geliyordu. Bence onun kurtuluşu olur bu Amerika işi. Oraya yerleşirlerse kendini unutturur ve bambaşka bir hayatın içine girer. Burada kalsa oyunculuk kariyerinde eksiye doğru gidecekti. Bir süre orada kalması hayırlı olur. Döndüğü zaman teklif edilecek projeler de daha iyi olur diye düşünüyorum. Karşısına Buğra çıktığı için çok şanslı bence. 

  SEDA SAYAN EVLENDİ Mİ? 

Seda Sayan, evlendikleri yolunda dedikodular çıkan sevgilisi Erkan Çelik'le bir beyaz eşya mağazasından alışveriş yaptı. Bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı ve televizyon alıp 20 bin lira ödeyen sanatçı, 'Bunlar hediye' dedi. Sayan, Çelik'in parmağındaki yüzükle ilgili olarak yöneltilen 'Evlendiniz mi?' sorusunu ise duymazdan geldi.

Seda Sayan, yıllardır menajerliğini yapan Stelyo Pipis'le yollarını ayırarak bu görevi Erkan Çelik'e verdi. Bunun dışında sürekli birlikte görüntüleniyorlar fakat Sayan, hala bu ilişkiyi ilan etmiş değil. Her şey ortada olmasına rağmen neden saklamaya çalışıyorlar? Gizlice evlenmiş olma ihtimalleri nedir?

Gizlice evlenme ihtimalleri yok. İlişkiyi de henüz ilan etmiş değil. Bunun nedeni de baştan yanlış strateji izlemiş olması. Aşk haberleri ilk çıktığında Erkan Çelik evliydi. Muhtemelen o dönem Seda da bunu bilmiyordu, gazetelerden öğrendi. Sonrasında da aralarında bir ilişki olduğunu inkâr etti. Erkan boşandıktan sonra da bir daha bu konuda açıklama yapamadı. Çünkü ilk zamanlar aşk haberlerine gereksiz tepkiler verdi. Şimdi basına karşı fazla yüzü yok. Konuşursa tepki göreceğini düşünüyor o yüzden de ilişkisini bu şekilde yürütüyor. 

  ÖZGE'NİN HAYATINDA SÜRPRİZ GELİŞME 

Özge Özpirinçci, eski aşkı Engin Altan Düzyatan'la ilgili sessizliğini bozdu. Oyuncu çift, 5 yıllık aşklarını nikâh masasına taşımaya hazırlanırken ayrılmıştı. Düzyatan, ayrılığın ardından Neslişah Alkoçlar ile yeni bir aşka yelken açtı. Eski sevgilisi için tek kelime etmeyen Özpirinçci, ilk kez konuştu: 'Biz üçüncü şahıslar yüzünden ayrılmadık. Engin'i bir yerde görürsem selam veririm, kendisiyle aynı projede de yer alırım.'

Sizin karakter tahlilinizin ne kadar isabetli olduğunu daha önce birçok defa gördük. Ece Erken, Emrah ve daha birçok ünlü de size, onları ne kadar iyi tanıdığınızı söyledi. Peki, Özge'nin yaptığı açıklama göre, bulunduğu ruh hali hakkında hissettikleriniz nedir?

İlişkileri çok iyi gidiyordu ve kötü de ayrılmadılar. O yüzden böyle bir açıklama yaptı diye düşünüyorum. Özge'nin, Engin ile Neslişah Alkoçlar'ın el ele fotoğraflarını gördüğü dönemlerde çok kötü olduğunu duymuştum. Bu olayı yeni yeni atlatıyor. Engin ayrılığı çok çabuk atlattı ve yeni bir aşka yelken açtı. Özge'nin bu duruma alışma süresi daha farklı oldu. Normaldir, herkes ayrılık sürecini eş zamanda atlatacak diye bir şey yok. Bir de Özge'nin dizisi yayından kaldırıldı. Bu yüzden de morali bozuk. İşe odaklanması, özel hayatını daha az düşünmesini sağlardı. Gerçi sanat dünyası söz konusu olunca her an sürpriz şeyler duyabiliriz. Özge'yle ilgili dedikodular kulağıma gelmeye başladı. O da hayatına yeni birini aldı diyemeyeceğim kesin ama sanırım girmek üzere. 

  SKANDALI ÖRTMEK İÇİN ŞEKİLDEN ŞEKİLE GİRDİ 

Geçtiğimiz aylara popçu Berkay'la adının karıştığı skandal yüzünden damga vuran Asena Erkin, manşetleri süslemeyi çok sevdi! Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi olmanın yanı sıra tasarımcı olarak da tanınan Asena, tuhaf kıyafetlerinin dozunu önceki akşam arttırdı! Asena Erkin, Etiler'deki bir mekândan çıkışta şok etkisi yarattı. Gazetecilerin dikkatini çekmek için ne yapacağını bilemeyen tasarımcının üzerinde bu kez de 'Kutup ayısı' şeklinde bir palto vardı! Sadece ilgi görmek adına giydiği hayret verici paltosu yüzünden önünü dahi göremeyen Asena, 'Pes' dedirtti.

Asena Erkin'in yaşadığı Berkay skandalından sonra yaptığı gariplikler bitmek bilmedi. Böyle bir olay sonrası ortalarda görünmemesi gerekirken, her gün farklı bir olayla gazetelere manşet olmasının nedeni nedir?

Büyük bir skandal yaşandı bu çiftle ilgili. Duymayan kalmadı bunu zaten. Caner eşini kabul etti ve normal hayatlarına döndüler. Fakat Asena, ya gündemde kalmayı sevdi, ya da bu skandalı unutturmak için tuhaf şekillere girmeye başladı. Her gün bir öncekinden daha ilginç bir kostümle çıkıyor karşımıza. O böyle gündemde kaldıkça yaşanan skandal da sürekli akla geliyor, hiç unutulmuyor. Bunun yanı sıra Asena bambaşka bir şey başarmış oldu. Eda Taşpınar'ın tahtına oturdu. Önceden Eda ne giyse, ne taksa olay olurdu. Şimdi ise Asena'nın giydikleri, yaptıkları olay oluyor. Asena'nın bu kostümleri nereden bulduğunu da çok merak ediyorum doğrusu. Resmen çocuk gösterilerinde kullanılan kostüm bunlar. Son olarak ayı kostümüyle çıktı karşımıza. Bari panda giyseydi, sevimli olurdu. Bu şekilde çok sevimsiz olmuş. Bundan sonra da Hello Kitty olarak karşımıza çıkmasını bekliyorum. Belki bu şekilde şirin olabilir. Artık dikkat çekmek için bu yolu seçiyor. Başarıyor da çünkü bakın onu konuşuyoruz. Amacına ulaştı. Fakat sakın bu saatten sonra ne Asena ne de Caner, 'Biz haber olmak istemiyoruz. Basın niye bizim peşimizde' demesin. Çünkü haber olmak için can atan onlar. En azından Asena'nın bu haberlerle gündeme gelmesi, skandallarla gündeme gelmesinden iyidir. Bu sayede eşine de zarar vermemiş oluyor. 

  ARALARINDAKİ GERGİNLİK ASLA BİTMEZ 

Gülben Ergen, büyük oğlu Atlas'ın 7'nci yaş günü için önceki gün bir parti düzenledi. Kutlamada baba Mustafa Erdoğan da vardı. Erdoğan'ın oğluna, doğum günü hediyesi olarak akülü araba aldığı öğrenildi. Gülben Ergen ise oğluna pahalı hediyeler almadığını söyledi. Atlas için, üzerinde çizgi kahraman Ben10'in resimlerinin bulunduğu bir pasta hazırlandı.

Gülben Ergen'in ifadesi üzerine herkes bir gariplik sezdi. Sanki bir zıtlaşma söz konusu gibi… Sadece çocukları için özel günlerde bir araya gelen Ergen ile Erdoğan'ın arasında bir gerginlik mi var?

Var. Kim ne derse desin bu çiftin ayrılma nedeni, Mustafa'nın Gülben'e ihanet ettiği iddiaları. Kendileri bunu itiraf etmese de sağır sultan bile duydu Mustafa'nın eşine sadık kalamadığını. O yüzden de araları bu saatten sonra hiçbir zaman düzelmez. Gülben nefret ederek ayrıldı. Ayrılık sonrası arkadaş kalacak bir durumları olmadı. Çocuklar olmasa bir araya gelmezler, birbirlerine selam bile vermezler ama çocukları var. Bir de Gülben, Mustafa'nın ailesini çok seviyor. Saygı çerçevesinde idare ediyor bu durumu. Hediye mevzusuna gelince, bence doğum günü organizasyonu, babanın aldığı hediyeden daha pahalıya patlamıştır. Sayfa

AYRILIĞIN ARDINDAKİ BÜYÜK BOMBA

Tuğba Melis Türk ile Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm'ün ayrılığının perde arkası aralandı. Geçtiğimiz yaz nişanlanan 2011 Best Model Of Turkey birincisi Tuğba ile Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm'ün ayrıldığı konuşuluyordu. Çiftin Twitter ve Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bırakması da iddiaları güçlendirdi. Sessizliğini koruyan ikiliden Tuğba Melis Türk, basında çıkan haberlerin ardından isyan etti. Twitter sayfasına, 'Ben nişan yüzüğümü bile parmağımdan çıkarmamışken böyle asılsız bir haber neden yapıyorsunuz? Allah büyük!' notunu düştü. Haberlerin ardından Türk'ün basın danışmanı Hakan Altut, çiftin ilişkisiyle ilgili bir açıklama yaptı. Ersan Gülüm'ün, aralarında hiçbir sorun yokken Avustralya'ya gidip döndükten sonra telefon mesajıyla nişanı attığını ve ilişkiyi bitirdiğini yazdığını belirtti. Buna rağmen Tuğba'nın parmağından yüzüğü hâlâ çıkarmadığını da açıkladı.

Tuğba Melis Türk geçtiğimiz günlerde eğlenmeye çıktığı gece biriyle görüntülendi. Buna rağmen parmağında da halen yüzüğü olduğunu açıklandı. Gülüm'ün de evliliğe giden bir ilişkiyi mesajla bitirdiği öğrenildi. Çiftin ilişkisinde son durum nedir? Ayrılığın ardında neler var?

Tuğba bu ayrılık nedeniyle 7 kilo verdi ve çok zor günler geçiriyor. Ailesinin de bu duruma çok üzüldüğünü öğrendim. Tuğba'nın kendini odaya kapatması nedeniyle ailesi ve arkadaşları tedirgin olmuş. Bir gece kafasını dağıtsın diye arkadaşları dışarı çıkarmış, bu esnada da biriyle aynı karede görüntülenince malum haber çıktı. Tuğba buna da çok üzülmüş. Çünkü Ersan'ı unutmuş değil ve parmağından yüzüğünü de çıkartmadı. Bu ayrılıkla ilgili kulağıma inanılmaz bir şey geldi. Büyük bir bomba bu. Ayrılığın perde arkasını GÜNAYDIN araladı. Yarın sabah.com.tr'ye bakmayı unutmayın.

  SİBEL'İN O ADAMLA TANIŞIKLIĞI BİLE YOK 

Çapkın işadamı Ozan Çelik, Sibel Can'ı koruma altına aldı. Önceki gün alışveriş turuna çıkan ünlü sanatçıya eşlik eden Çelik'in korumaları görenleri şaşırttı. Yaşadığı magazinsel aşklarla adından söz ettiren hurdacı Ozan Çelik, daha önce gazetecilere karşı kullandığı korumalarını bu kez Sibel Can için seferber etti. Şeyda Coşkun'la yaşadığı aşktan sonra adı Deniz Akkaya, Hadise ve Öykü Karayel gibi isimlerle anılan Çelik, son dönemde Sibel Can'la sıkı bir dostluk içinde. Geçtiğimiz günlerde Sunset'te yemek yiyen Can için korumalarını seferber eden Çelik, bu kez Zorlu Center'da ortaya çıktı. AVM'de alışveriş yapan Can'ın yanında İzmirli işadamının korumaları da vardı. Sanatçının poşetlerini taşıyan korumalar, arabaya kadar da eşlik etti. Çelik, aynı gece Günay Restaurant'ta sahne alan Can'ı ön masadan dinledi. Çelik'in sık sık ünlü sanatçının etrafında olması ve korumalarını sanatçının yanından ayırmaması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

FULYA UGAN / Sabah.com.tr

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/2014...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0