Görüş Bildir
Haberler
Hadise Transparan Kıyafetiyle Dudak Uçuklattı! İşte Hadise'nin Olay Pozları...

Hadise Transparan Kıyafetiyle Dudak Uçuklattı! İşte Hadise'nin Olay Pozları...

Müge Kakşi
25.09.2021 - 20:33

Kaan Yıldırım'la ayrılığı sonrası yeni bir ilişkiye başlayan ünlü şarkıcı Hadise uzun bir süre gündemden düşmemişti. Sık sık yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla olay olan güzel sanatçının bu kez yaptığı paylaşım çok beğenildi. Transparan üstüyle aynada çekindiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşan Hadise'ye beğeni yağdı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadise'nin Transparan Kıyafeti Olay Oldu

Hadise'nin Transparan Kıyafeti Olay Oldu

Milano Moda Haftası'na katılan ünlü şarkıcı Hadise yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. İtalyan mücevher firmasının ilk Türk marka elçisi olan Hadise son olarak kot üstüne giydiği transparan kıyafetiyle beğeni topladı.

Ayna selfiesi çeken Hadise'nin göğüs dekoltesi de gözlerden kaçmadı. Hadise, sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderiye, 'Selam' notunu düştü.

Hadise'den Çocuk İstiyorum Göndermesi

Hadise'den Çocuk İstiyorum Göndermesi

Son günlerde O Ses Türkiye jüriliğinde yerine Ebru Gündeş'in gelmesiyle gündem olan Hadise bu konuda ise yorum yapmıyor.

Hafta sonu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki bir otelde sahne alan Hadise, konserinde yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Güzel şarkıcı konseri sırasında seyircilere içini döktü. Hadise, 'Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben daha evlenemedim' diye konuştu.

Çocuk istediğini ifade eden şarkıcı, sözlerine; 'İnşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse biz de çok isteriz bir çocuk' şeklinde devam etti

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın