Görüş Bildir
Haberler
Hadise Kaan Yıldırım Çifti Evleniyor Mu? Ünlü Çiftin Aşk Pozlarından Sonra Bir Müjdeli Haber Daha!

Hadise Kaan Yıldırım Çifti Evleniyor Mu? Ünlü Çiftin Aşk Pozlarından Sonra Bir Müjdeli Haber Daha!

Müge Kakşi
05.02.2021 - 15:07

Geçtiğimiz yıl ilişkileriyle seneye damga vuran Hadise ve Kaan Yıldırım bir ayrı bir barışık sürdürdükleri ilişkileri ile gündemden düşmüyordu. Yeni yıl öncesi ayrılan çift ayrılığa fazla dayanamayıp barıştıklarını duyurduktan sonra yakın zamanda sosyal medyada yayınladıkları aşk pozlarıyla tekrardan gündeme geldiler. Aşk pozlarının hemen ardından evlilik kararı aldıkları yönünde hayranlarını sevindiren müjdeli bir haber daha geldi. Hadise ve Kaan Yıldırım çifti evleniyor mu? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kaan Yıldırım ve Hadise'den Müjdeli Haber!

Kaan Yıldırım ve Hadise'den Müjdeli Haber!

2020 Mart ayında aşk yaşamaya başlayan Hadise ve Kaan Yıldırım çifti yeni yıldan önce ayrılık kararı almıştı. Hadise'nin sosyal medyadan ayrılık kararlarını açıklaması magazin gündemini sallarken Kaan Yıldırım'ın yakında çevresine 'Bir evlenecektik. Hadise fevri davrandı' dediği ortaya çıkmıştı.

Kaan Yıldırım ellerinde çiçekler ile Hadise'nin kapısına gitmiş ünlü çift ayrılığa sadece 4 gün dayanabilmişti. Barışmanın ardından aşk pozlarını arka arkaya paylaşan ünlü çift hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine yeniden şans veren ünlü çiftin önümüzdeki yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Önümüzdeki Yaz Nikah Masasına Oturmaya Hazırlanıyorlar

Önümüzdeki Yaz Nikah Masasına Oturmaya Hazırlanıyorlar

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Hadise ile Kaan Yıldırım evlilik kararı aldı. Kaan Yıldırım'ın ailesi tarafından da çok sevilen müstakbel gelin adayı Hadise önümüzdeki yaz nikah masasına oturmak için hazırlıklara başlamış.

Hadise'yi çok seven ve ona 'Kızım' diye hitap eden Kaan Yıldırım'ın annesi ile babası, çiftin bir an önce kendi yuvalarını kurmalarını istiyormuş. Göktürk'te müstakil bir ev arayışında olan çift, yaz için romantik bir düğün planlıyormuş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın