Görüş Bildir
Haberler
Haftalık Finansal Astroloji Yorumu: 6-12 Şubat Haftası Para Durumunuzu Neler Bekliyor?

Haftalık Finansal Astroloji Yorumu: 6-12 Şubat Haftası Para Durumunuzu Neler Bekliyor?

Yıllar süren Ocak ayın bitirip Şubat'ın ilk günlerini yedik bile. 5 Şubat itibarıyla başlayacak olan Aslan Dolunayı, ben akıllandım diyene Jüpiter'le gelirken, dersine iyi çalışmayanları Satürn'le bir test edecek. Ocak itibarıyla Venüs Balık burcuna geçtiğinden 20 Şubat'a kadar bu etki de sürecek. Bu dönem paranıza, cebinize yatırımlarınıza neler mi olacak? Önce yükselen olmak üzere burcunuza etkisini de bu hafta sizi para konularında neler bekliyor öğrenmek için buyurun👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç ve Yükselen Koçlar♈

Koç ve Yükselen Koçlar♈

Sevgili Koç ve yükselen Koç, tutumu elden bırakmadan artık kafanda netleştirdiklerini hareket geçirme vakti. Hobilerine de para harcarsan sonucu bu kez hem manevi hem maddi olabilir. 2023'ün bolluklarını toplama vakti sen yine de yumurtaları aynı sepette toplama ama tasarruflarına biraz daha sabırla yaklaş.

Boğa ve Yükselen Boğa ♉

Boğa ve Yükselen Boğa ♉

Kariyerin uzakları gösteriyor olabilir sen etrafına iyi bak deriz. Ancak bu uzaklar sana bir miktar taşınma işi ve masrafı çıkarabilir. Uzun zamandır uğraştığın emeklerinin karşılığını toplamaya başlıyorsun.

İkizler ve Yükselen İkizler ♊

İkizler ve Yükselen İkizler ♊

Kariyerindeki adımlar netleşiyor. Beklediğini haberler geliyor belki de artık imzaları atma vakti. Sabırla beklediğin hisseler de yükselişe geçebilir. Yeni başlangıçlar kapını çalarsa 'Kim o?' demeden aç kapıyı.

Yengeç ve Yükselen Yengeç ♋

Yengeç ve Yükselen Yengeç ♋

Bu haftanın belki de kazananı sen olacaksın. Bu dolunay sana yarayacak sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Kariyerinde yükseliş vakti geldi. Sen o kadar uğraştım diyorsun, 'at denize balık bilmezse, Halik bilir' değişimler bu hafta ışıklarını yakacak. Para konularında da artık kâr toplama vaktidir.

Aslan ve Yükselen Aslan♌

Aslan ve Yükselen Aslan♌

Ne dedik geçen hafta 'sana hiçbir şey olmaz' sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Bu hafta dünyaya da bunu aşılıyorsun. Dolunay senin eserin ve bu da seni görünür kılacak. Bitirmen ya da başlaman gereken tüm işleri topla hepsi için bu hafta tam vakti. Para konusunda o çok beğendiğin gösterişli markalı kıyafeti de al artık istersen.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak ve Yükselen Başak ♍

Başak ve Yükselen Başak ♍

Rahatla sevgili Başak ve yükselen Başak, bu hafta her şey ayağına gelebilir. Sen ki hırslarını törpülemiş bir derviş misali görünsen de kariyerinde bu hafta unutulmayanlar arasına girebilir. Yatırımlarında paranın yolu açılıyor.

Terazi ve Yükselen Terazi ♎

Terazi ve Yükselen Terazi ♎

Geçen hafta açılan kronometre bu hafta kapanabilir. Bu dolunay işleri sonuçlandıracak. Kariyerinde parlamaya hazır ol sevgili Terazi ve yükselen Terazi. Kafanı kurcalayan yatırımlarda netleşme vakti.

Akrep ve Yükselen Akrep ♏

Akrep ve Yükselen Akrep ♏

Bu hafta belki de kârları alma vakti. Zarardaysan o yatırımla vedalaşma vakti senin için çünkü sen daha iyisini biliyorsun ve hak ediyorsun. Gelen teklifleri iyi dinle, değerlendirmeden geçme. Çünkü kariyerde kırılma için uygun bir hafta.

Yay ve Yükselen Yay♐

Yay ve Yükselen Yay♐

Al bir kazançlı daha. Bu dolunayla parlarken, cepleri de doldurma vakti. Sevgili Yay ve Yükselen Yay, artık kendini daha geniş kitlelere anlatma vakti gelmedi mi?

Oğlak ve Yükselen Oğlak♑

Oğlak ve Yükselen Oğlak♑

Aslan Dolunayında sana para yağsa mı? Mirasları bir didikle istersen. Bir de yatırımlarını yeniden gözden geçir. O para seni bulacak! Şu son dönemde deli gibi çalışıp kazanamadığın para var ya artık geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova ve Yükselen Kova ♒

Kova ve Yükselen Kova ♒

Bu ay zaten senin güneşin doğmuştu sevgili Kova ve yükselen Kova, şimdi ay da seni parlatıyor. Ancak bu ay işi parayı bir miktar geriye itmiş gibisin. Yine de yenilikler kapını çalacak. Yeni bir iş mi, yatırım mı ona sen karar ver.

Balık ve Yükselen Balık ♓

Balık ve Yükselen Balık ♓

İş değişikliği kapıda ya da yeni işe başlama ufukta. Yıprandığın bu süreç sona erecek sevgili Balık ve Yükselen Balık. Yatırımlarında da son dönemde yoran ne varsa belki bu dönem seni bir enstrüman gözüne çarpıyordur. Kaçırma deriz.

Haftaya görüşmek üzere! Bize olanları yazmayı unutmayın👋

Tüm yıl için uzman yorumları burada👇

Bu ay için burç yorumları da burada👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın